PEARL PLUS

Item ID : 181229440
PEARL PLUS
Sale Price : RM 36.00
Shipping :
Peninsular :RM6.60Sabah, Labuan:RM10.20Sarawak:RM9.50
Combine Shipping allowed, Ship within 1-3 working days
Ship To : Within Malaysia, ship by Courier Services
Item at : OTHERS
Views : 27
Payment Method : Internet Banking, ATM / Bank In, Bank Transfer
MAL/NOT Code :
Available Qty : 100
Brand: 
Model/SKU: 
Condition:NewPEARL PLUS

PACAK LANGIT PEARL PLUS
Memperkenalkan kepada anda satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA - hanya dengan sebiji mutiara - 100% asli tanpa sebarang bahan kimia.
Pacak Langit dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!

Tidak pasti jika anda memerlukan Pacak Langit Pearl

Ketahui sekiranya anda ada mengalami tanda - tanda (simptom) masalah ereksi:
Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.

 

Mengapakah masalah ereksi boleh terjadi

Masalah ereksi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Sama ada anda berusia 20'an ataupun 60'an, ianya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Namun begitu apakah menyebabkan berlakunya keadaan ini?
Masalah ereksi boleh terjadi dari akibat kesan fisiologi atau psikologi.
 
 

 

 

Kesan Psikologi

Apakah yang anda makan sepanjang hari? Kemungkinan besar anda bersarapan dengan Nasi Lemak atau Roti Canai, makan nasi tengahari dengan ikan/ayam kari atau goreng dan makan malam juga dengan nasi dengan makanan berkuah atau goreng. Seperti yang dapat anda lihat, hampir setiap waktu makanan kita pasti mengandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Apakah kesan pemakanan seperti ini pada kesihatan seksual kita? Tahun demi tahun, lemak dan kolestrol ini akan membina di dalam tubuh badan mengakibatkan pengaliran darah yang tidak lancar.
KETEGANGAN PENUH hanya boleh dicapai sekiranya darah dapat mengalir kedalam organ zakar tanpa halangan dan ianya kekal di dalam organ zakar. Kolestrol yang tinggi menghalang pengaliran darah yang optimum dan akhirnya mengakibatkan kesukaran untuk mendapatkan ketegangan yang sempurna.

Kesan Psikologi

Dalam keadaan dunia yang semakin pantas dan semua orang berlumba - lumba untuk mengejar kemewahan hidup, ramai yang tidak dapat menumpukan perhatian kepada kehidupan keluarga. Tekanan hidup yang tinggi juga membawa kesan kepada masalah ereksi.
Kapsul pacak langit pada asalnya adalah gabungan akar - akar kayu yang perlu direbus selama sekurang - kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang. Dengan perkembangan zaman, Pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar - akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.

 

KANDUNGAN PACAK LANGIT

 

Produk Pacak Langit ini mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masaalah berkaitan dengan libido lelaki. Pada setiap kapsul Pearl digabungkan dari ekstrek Ginko Biloba, Tribulus Terristris , Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax ke jumlah dosej sebanyak 500 mg.

 

Kenapa Pilih Pacak Langit

Meningkatkan tenaga dan stamina.
- Memanjangkan tempoh ereksi.
- Merawat Pancutan Pramatang.
- Meningkatkan libido.
- Meningkatkan pengeluaran air mani.
- Merawat kegagalan erektil.
- Membersihkan buah pinggang.
- Merawat masalah Prostate.

 

       Kelebihan Kapsul Pacak Langit

- Merawat kegagalan erektil laris dengan banyak repeat orders!
- Merawat pancutan pramatang
- Meningkatkan libido
- Meningkatkan pengeluaran air mani
- Memanjangkan tempoh ereksi
- Merawat masalah prostat
- Membersihkan buah pinggang
- Meningkatkan tenaga dan stamina

 

 

 

 

Pacak Langit Pearl Plus
BUKAN HANYA
Untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual anda.

 

Apa Keunikan Pill Ini

-Pacak Langit Pearl merupakan produk yang dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada BILA-BILA masa yang anda mahu

 

Bagaimana Terciptanya Kapsul Pacak Langit

 

-Kapsul Pacak Langit pada asalnya adalah gabungan akar - akar kayu yang perlu direbus selama sekurang - kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang.
Dengan perkembangan zaman, Pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar - akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.

 

Bagaimana Pacak Langit Pearl Boleh Membantu

 

Pacak Langit Pearl bukan hanya untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual dan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari. 
Pacak Langit Pearl dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik.
Herba ramuan Pacak Langit Pearl akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar anda untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksimum,lebih ampuh dan mengelakan pancutan pra-matang.

 

KANDUNGAN PACAK LANGIT

Produk Pacak Langit ini mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masaalah berkaitan dengan libido lelaki. Pada setiap kapsul Pearl digabungkan dari ekstrek Ginko Biloba, Tribulus Terristris , Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax ke jumlah dosej sebanyak 500 mg.

ginko1 GINKO BILOBA
Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya  berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paruparu dan alat kelamin untuk berfungsi.
eurycoma EURYCOMA LONGIFOLIA
Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan
tribulus TRIBULUS TERRISTRIS
Tribulus Terristris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.
butea BUTEA SUPERBA
Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah kekawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.
eurycoma SMILAX ( UBI JAGA)
Ubi jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac atau perangsang nafsu untuk kaum lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testerone

 

Pacak Langit Ini Berasal Dari Bahan Kimia Atau Herba
Pacak Langit dibuat dari akar-akar kayu yg terdiri daripada -


Jangan biarkan kehampaan menguasai anda. Munkin Pacak Langit pearl akan menjadi penyelesainya.

Bilakah anda perlu mengambil Pearl plus

  1. Hanya ambil sebiji Pacak Langit Pearl untuk jangkamasa 3 hari sekiranya anda mengambilnya untuk membantu mengekalkan atau menguatkan ketegangan.
  2. Hanya ambil sebiji Pacak Langit Pearl untuk jangkamasa 2 hari sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk mencapai ketegangan.
  3. Ambil sebiji Pacak Langit Pearl setiap hari untuk merawat masalah serius ketegangan dimana anda tidak boleh mencapai ketegangan sama sekali. Rawatan ini biasanya mengambil masa selama 2-3 minggu.

 

 

- PERHATIAN -

RAWATAN BERTERUSAN SELAMA 20 HARI DAPAT MENGHIDUPKAN KEMBALI YANG TELAH MATI.

Ramuan: Rawatan tradisional dari adunan tongkat ali hitam, galak tua, buah wolfberry, ginseng, akar wong solo, genta emas dan lain - lain lagi.
DIGUNAKAN KHAS UNTUK TENAGA dan Kuantiti dan Kualiti Air MANI.
Kapsul PACAK Langit - Membantu mengeraskan zakar sehingga MAKSIMA, memberi kesihatan tubuh badan, melawaskan kencing dan membantu meningkatkan kuantiti dan kualiti Air Mani.
ATURAN : Makan 1 kapsul, 30 minit sebelum bersama.
Kalau MATI PUCUK : Makan 1 biji sehari selama 10 hari lagi, akan kembali 'HIDUP'.

Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA -hanya dengan sebiji mutiara - 100% asli tanpa sebarang bahan kimia.

Buy with confidence, we have 1052 Good Ratings from buyers!
1.Item received in good condition..fast delivery
Buyer: yi****   (1165: 256+,100%)  |  Date: 25/10/2016 22:45  | Item ID:184072417
2.recommended seller, good service, fast delivery and will trade again...
Buyer: ai****   (0: 6+,100%)  |  Date: 25/10/2016 16:35  | Item ID:173250517
3.
Buyer: ma****   (0: 2+,100%)  |  Date: 25/10/2016 12:25  | Item ID:169260388
4.Good service
Buyer: mi****   (12: 10+,100%)  |  Date: 24/10/2016 1:25  | Item ID:175913546
5.
Buyer: be****   (0: 1+,100%)  |  Date: 7/10/2016 21:34  | Item ID:145447280
6.
Buyer: be****   (0: 1+,100%)  |  Date: 7/10/2016 21:34  | Item ID:145447285
7.
Buyer: ir****   (403: 182+,100%)  |  Date: 7/10/2016 17:34  | Item ID:181803714
8.
Buyer: ty****   (1: 16+,100%)  |  Date: 5/10/2016 11:44  | Item ID:181801239
Click here to view All Ratings


Payment methods

Q&A (0)

PEARL PLUS
RM 36.00 Shipping fee:Peninsular: RM 6.60, Sabah/Labuan: RM 10.20, Sarawak: RM 9.50,
International: RM
Combine Shipping allowed

Add to Wishlist (1)
   adamma's items  •  View all by adamma  •  View related items   •  Promote your items..

Visit My Store       View My Product Listing

You may also be interested in : pearl plus

 

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Site Search :  
Our Affiliates: lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my