loading

Mamon Milk Booster SALE!!! Tablet tambah susu

Our Price
RM 66.00
Normal Price
RM 100.00    You save RM 34.00 (34%)
Shipping
RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
RM 10 by courier to Sabah, Labuan
RM 10 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.00 
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
100 left
ItemID
189060509
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
8
Available Quantity
100
NorelLane
Since 01 Jul 2013

Feedback Score
: 147+
Positive Feedback
: 98.04%
Total Product
: 22
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Mamon Milk Booster SALE!!! Tablet tambah susu

    MaMom Milkbooster Herbaworks Chewable Tablet adalah supplemen makanan yang diperbuat daripada bahan utama seperti kurma, madu lebah, ekstrak habbatussauda, spirulina, susu kambing dan ekstrak alfalfa berfungsi untuk tujuan menggalakkan penghasilan susu badan.

     
     
     

    Lihat Pengakuan Sebenar Duta MaMom Diana Danielle

     
     
     

    PENGAKUAN SEBENAR DUTA MAMOM, DIANA DANIELLE !

    ❝ Selepas saya mendapat anak kedua, saya nak menyusukan badan sepenuhnya secara konsisten sangat susah terutamanya selepas berpantang 3 bulan & kembali bekerja. Kadang-kadang nak dptkan 1 oz atau 2 oz pun susah !! Saya fikir mungkin saya stress, tak cukup tidur, sampaikan saya berputus asa.

    Alhamdulillah, rezeki.. kawan baik saya berikan MaMom utk saya cuba. Pada mulanya saya tak percaya. Tapi selepas seminggu saya amalkan MaMom, saya dapat 1 botol susu penuh dan saya kena tmbah lagi 1 botol. Saya pam dalam masa 20 minit jer. Saya sangat happy untuk share dengan anda semua. TQ MaMom, ! ❞ Diana Danielle, artis.

     
     

    Apa Kata Pengguna Yang Lain

     
     

    Testimoni MaMom Milkbooster Susu Melimpah Stok Bertambah“Alhamdulillah rezeki dari Allah…dalam sehari saya pam susu badan boleh dapat 20oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10oz…tapi kadang2 dekat ofis boleh dapat 4oz sekali pam ja…susu badan lebih pekat…anak tidur malam tak meragam…Penggunaan memudahkan ibu2…kerana tak perlu bancuh…menjimatkan masa…”– Pn. Shahrizan

     
     
     

    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Nur Mazedah“Lepas saya consume Mamom Milk Booster, memang mudah untuk saya buat stok susu badan..memang berkesan ! Susu badan dah tak kering dah..Alhamdulillah”– Pn. Mazedah

     

     
     
     

    Testimoni MaMom Milkbooster Irine Nadia“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict bila makan”– Pn Irine Nadia, 23

     

    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Norzaliza“Alhamdulillah..susu badan makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu badan pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

     

     


    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Zarina Rahmat“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu badan tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu badan sampailah camne nak dapatkan susu badan banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom Milk Booster keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu badan masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”– Pn Zarina Rahmat

     
     
    Testimoni Pn Shahrizan Pengguna MaMom Milkbooster Herbaworks
     
     
     
     

    Lagi Testimoni Berkesan

     
     
    Testimoni MaMom Milk Booster Susu Melimpah Stok Susu Bertambah
     
    Testimoni MaMom Mikbooster Herbaworks
     
     
    Testimoni MaMom Mikbooster Herbaworks
     
     
     
    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
     
    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
     
    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
     
     
     
    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
     
     
    Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
     
     
     
     
     
     
     

    Sijil Halal JAKIM, KKM & Lab Test SIRIM

     
     
    Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

    Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

     
     
    Surat Semakan Label MaMom Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

    Surat Semakan Label MaMom Milkbooster Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

     
     
    Surat Pengkelasan Produk-MaMom Milkbooster DarI Kementerian Kesihatan Malaysia

    Surat Pengkelasan Produk MaMom dari Kementerian Kesihatan Malaysia

     
     
    Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster Herbaworks
     
     

    Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster HerbaworksHanya kunyah saja tablet ini..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk ibu- ibu menyusu.





    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items


    Please sms or email us with the payment detail:

    Bank( Transaction no + date/ time), Amount and Item order. To faster the delivery process

    Item will be sent using Skynet or POSLAJU

    Charges: RM 7 for peninsular Malaysia or RM 10 ( Sabah /Sarawak)

    Item will be sent using register mail
    It will take about one week to the destination
    Please put your correct address, recipient contact no
     
    If item received have problem, Please let us know by emailing to this address: relazz_linda@yahoo.com
    We will sincerely effort for buyer's satisfaction and you can request return item and we will refund your payment
     
    We would like to thank you for visiting Norel Lane Store

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    Related Products

    NorelLane' Best Seller

    Promotion Items

    NorelLane' Items




    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my