loading

Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling!

Our Price
RM 48.00 95 Sold
Shipping
RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
RM 7 by courier to Sabah, Labuan
RM 7 by courier to Sarawak
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
ItemID
174694180
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect
Views
809
Available Quantity
29999
adorashoponline
Since 09 Mar 2015

Feedback Score
: 56+
Positive Feedback
: 93.75%
Total Product
: 6
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
 • Report
 • Model / SKU :
  Conditions : New

  Product Description


  Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling!

  1 BOTOL PHERO-X FREE 2 KAPSUL PHYTO PROSOLUTION

  BERNILAI RM40!

  2 BOTOL PHERO-X FREE OASI 13 BERNILAI RM80!!

  Ingin MEMIKAT Wanita? 

  Gunakan Kuasa PHEROMONE! : PHERO-X 

  Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, perangsang nafsu semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah JAGUH dalam arena memikat wanita!

  FOR MORE POWERFULL PHEROMONE PERFUME, JUST ADD RM75 TO GET PHEROMEN 101!!

  Klik di sini!

  Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

  Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

  Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Flaming Desire & Phero-x, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

  Phero-x mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Flaming Desire.

  Phero-x bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-x akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!


  Apa itu pheromones?

  Setiap haiwan yang hidup di muka bumi ini (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ianya sejenis sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung, seterusnya dihantar ke otak. Pheromones adalah penggalak nafsu paling berkuasa di dunia! 

  Sesetengah lelaki boleh mengeluarkan pheromones secara banyak, manakala sesetengah lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat - atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Flaming Desire!

  Efek pheromones

  Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang nafsu seksual pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Flaming Desire & Phero-x pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual akan anda akan meningkat. Ini pasti akan meningkatkan hubungan intim yang akan anda alami. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek Flaming Desire & Phero-x ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lain-lain lelaki. Gunalah ia setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Jangan risau sebotol Flaming Desire ini tahan hingga 4-5 bulan lamanya!) 

  Phero-x akan meningkatkan keinginan (nafsu) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan keatas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak nafsu. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

  Pheromones (hormon pemikat wanita) akhirnya telah berjaya dihasilkan di sebuah makmal (Morgan Labs - di negara Rusia) yang terkemuka! 

  Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki yang bakal dijadikan pasangan hidup mereka! Fakta yang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

  Phero-x mengandungi kandungan pheromone manusia tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya. 

  Phero-x adalah adunan pheromones berasas minyak tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, yang campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian yang dilakukan telah menunjukkan bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan asas alkohol.

  Anda patut beli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan survey & kajian!

   

  PHYTO PROSOLUTION PERCUMA 2 KAPSUL !

   
   
  HIGH Repeat Orders!
   
  PRODUK KHUSUS UNTUK SUAMI HEBAT! 3 KESAN DALAM SATU KAPSUL! 
   
  PHYTO ProSOLUTION with extra strength adalah produk yang digunakan secara tradisional sebagai makanan tambahan untuk kesihatan dan stamina seksual lelaki. Didatangkan dalam 10 kapsul sepapan, Phyto ProSolution dirumus khas bagi lelaki yang mempunyai gaya hidup sibuk dan aktif seperti ahli perniagaan dan golongan profesional yang menggunakan mental dan tahap fizikal yang tinggi. Phyto ProSolution dapat meningkatkan tahap kecergasan badan. Ekstrak Tongkat Ali yang digunakan telah melalui ujian klinikal secara khusus dan komprehensif, membuktikan ianya mampu meningkatkan tahap mental dan fizikal dengan meningkatkan proses sintesis testosterone, ini meningkatkan tahap stamina, tahap seksual dan kualiti sperma lelaki.
   


  Make sure your PHYTO PROSOLUTION is authentic. Email the code number to code@vresngv.com for verification.

   

   

  LEBIH TEGANG, LEBIH SAIZ & LEBIH TAHAN LAMA!!

  Phyto ProSolution dirumus khas bagi lelaki yang mengalami masalah;Aliran darah yang lemah khusus dibahagian seksual

  Kelebihan...

  1 kapsul Berkesan

  Berkesan sehingga 3-4 hari

  Bebas dari unsur alcohol

  Halal, GMP

  Kandungan

  Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) . Ekstrak herba ini telah dipertingkatkan bagi memberikan kesan yang lebih cepat dan kuat!

  Perbezaan dengan produk lain:

  Produk Phyto ProSolution dikeluarkan khusus bagi pasaran luar negara dan telah melalui ujian klinikal serta makmal yang sangat ketat bagi memastikan ianya dapat melepasi piawaian antarabangsa.

  Penggunaan

  1 kapsul selepas makan atau 45 minit sebelum aktiviti INTIM bersama isteri. Cadangan penggunaan bersama LEGIAN GEL untuk kesan yang lebih hebat!

  PHYTO PROSOLUTION BERADA DI RANKING DAN ORDER KEMBALI PALING TINGGI!

   

  PRODUCT OF FRANCE

  OASI 13 adalah persediaan herba dalam membantu melincirkan zakar sewaktu aktiviti seksual bersama isteri. OASI 13 dirumus khas bagi membantu suami dan isteri mencapai keseronokan ketika aktiviti seksual. Ianya membantu secara semulajadi TANPA pembedahan dan bahan kimia. Ianya juga BEBAS dari unsur haiwan dan penggunaan dadah.
  PRODUK yang bukan Anda Perlukan, tetapi PRODUK YANG ANDA MAHUKAN!
  Formula OASI 13 membantu suami dalam;
  • Menambahkan geseran pada dinding vagina seterusnya menjadikan vagina sangat sensitif pada geselan
  • Membantu sebagai pelincir bagi isteri yang alami kekeringan vagina
  • Menambahkan kualiti dan lebih keseronokan dalam hubungan INTIM suami isteri
  • Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang & mantap
  • Boleh dijadikan sebagai pelincir ketika hubungan seksual
  • Merasa lebih muda dan bertenaga ketika aktiviti seksual bersama suami
  • Bertindak sebagai Anti- Bakteria
  • Selamat digunakan dalam seks oral (kandungan adalah organic sepenuhnya dan BEBAS dari unsur haiwan). Ianya mempunyai perisa asli.
  • Berbanding produk lain berasaskan minyak, OASI 13 melicin sambil menambahkan geseran ketika aktiviti INTIM.
  OASI 13 diformulakan secara unik dengan state-of-the-art teknologi beserta herba terbaik menjadikan ianya sangat berkesan dan selamat digunakan secara luaran dan dalaman.
   
  Penggunaan:
  Letakkan sedikit OASI 13 pada jari dan ratakan pada seluruh bahagian zakar. Sebaiknya ketika zakar separuh atau sedang tegang. Kandungan herba dalam OASI 13 akan melicinkan dan menambahkan geseran antara zakar dan permukaan dinding vagina. Ini menjadikan vagina lebih sensitif pada geseran zakar.
  Kegunaan Am Oasi 13
  Sangat sesuai digunakan sebagai minyak urut
  Membantu dalam membaiki tisu kulit
  Amalan mengambil sesudu besar setiap hari boleh melancarkan peredaran darah dan membantu meningkatkan ereksi zakar
  Bersih, Selamat, Sihat dan Aroma bau yang menarik
  Kandungan:
  100% Virgin Cocos Nucifera Oil, Herba tropika.
  30ml
   
  PACKAGING & MAKLUMAT POSTAGE ADALAH RAHSIA!!!

  Last Updated @ 4/14/2016 5:52:03 PM


  Recent Transactions

  Buyer Product Details
  hy**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  19/02/2017
  Ay**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  15/02/2017
  ju**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 2 pcs
  05/02/2017
  iz**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  31/01/2017
  gi**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  30/01/2017
  ch**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  25/01/2017
  an**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  09/01/2017
  vi**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  05/01/2017
  bo**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  22/12/2016
  be**** Pewangi PHERO-X / PHERO X (free Gift) perfume original TOP Selling! 1 pcs
  18/12/2016


  Questions & Answers   Ask Seller


  Show:
  User:   teman7707/04/2016 12:20 PM
  Question:   BARANG I ORDER DAH POS OUT KE BELUM?
  Answer:   MAAF TAK DAPAT REPLY SEBELUM NI SBB ADA MSLSH SISTEM.21/04/2016 11:38 AM
  User:   izham9010/02/2017 03:13 PM
  Question:   Bila nk pos dah berminggu2 ni
  User:   chaz186009/02/2017 01:32 PM
  Question:   payment da bt, shipment x buat2 lg. msg / wassap pn x reply. pls give an update VERY SOON. tq
  User:   anandsukumar13/01/2017 01:03 PM
  Question:   Hi,

  Barang dah pos ke belum? Dah 3 hari tapi system x update barang dah ship out..
  User:   kakakhaniziazara08/11/2016 09:49 AM
  Question:   barang dah pos belum? urgent ni nak pakai.. sms pun tak balas ni..payment dah buat
  See More Questions (4)
  User:   ejumpmnz16/08/2016 06:22 PM
  Question:   Macam mana nak tau ori ke tiruan tuan ? Saya pertama kali nak beli ?
  User:   aizu0401/08/2016 06:49 AM
  Question:   Ade stok lg x ???
  User:   zaimey06/06/2016 01:26 PM
  Question:   barang da pos ke?
  User:   azm10542927/05/2016 05:32 PM
  Question:   i want buy...bank in bank...boleh bg number fon
  View All
  User:   anandsukumar13/01/2017 01:03 PM
  Question:   Hi,

  Barang dah pos ke belum? Dah 3 hari tapi system x update barang dah ship out..
  User:   ejumpmnz16/08/2016 06:22 PM
  Question:   Macam mana nak tau ori ke tiruan tuan ? Saya pertama kali nak beli ?
  User:   aizu0401/08/2016 06:49 AM
  Question:   Ade stok lg x ???
  View All
  User:   izham9010/02/2017 03:13 PM
  Question:   Bila nk pos dah berminggu2 ni
  User:   kakakhaniziazara08/11/2016 09:49 AM
  Question:   barang dah pos belum? urgent ni nak pakai.. sms pun tak balas ni..payment dah buat
  View All
  User:   chaz186009/02/2017 01:32 PM
  Question:   payment da bt, shipment x buat2 lg. msg / wassap pn x reply. pls give an update VERY SOON. tq
  User:   azm10542927/05/2016 05:32 PM
  Question:   i want buy...bank in bank...boleh bg number fon
  View All

  Recently Viewed Items

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


  Display:
  User:   teman7707/04/2016 12:20 PM
  Question:   BARANG I ORDER DAH POS OUT KE BELUM?
  Answer:   MAAF TAK DAPAT REPLY SEBELUM NI SBB ADA MSLSH SISTEM.21/04/2016 11:38 AM
  User:   izham9010/02/2017 03:13 PM
  Question:   Bila nk pos dah berminggu2 ni
  User:   chaz186009/02/2017 01:32 PM
  Question:   payment da bt, shipment x buat2 lg. msg / wassap pn x reply. pls give an update VERY SOON. tq
  User:   anandsukumar13/01/2017 01:03 PM
  Question:   Hi,

  Barang dah pos ke belum? Dah 3 hari tapi system x update barang dah ship out..
  User:   kakakhaniziazara08/11/2016 09:49 AM
  Question:   barang dah pos belum? urgent ni nak pakai.. sms pun tak balas ni..payment dah buat
  See More Questions (4)
  User:   ejumpmnz16/08/2016 06:22 PM
  Question:   Macam mana nak tau ori ke tiruan tuan ? Saya pertama kali nak beli ?
  User:   aizu0401/08/2016 06:49 AM
  Question:   Ade stok lg x ???
  User:   zaimey06/06/2016 01:26 PM
  Question:   barang da pos ke?
  User:   azm10542927/05/2016 05:32 PM
  Question:   i want buy...bank in bank...boleh bg number fon
  View All
  User:   anandsukumar13/01/2017 01:03 PM
  Question:   Hi,

  Barang dah pos ke belum? Dah 3 hari tapi system x update barang dah ship out..
  User:   ejumpmnz16/08/2016 06:22 PM
  Question:   Macam mana nak tau ori ke tiruan tuan ? Saya pertama kali nak beli ?
  User:   aizu0401/08/2016 06:49 AM
  Question:   Ade stok lg x ???
  View All
  User:   izham9010/02/2017 03:13 PM
  Question:   Bila nk pos dah berminggu2 ni
  User:   kakakhaniziazara08/11/2016 09:49 AM
  Question:   barang dah pos belum? urgent ni nak pakai.. sms pun tak balas ni..payment dah buat
  View All
  User:   chaz186009/02/2017 01:32 PM
  Question:   payment da bt, shipment x buat2 lg. msg / wassap pn x reply. pls give an update VERY SOON. tq
  User:   azm10542927/05/2016 05:32 PM
  Question:   i want buy...bank in bank...boleh bg number fon
  View All

  Related Products

  adorashoponline' Best Seller

  Promotion Items

  adorashoponline' Items  You may also be interested in Tag:
  ** LuosangjiacuoMinyak WangiWangian, Pewangi, Minyak Wangi  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  lelong class
   
  subscribe
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my