loading

LEPTOS Pantas Bakar Lemak ( PROMO FREE STEVIA SWEETENER )ItemID : 183012530

Our Price
RM 180.00
Shipping
RM 0 by courier to Peninsular Malaysia
RM 0 by courier to Sabah, Labuan
RM 0 by courier to Sarawak
Please select option below

X

Ship From
Penang  
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Self Collec
Payment Method
Internet Banking,ATM / Bank In,Bank Transfer,Cash on Collection (COC),
Views
52
MAL/NOT code
KKLIU code
130116/11/340
Available Quantity
29999
Time Left
Closed
This item has ended
General Reminder to All Members
      IMPORTANT : Fraud Prevention Tips
Item Specification
  • Report
  • Brand : ELISS
    Model / SKU : 9554100335988
    Conditions : New

    Product Description



    LEPTOS Pantas Bakar Lemak ( PROMO FREE STEVIA SWEETENER )


    LEPTOS Pantas Bakar Lemak ( PROMO FREE STEVIA SWEETENER )


    LEPTOS Pantas Bakar Lemak ( PROMO FREE STEVIA SWEETENER )

    SEBULAN hilang 7kg.. That is so AMAZING!!! Bayangkan kalau 3 bulan akak ni terus amek #Leptos . Of coz la ramping mcm #CheTa kan.. Mesti anda jelez kan..haha.. Tu la cheq dh habaq dh.. Try la dulu Leptos ni baru tau naa .

     

    Bestnyeeee!!! Akak2 abang2 jom laa try #Leptos jomm !!! .

    >> PRODUK Halal dan Lulus KKM.

    >> Bukan setakat turun kg malahan bnyk manfaat lain.

    >> Kesan berbeza bg stiap individu bgntung kpd faktor umur, pemakanan n juga tahap metabolisme seseorg.

    >> Kesan penurunan dpt dilihat seawal 5 ke 10 hari.

    >> 1 botol boleh target turun 2kg ke 5g secara puratanya.

    >> Tidak perlu diambil secara berterusan kalau dh capai target boleh STOP n xde efek secara mendadak pon.

     

    PROMOSI HARI 1 MALAYSIA

    Promosi Shg hujung bulan .

     

    Beli 1 Leptos RM180

    >>> FREE 1 botol Stevia Sweetener bernilai RM50

    >>> FREE Shipping

    >>> FREE Diari Kurus

     

    BELI 2 BOTOL LEPTOS RM300

    >> FREE SHIPPING

    >> FREE DIARI KURUS

    >> DISKAUN BELIAN BERGANDA

     

    Lagi banyak anda beli lagi banyak diskaun.. Jomlah try x wugi tau cuba.. Kita usaha Insyallah akak2 abang2 boleh kurus punya .

    Boleh COD Area Seluruh Pulau Pinang...

     

    Info Tambahan:

    Amalkan Pemanis Stevia dalam makanan dan minuman seharian anda. Anda pasti rasai KHASIAT #STEVIA ini. Dengan SYARAT anda STOP dari menggunakan GULA PUTIH n minuman berkarbonat yg membahayakan kesihatan. Makanan dan minuman yg bergula hnya akan buat seseorang obesiti. Jadi tunggu apa lagi JOM UBAH!

     

    PROMO STEVIA SWEETENER

    Hanya RM85 untuk 2 botol

    FREE shipping

     

    HUBUNGI SEGERA:

    >> +60136343190 MIERA

     

    INFO LEPTOS

     
    Leptos dan QuFast merupakan tablet kunyah yg membantu pembakaran lemak berlebihan di dalam badan sekaligus mencegah daripada kulit menggeleber. 
    .
    1.     Apakah kandungan yang terdapat di dalam Qufast/Leptos?
    Ia mengandungi 6bahan utama dgn nisbah bersesuaian utk wanita (Leptos) dan lelaki (QuFast) iaitu:
    .
     **L-Carnitine
    -meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
    -mengubah lemak menjadi bahan bakar
    -meningkatkan daya tahan otot
    -meningkatkan metabolisma
    .
    **Limau nipis
    -mengempiskan perut
    -menurunkan berat badan
    -membuang toksin dalam badan
    -mengurangkan kolestrol
    .
    **Ekstrak Guarana
    -menurunkan berat badan berlebihan
    -memerangi rasa lapar
    -membersihkan sistem pencernaan
    -melancarkan penghadaman
    -memberi tenaga
    .
    **Ekstrak klorofil
    -memelihara daya tahan tubuh
    -meningkatkan imunisasi tubuh
    -detoks (pembersih toksin/racun)
    .
    **Garcinia Cambogia
    -menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
    -membakar lemak& mengurangkan nafsu makan
    -mengurangkan ukurlilit
    -mengurangkan lemak dalam darah
    .
     **Dekstrosa
    -meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
    -meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif
    Kandungan Tambahan di dalam QUFAST
    **Maca
    - Menambah tenaga, kecergasan, dan stamina bina badan.
    - Meningkatkan kesuburan laki-laki.
    - Merawat mati pucuk (lemah tenaga batin).
    - Meningkatkan bilangan sperma lelaki.
    - Melegakan stress dan kemurungan
    - Menguatkan antibodi . 
    .
    .
    2.     Macam mana bentuk dan rasa dia?
    Ia berbentuk tablet utk dikunyah.
    Rasanya masam2 Lime dan sangat sedap utk dikunyah.
    .
    .
    3.     Cara Pengambilan?
    Kunyah jer. Pastu minum air.
    Kunyah sebelum makan di sesi waktu makan yang berlebihan
    Min 3 biji sehari sekali kunyah.
    Max 10 biji sehari.
    DILARANG KERAS mengambil lebih dari 10 biji sehari
    .
    .
    Cadangan pengambilan tablet LEPTOS/QUFAST:
    Penurunan berat badan 50kg ke atas (3 biji sehari):
    3 biji sehari sebelum sarapan / makan tengahari / makan malam. 
    Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan. 
    Anggaran 300 kalori dibakar.
    .
    Penurunan berat badan 70kg ke atas (6 biji sehari): 
    3 biji sebelum sarapan dan 3 biji sebelum makan tengahari. 
    Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan.
    Anggaran 600 kalori dibakar.
    .
    Penurunan berat badan 100kg ke atas: (9 biji sehari)
    3 biji sebelum sarapan, 3 biji sebelum makan tengahari dan 3biji 
    sebelum makan malam. 
    Anggaran 900 kalori dibakar.
    .
    Penurunan berat badan secara kilat: (10 biji sehari)
    3 biji sebelum sarapan, 4 biji sebelum makan tengahari dan 3biji 
    sebelum makan malam. Anggaran 1000 kalori dibakar. 
    Disertai dengan senaman ringan dan penjagaan pemakanan.
    .
    .
    4.     Berapa lama tahan sebotol?
    1 botol ada 90 biji. Untuk pengurangan berat badan biasa, 3 biji sehari. So tahan sebulan utk 1 botol Leptos/Qufast. Mengikut keperluan seseorang.
    .
    5.     Berapakah umur yang ditetapkan untukpengambilan?
    12 tahun ke atas mengikut ketahanan badan seseorang.
    .
    .
    6.      Boleh tak diambil bersama produk lain?
    Memang tiada masalah dgn ubat lain. Biasanya pengambilan produk lain atau ubat hospital jarakkan pengambilan selama 2 jam. Lagipun ia dr bahan-bahan natural dan tidak memudaratkan.
    .
    .
    7.      Ibu menyusu boleh ambil tak?
    Boleh dan tidak mengeringkan susu. Kandungan Leptos adalah semulajadi, no additives added.
    .
    .
    8.     Wanita mengandung boleh ambil Leptos?
    Tidak disarankan. Bersabarlah. Ambil semasa pantang nanti.
    .
    .
    9.  Boleh tak ambil Leptos waktu datang bulan?
    Boleh. Tiada masalah. 
    .
    .
    10.  Bilakah saya dapat melihat kesannya?
    Ia berbeza bagi setiap individu bergantung kepada faktor umur, pemakanan dan juga tahap metabolism seseorang. Mengikut testimoni kami, kesan penurunan dapat dilihat dalam masa 7-10 hari. Sebotol Leptos boleh target 2 -5kg penurunan berat badan bergantung pada berat dan jenis kegemukan seseorang.
    Bagi testimoni kesan dalam masa 2 hari, 4 hari dan sebagainya.
    .
    .
    11.  Adakah terdapat kesan sampingan?
     
    • Tiada sebarang kesan sampingan yang memudaratkan dan selamat digunakan untuk jangka panjang 
    • Cepat kenyang
    • Lambat lapar
    • Berpeluh sbb bakar kalori dlm badan
    • Tingkatkan metabolisma
    • First 3-4 days u guys akan membuang dan bila basuh akan rasa kesan minyak lemak ygdibuang. Hasil buanganmayb berwarna hijau hasil dr pembersihan usus dan klorofil yg mencuci usus.Ada juga yang tiada kesan ini.Bergantung kepada individu. Tetapi ia akan normal setelah proses pembersihanberlaku. Disarankan minum air yang mencukupi.
    • Mengikut testimoni setakat ini… tiada pening2 atau cirit birit berlaku. Ia adalah pelawasan normal shj. Sekiranya ada sympton pening, boleh minum air yang banyak.
    • Kehadiran toksin yang banyak jugak di dalam badan membuatkan anda mengalami sembelit di awal pengambilan. Teruskan pengambilan. Ambil 2 sesi dgn 5 biji setiap sesi dalam sehari. Minum air yang banyak. Seeloknya, anda amalkan minum lemon pada 3 hari pertama untuk mempercepatkan lagi process detox.
     
    .
    12.  Adakah perlu diambil secara berterusan?
    Leptos/Qufast ini adalah produk cairan dan penyingkiran lemak. Sekiranya telah mencapai berat ideal… atau ukur lilit ideal (sbb produk ni akan fitkan badan juga), anda boleh STOP anytime. Kita juga tidak mahu anda bergantung kepada produk sampai bila2. Tapi jika serasi dan nak teruskan sebagai supplement harian pun boleh bagi maintain berat badan, tingkan metabolisme dan antibodi badan.
    .
    Leptos/Qufast berfungsi sebagai pembakar lemak dgn kandungan L-Carnitine didalam nya. Ia tidak stay kekal di dalam badan. Jadi, sekiranya anda dah capai berat badan ideal.. tetapi anda terus makan makanan menambah lemak dan tiada bahan pembakar lemak di dalam badan anda… kegemukan akan berlaku juga. Make sense ler… masuk jer tapi tak bakar.. lama2 akan gemuk balik…. Cuma tiada proses compress lemak dgn Leptos/Qufast. Efek berhenti dan naik berganda itu tak akan terjadi. Lagipun bila perut mengecil, usus bersih… nafsu makan anda dapat di atasi dan anda boleh menjalankan kehidupan secara sihat.
    .
    .
    13.  Pesakit kencing manis/darah tinggi boleh ambil tak?
    Boleh dan sangat digalakkan. Sebab Leptos/Qufast mempunyai 0 kalori (ZERO). Tidak memudaratkan pesakit kencing manis dan juga darah tinggi. 
    .
    Tambahan Guarana dlm Qufast dapat merendahkan kolesterol dan asid lemak. Guarana boleh menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegah penyakti kencing manis.  Pengimbangan glukosa sgt bagus utk pesakit kencing manis
    .
    Bagi Qufast pula… percentage kandungan Guarana lebih di dalamnya berbanding Leptos. Ia bagus utk kesihatan dan tenaga Lelaki. Jika dimakan pada waktu malam, ia dapat menambahkan tenaga lelaki.
    .
    .
    14.  Pesakit gastrik boleh ambil?
    Boleh. Tapi ambil selepas waktu makan dan ambik pada waktu lunch or dinner. Elak ambil pagi.
    .
    .
    15.  Dimanakah tempat simpanan yang paling sesuai untuk Leptos/Qufast?
    Di suhu bilik.
    .
    16.  Kenapa anda yang LAWAS PERIOD selepas mengamalkan LEPTOS?
    Ramai yang ambil LEPTOS.. di samping berat mereka TURUN, Badan FIT, mereka juga memaklumkan bahawa period mereka LAWAS. Ada yang dah lama tak period tapi datang bulan tetiba.. dan ada juga yang biasanya dtg sikit2 tapi sejak amalkan LEPTOS, period lawas dan keluar banyak normal... Alhamdulillah...
    .
    .
    Kandungan Klorofil Alfalfa di dalam LEPTOS yang menpunyai kandungan vitamin E yang tinggi sangat bermanfaat untuk menjaga keseimbangan hormon seksual, baik pada lelaki mahupun wanita. Iaitu dengan merangsang produksi hormon testosteron pada lelaki dan hormon estrogen pada wanita.
    .
    Antara lain manfaat Klorofil ini adalah:
    ==================================
    - klorofil dapat membantu mengawal rasa lapar dan menghalang pembentukan lemak tepu. 
    .
    - Klorofil dapat membantu menciptakan sistem pencernaan yang sehat, iaitu dengan menjaga flora usus dan menstimulasi gerakan usus. Klorofil dapat bertindak sebagai ubat alami untuk saluran usus dan membantu memperbarui jaringan usus yang terluka. 
    .
    - Klorofil juga memiliki sifat sebagai penghilang bau, ia dapat digunakan untuk menghilangkan bau mulut yang disebabkan oleh masalah pencernaan yang buruk secara efektif
    .
    - Klorofil kaya akan enzim hidup yang dapat membantu dalam pembersihan darah serta meningkatkan kemampuan darah untuk membawa oksigen lebih banyak ke seluruh tubuh.
    .
      
    - Klorofil memiliki efek menenangkan pada saraf sehingga dapat membantu mengurangi gejala insomnia, iritabilitas saraf dan kelelahan tubuh secara umum. 
     
     
    TESTIMONI
     

       

       

       

       

       





    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product




    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
     
    subscribe
    Copyright © 2016 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U). All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.
      Follow us : facebook       Our Partner : paypal
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my