loading

DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml
KKM & GMP NO1 BEST SELLER! ItemID : 180999260

Our Price
RM 57.00
Normal Price
RM 79.00    You save RM 22.00 (28%)
Shipping
RM 10 by courier to Peninsular Malaysia
RM 13 by courier to Sabah, Labuan
RM 13 by courier to Sarawak
Ships 1-3 working days after payment.
Please select option below

X

Quantity
- +
Ship From
OTHERS
Buyer is responsible for import duty and GST where applicable
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Others :Poslaju
Views
50
Available Quantity
200
amyleo
Since 08 Dec 2015

Feedback Score
: 3+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 39
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : DERMAGS
    Conditions : New

    Product Description


    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml KKM & GMP NO1 BEST SELLER!

    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml KKM & GMP NO1 BEST SELLER!


    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml KKM & GMP NO1 BEST SELLER!


    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml KKM & GMP NO1 BEST SELLER!

    ✨✨✨KULIT DAH CERAH DAN GLOWING SEAWAL 5 HARI!!✨✨✨


     


     




    100% semulajadi dari pati manggis 


     


     




    Pemenang Anugerah Emas Seoul International Invention Fair 2013


     


     


     




    Pemenang Anugerah Emas ITEX 2013


     


     


     




    Pemenang Anugerah Emas INATEX 2012


     


     


     




    Pemenang Anugerah Perak Bio Innovation Award 2013


     


     


     




    INTENSIVE BRIGHTENING SERUM with Alpha-MAGsTM- Satu-satunya SERUM kulit wajah dari 100% bahan semulajadi yang menjadikan kulit anda lebih sihat, sekata, halus dan gebu seawal 7 hari secara semulajadi.



    ------------------------------------------



    Hasil kajian Institut Pembangunan BioProduk, UTM


     


     




    :dart:100% dari Bahan Semulajadi


     


     


     




    :dart:Tiada Bahan Kimia Terlarang


     


     


     




    :dart:Sesuai untuk Semua Jenis Kulit & Umur


     


     







    1. :dart:Diluluskan KKM : NOT131004128K




     




     


     




    MACAMANA NAK GUNA DERMAGs NI???


     




    󾭳DerMAGs Intensive Brightening Cleanser󾭳


     




    ✔Basahkan wajah anda dengan air suam dan pastikan tangan bersih.


     




    ✔Picitkan sedikit cleanser ke atas telapak tangan. Basahkan dengan air dan buihkan.


     




    ✔Oleskan secara lembut ke serata wajah dengan gerakan memijat selama kira2 seminit.


     




    ✔Bilas dengan air sejuk untuk mengecilkan liang pori yg telah terbuka dan memperbaiki peredaran darah pada wajah anda.


     




    ✔Keringkan wajah dengan tuala muka. Mesti wajah rasa fresh! 󾌸


     




    ✔Ikut suka nak pakai brapa kali sehari, tp 2 kali sehari masa mandi pun dah memadai.


     




    ✔If xde air suam dan air sejuk, pakai air biasa pun ok. Janji bersih. 󾮟


     




     


     




    󾭳DerMAGs Intensive Brightening Serum󾭳


     




    ✔Letakkan beberapa titis (3-5) serum ke seluruh wajah dan leher.


     




    ✔Ratakan secara lembut. Jangan sental kuat2 plk muka tu ya!


     




    ✔Biarkan serapan serum pada wajah sehingga kering.


     




    ✔Digalakkan penggunaan 2 kali sehari untuk hasil yg lebih efektif (pagi lepas cuci muka dan malam sebelum tidur).


     




     


     




    󾭳DerMAGs Intensive Refining Cream󾭳


     




    ✔Letakkan beberapa dot pada dahi, pipi, hidung dan dagu.


     




    ✔Sapukan secara nipis pada keseluruhan kulit wajah. Ingat, x perlu apply tebal2 sbb takkan beri lebih effect pon sebalikya akan rasa sticky berbanding rasa light.


     




    ✔Sapukan dan sekatakan dengan gerakan pusingan ke atas (memijat) di seluruh kawasan wajah.


     




    ✔Digunakan pada SIANG hari shj ya! 1 kali sehari.


     




    -----------------------------------------------------------------------------------------------


     


    Product Details



    KANDUNGAN (5 item)

    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml






    DERMAGs Intensive Brightening Cleanser

    -> DERMAGs Intensive Brightening Cleanser adalah pembersih wajah bertekstur ringan dan halus yang sesuai untuk semua jenis kulit.

    -> Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori

    -> Mengimbangi lebihan minyak yang terdapat pada kulit

    -> Mencerahkan kulit secara semulajadi

    -> Menjadikan kulit lebih sihat, segar, bersinar, dan awet muda





    DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener

    DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener adalah toner yang diformulasi untuk memberi kesan efektif kesegaran dan pencerahan wajah serta kelembapan maksima sepanjang hari.

    -> Membantu mengimbangi pH kulit wajah

    -> Mengecilkan liang-liang pori yang terbuka selepas proses mencuci muka

    -> Memberikan lapisan pelindung pada kulit daripada terdedah dengan mineral seperti klorin

    -> semasa membersihkan wajah

    -> Mencerahkan wajah secara sekata

    -> Melembapkan kulit sehingga mengurangi kekeringan apabila terdedah dengan sinar UV





    DERMAGs Intensive Brightening Serum

    -> DERMAGs Intensive Brightening Serum adalah serum penjagaan kulit wajah yang berupaya memberi kuasa serapan maksima 200% lebih berkesan untuk mencerah kulit wajah dan memperbaiki sel kulit.

    -> Mencerahkan kulit wajah secara sekata

    -> Merawat masalah kulit wajah (parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll)

    -> Mengecilkan liang pori

    -> Mengurangkan kedutan pada kulit wajah

    -> Mengimbangi lebihan minyak

    -> Mengatasi kulit kering dan kusam

    -> Memulihkan sel kulit yang rosak

    -> Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi



    DERMAGs Intensive Refining Cream



    DERMAGs Intensive Refining Cream membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit wajah dan menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit yang cerah, halus, dan gebu.

    -> Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran, dan pencemaran alam sekitar

    -> Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya

    -> Membantu mencegah penuaan pramatang

    -> Bertindak sebagai perlindungan untuk menutup kesan parut dan jeragat pada kulit wajah



    Cara penggunaan (siang hari):

    -> Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah.





    DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++

    DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi.

    -> Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah

    -> Mencerahkan dan melembapkan wajah

    -> Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah

    -> Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah

    -> Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya

    -> Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak

    -> Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi






    Urutan Penggunaan


    Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion 


     


     


     


    LULUS KKM : NOT131004128K


     




     


     




    SEJARAH DERMAGS



    ==================




    Dermags merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari 2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.


     








    PROFESSOR PARK CHANG CHEO - Director of Korean International Cosmetic Research Institute adalah merupakan penyelian dan pembimbing beliau untuk menghasilkan produk Dermags.


     








    Profesor Park CHANG SEO merupakan pakar kosmetik terulung di Korea yang terlibat secara langsung dalam mewujudkab jenama jenama kosmetik gergasi dari korea.



    Jenama kosmetik seperti 
     IOPE, LANEIGE, AMORE PACIFIC, HANSKIN, TONY MOLY adalah merupakan antara produk yang lahir dari tangan beliau.


     








    Kini lahir dan wujud DERMAGS - berdiri megah setanding dengan jenama gergasi dunia.



    Dermags ialah 100% kebanggaan Malaysia dihasilkan oleh anak tempatan sediri - menggunakan
     teknologi nano berasaskan kulit manggis(Alpha-MAGs)


     








    VISIT FB PAGE KAMI: Dermags Skincare MAlaysia


    Last Updated @ 12/4/2016 9:16:10 PM




    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items


    We offer postage by POS LAJU and Register Pos. All items are in good condition before shipping. We are not responsible for any loss or damages incurred during shipping.

    Note: Interbank Transfer will have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.

    Before the shipping out, the Item are subjected to the thorough examination to avoid any flaw or scratch and guarantee the excellent performance. Our elaborated Quality Control System applied for all orders is aimed at increasing customer satisfaction.
     
     

    All photographs of the item are taken at close proximity, there might be slightly different in color.

    All sold are not exchangeable /returnable/ refundable in any circumstances.

    We will not bear or responsible if item lost / undeliver / damage caused by the carrier company.We assume buyers and bidders have read, understand and agreed to all our terms and conditions before placing an order.

    We reserve the right to change these terms and condition without prior notice.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    Related Products

    amyleo' Best Seller

    amyleo' Items



    You may also be interested in Tag:
    * penjual



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
     
    subscribe
    Copyright © 2016 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U). All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.
      Follow us : facebook       Our Partner : paypal
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my