This item has ended.


Item ID : 94536179

Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag



Condition : New         Item at : Kuala Terengganu / Terengganu

All Categories > Sports & Recreation > Golf > Package Sets
Sale Price : RM 2,888.00
Shipping Fee :
Combine Shipping allowed
Ship To : International  
Shipping Method : Refer to Product Description, Normal Post, Courier Services, POS Laju, Others :, FEDEX, DHL, UPS
Payment Method : Cheque, Internet Banking, Credit Card, Bank Transfer, Others :, Paypal
Time Left : Closed
Brand : BIG BERTHA
Model / SKU / Code : BIG BERTHA 460
Available Qty : 29999
Product Description for Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag


Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag
Feature available to Store Members

Harap anda gembira dengan BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag ini.

Anda boleh bermain macam Tiger Wood beb... mungkin boleh menang macam Tiger Wood jugak he he...

Itu up to youlah... Saya tak nak komen aper-aper...

APER JENAME GOLF NI??? GLOF CLUBS la brother... (Club type: complete club set) macam real r. Jadi anda action lebih di padang r. Mana orang tau barang ini tiruan atau tidak kalo anda tak beritahu?...betul tak?...

Kalo ader member tanyer padai-pandailah cakap....

Biar dia orang tengok gaya anda main dengan set golf ini, tentu mereka kata anda hebat kerana punya barang ni... Mahal tuuuu... bisik mereka.

Model aper pulak golf ni???

 BIG BERTHA 460 yang laters r jugak dan dier 100 peratus baru. You akan bukak dari kotak lagi.

Shaft Material: graphite atau steel (anda boleh pilih sendirilah)! Sementara Flex pula anda boleh pilih sama ada nak Stiff ker atau Regular.

Barang ini termasuk Big bertha 260cc driver; Big bertha 4600cc 3 wood and 5 wood; 2008 new big bertha 3,4,5,6,7,8,9,p,s irons; Odyssey white hot putter; cart golf bagnyer sekali.

YANG PENTING....

Saya bawa khas barang ini kepada anda dari China tanpa anda perlu bayar sesenpun kos penghantarannya (FREE SHIPPING COSTLAH KATA ORANG....)

TAU BERAPA BERAT SET GOLF NI?...

Tak kurang dari 5 kg beb...

NAK TAU APA ISTIMEWA SET GOLF ANDA NI?

Saya  insuranskan (INSURANCE PAID) penghantaran set golf ini.

 

APA LAGI ISTIMEWANYER??......

Golf set ini dijamin selama 12 bulan dan anda boleh hantar kepada saya untuk diperbaiki atau ditukar baru jika ia rosak (dengan koslah yer?)

CEPAT-CEPAT, BID SEKARANG....JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NANTI DIAMBIL ORANG...


Last Updated @ 7/24/2009 9:58:33 AM
Last Updated @ 8/7/2009 10:12:30 AM
Last Updated @ 10/24/2009 6:06:32 PM


Last Updated @ 10/24/2010 8:59:36 PM


Last Updated @ 10/25/2011 7:28:40 AM




Payment methods

Q&A (2)
seramaesty ask: (Posted: 2012/3/6 22:51)  
Dah jawab dalam email Tuan, terima kasih.
lynntanyh ask: (Posted: 2012/3/5 15:18)  
ORI SET ATAU REPLICA?

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Our Affiliates: Superbuy | Groupme | Clo | Zuperklik |

Free Shipping BIG BERTHA 460 complete set golf Clubs(3w+9I+1P) & bag (Terengganu, end time 10/23/2012 10:15:00 PM MYT)