loading

Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli

Our Price
RM 60.00 34 Sold
Normal Price
RM 89.90    You save RM 29.90 (33%)
Shipping
RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
RM 11 by courier to Sabah, Labuan
RM 11 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 5.00 
From Gombak / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
ItemID
175291200
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect
Views
1716
Available Quantity
29999
onizukapendekar
Since 23 Feb 2009

Feedback Score
: 12+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 4
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : NEW
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli

    Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli

    MINYAK LINTAH BELACAK (MLB) Minyak Campuran Lintah Gunung dan Belacak rumusan hampir 100% dari estrak pati Lintah Gunung dicampur dengan Pati Belacak Pekat dan lebih sensasi! Fungsi utama adalah membesarkan saiz zakar dan memberi ketahanan yang lama sewaktu bersama pasangan. Tanpa bahan terlarang ect(drugs,chemical). Penggunaan luaran sahaja. Tidak menggangu sistem badan. Sepenuhnya natural (Homoeopathy) Selesa, Santai, Tidak kebas, Tidak Panas, Tidak Berbau kuat, Bebas kesan Sampingan (luaran mahupun dalaman) Produk datang dengan packaging yang menarik (Panduan+Tips) Harga yang Berbaloi untuk sebotol MLB Amalkan Dengan Yakin, Perubahan Boleh rasa Seawal 3 hari Untuk Tips lain saya akan kongsikan kepada anda dengan lebih lanjut. Boleh hubungi saya... COD Weekday Gombak Weekend Putrajaya Shipping within same day after payment done or before 3pm same day
    Last Updated @ 10/24/2016 1:30:52 PM


      Buy with confidencewe have 9 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    mi**** 175291200 1/6/2017 4:30:00 PM got the item. fast delivery. thanks. if it does what is says, will order again.
    3n**** 175291200 12/16/2016 10:12:00 PM -
    ra**** 175291200 11/23/2016 7:54:00 PM -
    ma**** 175291200 7/27/2016 8:38:00 PM -
    nr**** 177616960 7/19/2016 2:26:00 AM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    je**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    22/02/2017
    la**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    19/02/2017
    pu**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    17/02/2017
    sy**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    19/01/2017
    LI**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    10/01/2017
    mi**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    04/01/2017
    Sa**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    02/01/2017
    ha**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    16/12/2016
    3n**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    13/12/2016
    ha**** Minyak LINTAH BELACAK (MLB) Ramuan Asli 1 pcs
    13/12/2016


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   lubukboy06/02/2017 06:12 PM
    Question:   Boss.. besok saya cari boss for cod... minta boss bagi no contact boss
    Answer:   ok bos esk boleh cod boleh contact sy 019-311883406/02/2017 06:16 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:00 PM
    Question:   Salam boss.. minta cod dari boss boleh nak cepat saya dari area kota damansara...boleh pergi cari tuan di gombak..
    Answer:   maaf tuan saya d luar kawasan esok baru balik.06/02/2017 01:59 PM
    User:   amaludinamal04/02/2017 09:10 PM
    Question:   Macam mana nak oder ni tuan
    Answer:   maaf sebab ada masalah sikit dgn page saya..tuan boleh bank in pada saya...dan saya akan bg no tracking pd tuan...jika berminat boleh pm sy04/02/2017 09:24 PM
    User:   fidtie08/11/2016 05:28 PM
    Question:   Stok byk lg ke tuan
    Answer:   banyak lagi tuan..tuan nk berapa?08/11/2016 05:29 PM
    User:   ezani8026/10/2016 06:55 PM
    Question:   salm tuan minta no hp sbb sy nk buat cod
    atau watsup, sms atau call sy no ni 0193734438
    Answer:   tuan sy dh wasep tuan..26/10/2016 06:58 PM
    See More Questions (4)
    User:   ellyQ21/05/2016 09:29 PM
    Question:   Boleh cod ke ampang?
    Answer:   boleh..bila tu21/05/2016 09:32 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:01 PM
    Question:   Tuan boleh whatsapp saya 0192736322
    User:   fir_198513/09/2016 11:37 AM
    Question:   Boleh COD kat Ampang.. klu blh pm sy bos.. 0173296929_daus
    User:   ellyQ22/05/2016 01:24 PM
    Question:   Hari ini @.bila2 ja enck 0198601695
    View All
    User:   lubukboy06/02/2017 06:12 PM
    Question:   Boss.. besok saya cari boss for cod... minta boss bagi no contact boss
    Answer:   ok bos esk boleh cod boleh contact sy 019-311883406/02/2017 06:16 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:00 PM
    Question:   Salam boss.. minta cod dari boss boleh nak cepat saya dari area kota damansara...boleh pergi cari tuan di gombak..
    Answer:   maaf tuan saya d luar kawasan esok baru balik.06/02/2017 01:59 PM
    User:   fidtie08/11/2016 05:28 PM
    Question:   Stok byk lg ke tuan
    Answer:   banyak lagi tuan..tuan nk berapa?08/11/2016 05:29 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:01 PM
    Question:   Tuan boleh whatsapp saya 0192736322
    View All
    User:   fir_198513/09/2016 11:37 AM
    Question:   Boleh COD kat Ampang.. klu blh pm sy bos.. 0173296929_daus
    View All
    User:   amaludinamal04/02/2017 09:10 PM
    Question:   Macam mana nak oder ni tuan
    Answer:   maaf sebab ada masalah sikit dgn page saya..tuan boleh bank in pada saya...dan saya akan bg no tracking pd tuan...jika berminat boleh pm sy04/02/2017 09:24 PM
    View All

    Recently Viewed Items


    jika ada sebarang pertanyaan sila berhubung dengan kami..019-3118834

    COD-weekdays(area gombak and sentul)

    -weekends(Putrajaya and Cyberjaya)

    Postage in malaysia,brunei,indonesia,thailand,singapore

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   lubukboy06/02/2017 06:12 PM
    Question:   Boss.. besok saya cari boss for cod... minta boss bagi no contact boss
    Answer:   ok bos esk boleh cod boleh contact sy 019-311883406/02/2017 06:16 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:00 PM
    Question:   Salam boss.. minta cod dari boss boleh nak cepat saya dari area kota damansara...boleh pergi cari tuan di gombak..
    Answer:   maaf tuan saya d luar kawasan esok baru balik.06/02/2017 01:59 PM
    User:   amaludinamal04/02/2017 09:10 PM
    Question:   Macam mana nak oder ni tuan
    Answer:   maaf sebab ada masalah sikit dgn page saya..tuan boleh bank in pada saya...dan saya akan bg no tracking pd tuan...jika berminat boleh pm sy04/02/2017 09:24 PM
    User:   fidtie08/11/2016 05:28 PM
    Question:   Stok byk lg ke tuan
    Answer:   banyak lagi tuan..tuan nk berapa?08/11/2016 05:29 PM
    User:   ezani8026/10/2016 06:55 PM
    Question:   salm tuan minta no hp sbb sy nk buat cod
    atau watsup, sms atau call sy no ni 0193734438
    Answer:   tuan sy dh wasep tuan..26/10/2016 06:58 PM
    See More Questions (4)
    User:   ellyQ21/05/2016 09:29 PM
    Question:   Boleh cod ke ampang?
    Answer:   boleh..bila tu21/05/2016 09:32 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:01 PM
    Question:   Tuan boleh whatsapp saya 0192736322
    User:   fir_198513/09/2016 11:37 AM
    Question:   Boleh COD kat Ampang.. klu blh pm sy bos.. 0173296929_daus
    User:   ellyQ22/05/2016 01:24 PM
    Question:   Hari ini @.bila2 ja enck 0198601695
    View All
    User:   lubukboy06/02/2017 06:12 PM
    Question:   Boss.. besok saya cari boss for cod... minta boss bagi no contact boss
    Answer:   ok bos esk boleh cod boleh contact sy 019-311883406/02/2017 06:16 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:00 PM
    Question:   Salam boss.. minta cod dari boss boleh nak cepat saya dari area kota damansara...boleh pergi cari tuan di gombak..
    Answer:   maaf tuan saya d luar kawasan esok baru balik.06/02/2017 01:59 PM
    User:   fidtie08/11/2016 05:28 PM
    Question:   Stok byk lg ke tuan
    Answer:   banyak lagi tuan..tuan nk berapa?08/11/2016 05:29 PM
    User:   lubukboy06/02/2017 01:01 PM
    Question:   Tuan boleh whatsapp saya 0192736322
    View All
    User:   fir_198513/09/2016 11:37 AM
    Question:   Boleh COD kat Ampang.. klu blh pm sy bos.. 0173296929_daus
    View All
    User:   amaludinamal04/02/2017 09:10 PM
    Question:   Macam mana nak oder ni tuan
    Answer:   maaf sebab ada masalah sikit dgn page saya..tuan boleh bank in pada saya...dan saya akan bg no tracking pd tuan...jika berminat boleh pm sy04/02/2017 09:24 PM
    View All

    Related Products

    onizukapendekar' Best Seller

    Promotion Items

    onizukapendekar' Recently Sold

    onizukapendekar' Items



    You may also be interested in Tag:
    *Sensaoil



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my