loading

Bamboo Corset-Sut pembentuk badanItemID : 127555156

Our Price
RM 45.00
Shipping
FREE SHIPPING
Please select option below

X

Ship From
Shah Alam / Selangor  
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: POS Laj
Payment Method
Internet Banking,Bank Transfer,
Views
20
Available Quantity
29999
Time Left
Closed
This item has ended
zerovirus
Since 10 Oct 2006

Feedback Score
: 46+
Positive Feedback
: 97.92%
Item Specification
 • Report
 • Conditions : New

  Product Description


  Bamboo Corset-Sut pembentuk badan

  Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.

  Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.

  Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.Set Bamboo corset terdapat dalam 2 saiz.

  1. Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
  2. Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

  Kebaikan Bamboo Corset

  • mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
  • membakar lemak yang berlebihan
  • menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
  • melancarkan peredaran darah dan metabolisme
  • mengurang sakit punggung dan tulang belakang
  • mengurang sakit saat menstruasi

  Cara Guna Bamboo Corset

  1. Mulakan dari bawah sarung ke badan.
  2. Pakai selama 8 jam setiap hari untuk mendapatkan kesan yang cepat
  3. .
  4. Perhatian :
   1. Cucian tangan dengan menggunakan detergent (lembut).
   2. Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh.
   3. Set bamboo corset dijual tanpa kotak.

  Last Updated @ 2/13/2013 7:50:12 AM
  Questions & Answers   Ask Seller

  Recently Viewed Items


  Kami menerima pembayaran melalui bank yang tertera diatas ini. (sekiranya ingin no akaun kami sila SMS 017-2951030)

  Kami Hanya Mengunakan Poslaju Sahaja Untuk Penghantaran Keseluruh Malaysia Sahaja.

  Soalan: Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai ?

  Jawapan: Kami menggunakan poslaju dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-2 hari dan bagi Sabah/Sarawak antara 1-4 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tinggal dibandar-bandar besar, biasanya sehari anda sudah dapat produk anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila hubungi SMS 017-2951030. Kami akan cuba bantu anda.

  Soalan: Takpe ke? Saya ni pemalu. Saya takut kawan pejabat/rumah tahu apa yang saya beli.

  Jawapan:
  Usah risau. Kami telah menjalankan perniagaan internet hampir 4 tahun. Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Pos Laju akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Pos Laju akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai.

  Soalan: Saya kerja jadi boleh ke hantar ke pejabat?

  Jawapan: Saya amat galakkan kepada mereka yang bekerja agar produk yang anda pesan di pos ke pejabat anda. Anda akan mendapat produk tersebut ke tangan anda. kebiasaanya, Poslaju akan menghantar ke pejabat anda pada waktu berkerja sahaja, tertakluk pada poslaju dikawasan anda.


  • Kami sama sekali tidak akan bertanggunjawab di atas penyalahgunaaan produk-produk dari kami untuk tujuan negatif seperti seks bebas dan sebagainya.


  • Pihak kami akan membuat penghantaran dalam tempoh 24 jam selepas pihak pembeli buat pembayaran dan memberikan butiran maklumat untuk penghantaran, kami tidak akan mengambil sebarang tindakan sekiranya tidak cukup maklumat. namun bantuan akan diberikan.


  • Kami tidak akan bertanggungjawab atas penggunaan produk yang kami niagakan. Oleh itu, anda mestilah bersetuju untuk menganggung sendiri kesan daripada pengambilan dan penggunaan produk tanpa menyalahi pihak kami.


  • Sebarang butiran peribadi yang diberikan oleh pembeli adalah sulit dan maklumat pembeli tidak akan diberikan atau disebarkan kepada pihak lain tanpa sebarang notis dan mendapat keizinan daripada pihak pembeli.


  • Barang yang telah dijual tidak boleh DIPULANGKAN atau TUKAR.


  • Sekiranya produk tidak sampai ke tangan anda dalam masa 4 hari ke atas, sila SMS 017-2951030 secepat mungkin. Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju Malaysia sila hubungi kami untuk tempahan.


  • Kami hanya menerima penbayaran melalui fund transfer kepada akaun bank kami seperti tertera dalam laman website kami sebagai pembayaran. dan kami tidak menerima penbayaran melalui kad kredit, wang pos, atau paypal.

  Dengan ini semua maklumat yang anda berikan kepada kami adalah untuk disimpan bagi urusniaga dan maklumat untuk membuat pesanan. Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.

  Pihak kami tidak akan bertindak seperti jurujual yang menghubungi dan mengganggu anda. Bagaimanapun, kami hanya akan menghubungi anda sekirannya pesanan anda menghadapi masalah di luar jangka seperti kehabisan stok.

  Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk. Ini Menjamin privasi dan kerahsiaan anda. Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos kecuali anda sendiri yang menunjukkan kepada orang lain.

  Maklumat Yang Dikumpul. Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui sms atau email.

  Pindaan Dasar. Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemas kini di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat terkini.

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller
  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  lelong class
   
  subscribe
  Copyright © 2016 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U). All product names are trademarks of their respective companies.
  Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.
    Follow us : facebook       Our Partner : paypal
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my