loading

GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL

Our Price
RM 55.00 9 Sold
Normal Price
RM 80.00    You save RM 25.00 (31%)
Shipping
First 0.50KG: RM7.00 
From Bangi / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
Notify me when it is available again
ItemID
184379980
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Weight
0.5 (kg or dimension)
Views
125
Available Quantity
0
ZARABEAUTYSHOP
Since 15 Sep 2016

Feedback Score
: 3+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 116
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Brand : GC X FACTOR
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL

    Semua inginkan badan yg Cantik, Slim. Semua takut ada banyak lemak, lagi2 dkt perut.. Tapi semua tak sanggup nak Bersenam, Diet.. Apa kelebihan GC X FACTOR?? Tak perlu susah2 bersenam, tak perlu susah2 diet, tiada kesan sampingan, dapat result cepat
    GCXF™ ni Bukan Utk Yg Gemuk Nak Jadi Kurus, Yg Kembong Nak Jadi Kurus Ja.. Tp Utk Detox Kasi Clear Usus Anda Utk Badan Senang Nak Serap Nutrient & Ape2 Suppliment Lain Yg Kita Makan Supaya Tak Rugi.. Baru Lah Boleh Gebu Gebas Cam Ginih


    KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER
    -Membakar lemak degil dengan pantas
    -Menghalang pembentukan lemak baru
    -Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
    -Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
    -Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
    -Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
    -Rasa mixed berries yang sangat sedap!
    -Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
    -Membantu mencantikkan kulit
    -Memutih dan menggebukan seluruh badan
    -Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
    -Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
    -Mengurangkan selera makan
    -Meningkatkan metabolisma badan 

    FAQ GC X FACTOR™ Yang Perlu Anda Tahu ...!
    1) 1 botol boleh tahan brp lama?
    1 botol mengandungi 250ml, Tahan Guna 2-4 Minggu. Untuk optimum result disarankan hirup 2 Sudu plastik Pagi & 2 Sudu Malam 30 minit Sebelum Sarapan Atau Makan Malam.

    2) Cara minum GC X FACTOR™:
    Hirup 2 Sudu Pagi & 2 Sudu Malam Setengah Jam Sebelum Sarapan Pagi & Makan Malam. Minum Byk Air at Least 3-4 Liter Sehari. Guna Sudu Plastik. Perlu diambil ketika perut kosong.

    3) Perisa?
    Perisa Extreme Delicious mix berries sgt2 sedap. Rasa masam2 manis. Rasa mcm asam boi pun ya jugak. Ada sikit rasa Halia Bara. Bgus Tuk Buang Angin Dlm Badan.

    4) Ada side effect tak?
    InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

    5) Kalau da stop minum GC X FACTOR™ berat badan akan naik tak?
    Tak Naik. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

    6) Ada pantang larang? Coffee?
    Pengguna GC X FACTOR™ tak perlu berpantang sbb GC X FACTOR™ adalah sejenis pati minuman bukan ubat.

    7) Perlu bersenam tak?
    Terpulang….klu bersenam or jogging adalah satu bonus…lg cepat pembaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi GC X FACTOR™ diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10-20kg dengan GC X FACTOR™

    8) Kerap membuang air kecil & Air Besar diawal pengambilan GC X FACTOR™?
    Tanda yang bagus kerana GC X FACTOR™ membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 - 4 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

    9) Boleh ke campur GC X FACTOR™ dgn supplement lain?
    Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1-2 jam.

    10) Pregnant boleh amik x?
    Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

    11) Ibu menyusu boleh amik x?
    Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

    12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
    Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik GC X FACTOR™. TIADA MASALAH !!

    13) Klu amik GC X FACTOR™ pastu berat makin naik cmne?
    Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

    14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
    Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

    15) Fibroid or cyst boleh amik x?
    InsyaAllah selamat

    16) Adakah GC X FACTOR™ boleh hilangkan bau badan?
    Active ingredient yg terdapat dlm GC X FACTOR™ utk menguruskan, membakar lemak & menggebukan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

    17) Lepas minum kena tggu 30 min dlu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
    Lepas minum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
    Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

    18) Seawal umur brp boleh minum GC X FACTOR™?
    Disarankan bermula umur 15 tahun.

    19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
    Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop segera.

    20) Gastrik boleh minum x?
    Yes boleh. Tp lepas 10 minit minum GC X FACTOR™ kena makan. Jgn biar perut kosong

    21) Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
    Xpe sis...mmg ramai cust kami yg ada mslh sama mcm sis. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn GC X FACTOR™ dan produk ni berkesan pd diorg. Tak Rugi sis cuba n sis boleh tgk result testimoni yg kami share setiap hari kt page GC X FACTOR HQ.

    22) Period boleh minum GC X FACTOR™ x?
    Yes BOLEH. TAPI ORG KATA MEMBAZIR MINUM APE2 PRODUK MASA PERIOD. Terpulang.

    23) Apakah kandungan GC X FACTOR™ ?
    Campuran 100% herba


    Last Updated @ 2/28/2017 1:01:57 PM


      Buy with confidencewe have 3 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    ka**** 184379980 1/17/2017 2:20:00 PM -
    il**** 184379980 1/4/2017 12:32:00 PM trusted seller
    SA**** 183184082 10/13/2016 11:20:00 PM Good Seller,Faster,Recommended, AAAA+++



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    se**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 2 pcs
    22/02/2017
    Aa**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 1 pcs
    12/02/2017
    bo**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 2 pcs
    23/01/2017
    ka**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 2 pcs
    04/01/2017
    il**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 1 pcs
    02/01/2017
    nu**** GC X FACTOR™-100% DIJAMIN ORIGINAL 1 pcs
    15/12/2016


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   borneo_trader19/01/2017 09:42 AM
    Question:   Hi, masih free postage utk SM?, psal bila checkout ada cas parcel. TQ
    View All
    User:   borneo_trader19/01/2017 09:42 AM
    Question:   Hi, masih free postage utk SM?, psal bila checkout ada cas parcel. TQ
    View All

    Recently Viewed Items


    Penghantaran

    1. Penghantaran produk akan dilakukan setelah pembayaran diterima dan disahkan.
    2. Setakat ini kami hanya menggunakan perkhidmatan Pos laju Malaysia dan Skynet Express sahaja untuk proses penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia,Sabah dan Sarawak.
    3. Penghantaran dibuat sepanjang hari dari isnin hingga jumaat bergantung kepada masa perkhidmatan Pos Laju dan jika tempahan diterima pada petang hari jumaat maka penghantaran akan dilakukan pada hari isnin berikutnya tertakluk kepada cuti umum dan cuti-cuti am lain.
    4. Selepas produk anda di hantar untuk pengeposan, anda akan diberikan nombor tracking pos laju/Skynet untuk memudahkan anda menjejaki parcel anda.
    5. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila simpan resit barangan yang anda terima.
    6. Sejurus selepas tempahan anda dihantar untuk pengeposan, emel akan dihantar kepada anda untuk mengesahkan bahawa pakej anda kini sedang dihantar.
    7. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, liabiliti, kos, kerosakan, caj atau perbelanjaan bagi penghantaran lambat. Jika anda gagal mendapat penghantaran atau pengambilan, kami mungkin memberikan anda kad yang mengandungi langkah-langkah yang perlu diambil sama ada untuk membuat penghantaran sekali lagi atau membuat pengambilan dari syarikat kurier.
    8. Proses penghantaran akan mengambil masa selama 1-3 hari bekerja bagi Semenanjung Malaysia dan 2-4 hari bekerja bagi Sabah and Sarawak tertakluk kepada lokasi penghantaran.

    1.Harga barang/item yang dinyatakan adalah TETAP, tidak ada tawar menawar kecuali dinyatakan terdapat potongan/ keistimewaan.
    2.Jika ada potongan/diskaun harga ia tidak boleh diubah atau dikurangkan atau ditukar dengan barangan yang lain.
    3.Pesanan anda akan diproses setelah pihak kami menerima pembayaran penuh oleh pihak anda.
    4.Sekiranya terdapat kerosakkan, boleh dipulangkan dengan syarat ada bukti bergambar dan kerosakkan sebelum digunakan.
    5.Kos penghantaran akan dibiayai oleh pembeli sepenuhnya seperti dinyatakan pada setiap produk kecuali ada dinyatakan "Free Postage"
    6.Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas kelewatan/kegagalan pihak kurier (Pos Laju Malaysia) / Skynet Kurier semasa proses penghantaran.

    Pemulangan

    1. Jika barangan yang anda terima didapati rosak atau tidak termasuk dalam tempahan anda, sila hubungi kami semula.
    2. Jika anda mempunyai sebarang sebab untuk memulangkan barangan anda, anda mempunyai tempoh 7 hari setelah menerima barangan tersebut untuk membuat pemulangan. Sila hubungi pihak kami untuk memulakan pemulangan.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   borneo_trader19/01/2017 09:42 AM
    Question:   Hi, masih free postage utk SM?, psal bila checkout ada cas parcel. TQ
    View All
    User:   borneo_trader19/01/2017 09:42 AM
    Question:   Hi, masih free postage utk SM?, psal bila checkout ada cas parcel. TQ
    View All

    Related Products

    ZARABEAUTYSHOP' Best Seller

    Promotion Items

    ZARABEAUTYSHOP' Recently Sold

    ZARABEAUTYSHOP' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my