This item has ended.


Item ID : 106775764

OPENBOX S9 S10 S11 S12 F3 M3 REMOTE CONTROL



Condition : New         Item at : Rawang / Selangor

All Categories > Electronics & Appliances > VCD & DVD Recorder
Sale Price : RM 30.00
Shipping Fee :
Peninsular :RMSarawak:RM
Sabah,Labuan:RM
Combine Shipping allowed
Ship To : Within Malaysia  
Shipping Method : Courier Services, POS Laju, Self Collect
Payment Method : Internet Banking, Bank Transfer, Cash on Collection (COC), SafeTrade , Others :, paypal
Time Left : Closed
Brand : openbox
Available Qty : 29999
Product Description for OPENBOX S9 S10 S11 S12 F3 M3 REMOTE CONTROL


OPENBOX  S9 S10 S11 S12 F3 M3 REMOTE CONTROL
Feature available to Store Members

  • 100% new high quality original remote for Openbox /Skybox s10. s11, s12
  • New Condition
  • Warranty 1 to 1 exchange within 7Day
     

Last Updated @ 7/9/2012 9:10:00 AM


 
Buy with confidence, we have 206 Good Ratings from buyers!
1.Great service, will definitely come back for more products.
Buyer: ma****   (118: 12+,100%)  |  Date: 25/8/2014 16:44  | Item ID:152103250
2.very fast response n shipment.👍👍👍😃😃
Buyer: am****   (3: 4+,100%)  |  Date: 20/8/2014 16:36  | Item ID:150392484
3.Salaam..Barang bagus.cepat sampai, hari ni order esok dah sampai..Sangat menyokong tuan/puan beli dengan dia :) 5 Bintang saya bagi la..
Buyer: fa****   (11: 12+,100%)  |  Date: 9/8/2014 23:19  | Item ID:151675802
4.No regret buying from this supplier
Buyer: jo****   (0: 1+,100%)  |  Date: 25/7/2014 11:12  | Item ID:149155683
5.Super duper good seller, best what I want to buy for outdoor use for my samsung phone
Buyer: ly****   (79: 49+,100%)  |  Date: 21/7/2014 22:54  | Item ID:150394862
6.Good seller. Walaupun terdapat kesulitan semasa penghantaran, tetapi dengam kerjasama Seller barangan selamat sampai. saya Gembira.
Buyer: ad****   (25: 11+,100%)  |  Date: 18/7/2014 3:29  | Item ID:147367698
7.Great..Fast response seller...thanks
Buyer: ka****   (151: 41+,100%)  |  Date: 1/7/2014 9:47  | Item ID:145932357
8.
Buyer: tg****   (2: 11+,100%)  |  Date: 27/6/2014 9:38  | Item ID:149157029
Click here to view All Ratings


Payment methods

Question & Comment
Q&A (12) - View All
yimah6811 ask: (Posted: 2012/8/14 08:09)  
openbox x3 boleh guna tak remote ni
muazim reply: (Posted: 2012/8/14 13:27)  
x boleh
elifarid74 ask: (Posted: 2012/7/31 01:00)  
Remote ni memang confirm ke boleh guna pada skybox F3? saya ada remote asal f3 tp x sama dgn yg ini dan tahap sensitif rendah pd deck,jd sy nk try test remote ini.Adakah remote ni tahap high sensitif?
muazim reply: (Posted: 2012/7/31 02:23)  
lebih baik dari remote ori F3 tu..
muratmat ask: (Posted: 2012/7/14 11:04)  
Bagaimana kalau Cash On Collection, encik hantar sendiri ke, saya kat Ampang, Selangor.
muazim reply: (Posted: 2012/7/31 02:23)  
boleh cod di rawang
muratmat ask: (Posted: 2012/7/13 23:56)  
Remote Skybox F3 saya lain bentuk dengan ini...boleh guna juga ke...kalau x boleh guna macammana.
muazim reply: (Posted: 2012/7/14 00:13)  
memang boleh guna..jamin..bentuk jer x serupa
malek84cw ask: (Posted: 2012/7/8 19:54)  
boleh saya tanya remote ni support tak kat s16
muazim reply: (Posted: 2012/7/8 20:34)  
model s9,s19,s11,s12,s16,f3,m3 semua boleh guna remote ini.
g4gigies ask: (Posted: 2012/7/6 18:51)  
tapi saya tak ada account kat lelong. kalau saya bank in macam mana?
muazim reply: (Posted: 2012/7/6 18:59)  
boleh bg contact no tak..sms or call sayalah senang
018-6697748/016-6414166
g4gigies ask: (Posted: 2012/7/6 14:21)  
salam saya nak confirm boleh ke remote ni guna untuk openbox s9? berapa harga termasuk delivery? macam mana nak buat payment
muazim reply: (Posted: 2012/7/6 15:21)  
wslam..memang boleh guna utk s9..click kt buy now..sy confirmkan order
36 siap pos
3054 ask: (Posted: 2012/6/25 12:21)  
just to confirm whether openbox s9 made in china,can use this remote or not? send to kuching how much......
muazim reply: (Posted: 2012/6/25 13:18)  
sure can use..just pay 40 for poslaju to kuching
soniasony ask: (Posted: 2012/6/20 15:02)  
Dah saya bank in bro. ini no ref : 1652101392.Date & time:(20 jun 12)(14:54:20)
muazim reply: (Posted: 2012/6/25 13:17)  
brg dh di pos
soniasony ask: (Posted: 2012/6/20 10:27)  
harga berapa ye RM36/RM42 include pos?. Blh pki tak remote ni klu receiver nya brand m-sat?. minta email nak htr pic receiver tu.Klu bole pakai saya nak beli remote ni ada stok.
muazim reply: (Posted: 2012/6/20 10:36)  
semua model boleh guna skybox,openbox s9,s10/s11,s12 semenanjung 36
View All

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Our Affiliates: Superbuy | Groupme | Clo | Zuperklik |

OPENBOX S9 S10 S11 S12 F3 M3 REMOTE CONTROL (Selangor, end time 10/19/2012 11:15:00 PM MYT)