loading

MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!!ItemID : 174713380

Our Price
RM 53.00
Shipping
RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
RM 7 by courier to Sabah, Labuan
RM 7 by courier to Sarawak
Combine Shipping AllowedCombine Shipping Allowed , Ships 1-3 working days after payment.
Please select option below

X

Ship From
Selangor  
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Self Collec
Payment Method
Internet Banking,ATM / Bank In,Bank Transfer,Cash on Collection (COC),Credit Card,
Views
217
Available Quantity
29999
maserati1
Since 15 Dec 2015

Feedback Score
: 35+
Positive Feedback
: 97.30%
Total Product
: 26
General Reminder to All Members
      IMPORTANT : Fraud Prevention Tips
Item Specification
  • Report
  • Conditions : New

    Product Description

    SETIAP KOTAK VCO31 FREE OASI 13 BERNILAI RM80!!

    Dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

    KANDUNGAN

    98% - Minyak Kelapa Dara

    2% - Herba Terpilih

    KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

    Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
    Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
    Menyegarkan dan menghangatkan.
    Pelayaran lancar dan jauh...

    CARA PENGGUNAAN

    Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebuh), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

    Testimonial

    Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

    ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

    Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : " Mal ada minyak baik ni...Power... mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! " Mal : " kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak...au ta je ". Stokis : " cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu...lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu...kau masuk tidur dengan isteri....esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : " ok aku setuju..."

    Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : " Mat betu le cakap kau... power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni....yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je....dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je...ha ha ha" .Semua ketawa. 

    MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

    Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara yang beliau baca di internet(www.bio-asli.com). Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat...." you ni asik pentingkan diri sendiri...tak adil lah kalau macam ni...buatlah sesuatu atau you lepaskan I je..." itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi dan Bio-asli kerana membantu mengatasi masalah beliau. 

    EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

    Tarikh: 22 Februari 2008

    ASSALAMUALAIKUM…

    Saya Hairul dari Kuala Lumpur ingin berkongsi bersama pengalaman yang saya dapat semasa menggunakan produk minyak power VCO31. Alhamdulillah hampir setahun saya menggunakannya memang menakjubkan…

    Biasa saya mendayung hanya setengah jam kini tidak lagi lebih pada itu saya dapat lakukan apabila saya menggunakan minyak power VCO31. Kini ramai teman kenalan yang berumahtangga telah mencuba minyak power VCO31 menjadi bahan wajib yang patut ada sekurang-kurangnya satu setiap pasangan di dalam meniti kebahagiaan rumah tangga kerana salah satu kebahagiaan rumah tangga adalah mendapat kepuasan dan keintiman dalam perhubungan seksual.

    Terima kasih….Bio-asli

    Juruteknik dari Kuala Lumpur

    " Isteri saya selalu pesan .......Bang......jangan lupa minyak Power Rangers." (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

    Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

    " I always have wonderful Sunday.......dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

    Penyelia Tapak dari Puchong

    Heeei.....Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti...lah.............Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

    Jurutera dari Port Dickson

    " Betul-betul Power...... berasap....! " (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

    Pasangan Warga Emas dari Bangi

    " Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah 'muda' kembali.

    OASI 13

    PRODUCT OF FRANCE

    OASI 13 adalah persediaan herba dalam membantu melincirkan zakar sewaktu aktiviti seksual bersama isteri. OASI 13 dirumus khas bagi membantu suami dan isteri mencapai keseronokan ketika aktiviti seksual. Ianya membantu secara semulajadi TANPA pembedahan dan bahan kimia. Ianya juga BEBAS dari unsur haiwan dan penggunaan dadah.
    PRODUK yang bukan Anda Perlukan, tetapi PRODUK YANG ANDA MAHUKAN!
    Formula OASI 13 membantu suami dalam;
    • Menambahkan geseran pada dinding vagina seterusnya menjadikan vagina sangat sensitif pada geselan
    • Membantu sebagai pelincir bagi isteri yang alami kekeringan vagina
    • Menambahkan kualiti dan lebih keseronokan dalam hubungan INTIM suami isteri
    • Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang & mantap
    • Boleh dijadikan sebagai pelincir ketika hubungan seksual
    • Merasa lebih muda dan bertenaga ketika aktiviti seksual bersama suami
    • Bertindak sebagai Anti- Bakteria
    • Selamat digunakan dalam seks oral (kandungan adalah organic sepenuhnya dan BEBAS dari unsur haiwan). Ianya mempunyai perisa asli.
    • Berbanding produk lain berasaskan minyak, OASI 13 melicin sambil menambahkan geseran ketika aktiviti INTIM.
    OASI 13 diformulakan secara unik dengan state-of-the-art teknologi beserta herba terbaik menjadikan ianya sangat berkesan dan selamat digunakan secara luaran dan dalaman.
     
    Penggunaan:
    Letakkan sedikit OASI 13 pada jari dan ratakan pada seluruh bahagian zakar. Sebaiknya ketika zakar separuh atau sedang tegang. Kandungan herba dalam OASI 13 akan melicinkan dan menambahkan geseran antara zakar dan permukaan dinding vagina. Ini menjadikan vagina lebih sensitif pada geseran zakar.
    Kegunaan Am Oasi 13
    Sangat sesuai digunakan sebagai minyak urut
    Membantu dalam membaiki tisu kulit
    Amalan mengambil sesudu besar setiap hari boleh melancarkan peredaran darah dan membantu meningkatkan ereksi zakar
    Bersih, Selamat, Sihat dan Aroma bau yang menarik
    Kandungan:
    100% Virgin Cocos Nucifera Oil, Herba tropika.
    30ml
     
    PACKAGING & MAKLUMAT POSTAGE ADALAH RAHSIA!!!


    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    al**** MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!! 1 pcs
    16/10/2016
    an**** MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!! 1 pcs
    21/09/2016
    ni**** MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!! 1 pcs
    18/09/2016
    je**** MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!! 1 pcs
    18/05/2016
    na**** MINYAK LOTION POWER BIO-ASLI VCO / OIL 31 (free OASI 13) TOP Sale!! 1 pcs
    11/04/2016


    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
     
    subscribe
    Copyright © 2016 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U). All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.
      Follow us : facebook       Our Partner : paypal
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my