loading

Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bagItemID : 94536179

Our Price
RM 2,888.00
Shipping
FREE SHIPPING
Please select option below

X

Ship From
Kuala Terengganu / Terengganu  
Ship To
International ,Ship By: Others :FEDEX,DHL,UPS
Payment Method
Cheque,Internet Banking,Credit Card,Bank Transfer,Others :,Paypal,
Weight
0.00 (kg or dimension)
Views
470
Available Quantity
29999
Time Left
Closed
This item has ended
seramaesty
Since 11 Feb 2007

Feedback Score
: 27+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 14
Item Specification
  • Report
  • Brand : BIG BERTHA
    Model / SKU : BIG BERTHA 460
    Conditions : New

    Product Description


    <B>Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag<B>

    Harap anda gembira dengan BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag ini.

    Anda boleh bermain macam Tiger Wood beb... mungkin boleh menang macam Tiger Wood jugak he he...

    Itu up to youlah... Saya tak nak komen aper-aper...

    APER JENAME GOLF NI??? GLOF CLUBS la brother... (Club type: complete club set) macam real r. Jadi anda action lebih di padang r. Mana orang tau barang ini tiruan atau tidak kalo anda tak beritahu?...betul tak?...

    Kalo ader member tanyer padai-pandailah cakap....

    Biar dia orang tengok gaya anda main dengan set golf ini, tentu mereka kata anda hebat kerana punya barang ni... Mahal tuuuu... bisik mereka.

    Model aper pulak golf ni???

     BIG BERTHA 460 yang laters r jugak dan dier 100 peratus baru. You akan bukak dari kotak lagi.

    Shaft Material: graphite atau steel (anda boleh pilih sendirilah)! Sementara Flex pula anda boleh pilih sama ada nak Stiff ker atau Regular.

    Barang ini termasuk Big bertha 260cc driver; Big bertha 4600cc 3 wood and 5 wood; 2008 new big bertha 3,4,5,6,7,8,9,p,s irons; Odyssey white hot putter; cart golf bagnyer sekali.

    YANG PENTING....

    Saya bawa khas barang ini kepada anda dari China tanpa anda perlu bayar sesenpun kos penghantarannya (FREE SHIPPING COSTLAH KATA ORANG....)

    TAU BERAPA BERAT SET GOLF NI?...

    Tak kurang dari 5 kg beb...

    NAK TAU APA ISTIMEWA SET GOLF ANDA NI?

    Saya  insuranskan (INSURANCE PAID) penghantaran set golf ini.

     

    APA LAGI ISTIMEWANYER??......

    Golf set ini dijamin selama 12 bulan dan anda boleh hantar kepada saya untuk diperbaiki atau ditukar baru jika ia rosak (dengan koslah yer?)

    CEPAT-CEPAT, BID SEKARANG....JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NANTI DIAMBIL ORANG...


    Last Updated @ 7/24/2009 9:58:33 AM
    Last Updated @ 8/7/2009 10:12:30 AM
    Last Updated @ 10/24/2009 6:06:32 PM


    Last Updated @ 10/24/2010 8:59:36 PM


    Last Updated @ 10/25/2011 7:28:40 AM




    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items


    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller




    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
     
    subscribe
    Copyright © 2016 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U). All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.
      Follow us : facebook       Our Partner : paypal
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my