loading

AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH
HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU

Our Price
RM 29.10 59 Sold
Normal Price
RM 60.00    You save RM 30.90 (52%)
Shipping
RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
RM 12 by courier to Sabah, Labuan
RM 12 by courier to Sarawak
From SHAH ALAM / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
941 left
ItemID
177153610
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
773
Available Quantity
941
Seller Information
portborong
Store since 24 Feb 2016

Feedback Score
: 80+
Positive Feedback
: 98.78%
Total Product
: 75
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : AURA JELITA
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU

    AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU

    CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL - AURA JELITA 400 GM

    Packing yang baru ni kami tambahkan extra collagen & waxing gelnya lebih wangi dari yang sebelum..ada campuran pati buah strawbery. Tak perlu susah2 nak panaskan baru guna, korang dapat je barang, buka dan boleh terus apply kt badan. Hanya dengan skali sentap je, dapat membersihkan & melicinkan bulu2 di badan. ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEBEGINI? Anda berbulu roma lebat sehingga menjejaskan rasa keyakinan diri? Ingin buat rawatan di salon tapi kos mahal atau malu orang lain menyentuh/melihat badan anda? Sakit dan perit bila mencabut bulu roma? Bukan sehelai dua nak buang ni.. lambat dan penat! Bercukur buat kulit terluka, bulu roma baru tumbuh terasa tajam dan tak selesa? Bosan menggunakan losyen/krim membuang bulu roma yang hanya bersifat sementara, dan terpaksa melakukan ia saban minggu selama bertahun2? Bagaimana jika anda ada penyelesaian mudah yang boleh anda lakukan sendiri di rumah..

     

    --------------------------------------------------------------------------

    ➜ TANPA RASA SAKIT?

    ➜ PERTUMBUHAN BULU ROMA JADI LEBIH LAMBAT, BERKURANG DAN LEBIH HALUS?

    ➜ DENGAN PENGGUNAAN BERTERUSAN IA MAMPU MELENYAPKAN SEMUA BULU ROMA ANDA DARI TUMBUH SEMULA?

    ➜ DAN YANG PENTING KULIT ANDA BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BERBANDING SEBELUMNYA?

     

    inilah produk yang anda cari.. CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser! Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti:

    ▶ Bulu roma di muka

    ▶ Bulu roma di lengan/betis

    ▶ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki)

    ▶ Bulu ketiak

    ▶ Perapian bulu kening

     

    Apakah beza Clean & Smooth Hair Removal dengan produk waxing lain?

    ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)

    ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan

    ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita

    ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan

    ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit

    ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih

    ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit

    ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan

    ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai - Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan.. - Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka! - Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing cloth..

     


    Last Updated @ 9/28/2016 5:36:43 PM


    Recent Transactions

    Buyer Product Details Reviews
    ac**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    24/03/2017
    ha**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    19/03/2017
    be**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 2 pcs
    15/03/2017
    de**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    05/03/2017
    en**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    28/02/2017
    be**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    26/02/2017
    il**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    25/02/2017
    De**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    17/02/2017
    no**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    15/02/2017
    ch**** AURA JELITA HONEY CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL WAX PEMBUANG BULU 1 pcs
    15/02/2017


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   crystalgrey8123/02/2017 09:13 PM
    Question:   masih boleh order?
    User:   xiaolai020812/02/2017 12:34 PM
    Question:   ada lagi tak?
    User:   fateeyastore08/06/2016 01:03 PM
    Question:   ada lagi kan?
    View All
    User:   crystalgrey8123/02/2017 09:13 PM
    Question:   masih boleh order?
    User:   xiaolai020812/02/2017 12:34 PM
    Question:   ada lagi tak?
    View All

    Recently Viewed Items

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   crystalgrey8123/02/2017 09:13 PM
    Question:   masih boleh order?
    User:   xiaolai020812/02/2017 12:34 PM
    Question:   ada lagi tak?
    User:   fateeyastore08/06/2016 01:03 PM
    Question:   ada lagi kan?
    View All
    User:   crystalgrey8123/02/2017 09:13 PM
    Question:   masih boleh order?
    User:   xiaolai020812/02/2017 12:34 PM
    Question:   ada lagi tak?
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 stars
    (0)
    4 stars
    (0)
    3 stars
    (0)
    2 stars
    (0)
    1 star
    (0)
    Share your thoughts with others
    Write a review

               
    Filter by  
    Sort by  

    Related Products

    portborong' Best Seller

    Promotion Items

    portborong' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my