This item has ended.


Item ID : 134627119

AURORA MISS V PERFECT SCRUB (KHAS UNTUK ALAT SULIT WANITA) - AQAU07Condition : New         Item at : OTHERS

All Categories > Beauty & Personal Care > Personal Care
AURORA MISS V PERFECT SCRUB (KHAS UNTUK ALAT SULIT WANITA) - AQAU07
Click To Enlarge
Sale Price : RM 50.00
Shipping Fee :
Peninsular :RM0Sarawak:RM10
Sabah, Labuan:RM10
Ship To : Within Malaysia  
Shipping Method : Courier Services
Payment Method : Internet Banking, Bank Transfer
Time Left : Closed
Model / SKU / Code : AQAU07
Available Qty : 38
General Reminder to All Member

Product Description for AURORA MISS V PERFECT SCRUB (KHAS UNTUK ALAT SULIT WANITA) - AQAU07


Click To Enlarge
AURORA MISS V PERFECT SCRUB (KHAS UNTUK ALAT SULIT WANITA) - AQAU07

Rentetan sambutan hangat Aurora DARA, kini SOFEA ESTETIK mengeluarkan skrub khas untuk Miss V kesayangan anda. Aurora MISS V dihasilkan dengan gabungan murni herba-herba terpilih serta bahan-bahan berkualitii tinggi yang memberikan kesan dalam tempoh 24 jam!

Aurora MISS V adalah berbentuk serbuk / skrub dan dipacking dalam botol seberat 30gram dengan ketahanan selama 1-2 bulan . Aurora MISS V berfungsi merawat masalah vagina yang longgar, kendur, tidak ketat agar kembali seperti zaman anak dara anda. Dengan herba yang bermutu tinggi, Aurora MISS V berupaya menghilangkan bau busuk yang dihasilkan vagina, bau hancing, ketidakselesaan dan menghalang pembiakan bakteria. Bukan itu sahaja, ia juga berfungsi dalam merawat kentut vagina, lendir berlebihan serta masalah keputihan.

Cara pemakaian Aurora MISS V adalah sangat mudah, anda hanya perlu mencelop jari lembap anda ke dalam serbuk Miss V dan sapu pada dua bahagian bibir Miss V anda. kemudian, perlahan-lahan masukkan jari anda ke dalam vagina dan buat arah putaran / korek-korek di antara dua dinding itu. Biarkan. Tidak perlu dibilias. Ulang selang 2 hari sekali. Seelok-eloknya pakai selepas anda mandi. Rasai perbezaan pada vagina anda dalam masa hanya 24 jam. Scrub ini bertindak dengan sangat pantas dan berkesan. Tidak ada kesan yang berbahaya. Alamilah Miss V yang lebih ketat, lebih kencang yang pasti didambakan lelaki.

NOTE:
1.Sekiranya ingin membeli secara borong (10 botol dan keatas), sila msg kami samada melalui Inbox, email atau platform lain seperti yang dinyatakan dibawah.

2.Produk Aurora mempunyaiJaminan Wang Dikembalikan(Return Policy). Tak salah anda mencuba mana-mana produk Aurora, tak perlu risau dan sekiranya timbul ketidak puas hatian terhadap keberkesanan produk, anda boleh melakukan langkah-langkah seperti dibawah.

 photo aQasiaFootNote.jpg

LIKE US ON @aQasiaFB|FOLLOW US ON @aQasiaNiaga|2013 All Rights Reserved.aQasia.net aQasia.my


Last Updated @ 8/26/2013 10:54:32 PMQ&A (0)

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Our Affiliates: Superbuy | Groupme | Clo | Zuperklik |

AURORA MISS V PERFECT SCRUB (KHAS UNTUK ALAT SULIT WANITA) - AQAU07 (OTHERS, end time 8/16/2014 9:38:00 AM MYT)