Advertise Here
This item has ended.


Item ID : 111401464

SK AL-KHISHBUN - SUDAH LAMA KAHWIN TAPI MASIH BELUM ADA ANAK?Condition : New         Item at : OTHERS

All Categories > Baby, Kids, Mum > Others
SK AL-KHISHBUN - SUDAH LAMA KAHWIN TAPI MASIH BELUM ADA ANAK?
Sale Price : RM 60.00
Shipping Fee :
Peninsular :RM0Sarawak:RM5
Sabah, Labuan:RM5
Combine Shipping allowed
Ship To : Within Malaysia  
Shipping Method : Refer to Product Description, Courier Services, POS Laju
Payment Method : Internet Banking, Bank Transfer
Time Left : Closed
Model / SKU / Code : AL-KISHBUN
Product Description for SK AL-KHISHBUN - SUDAH LAMA KAHWIN TAPI MASIH BELUM ADA ANAK?
Brand: 
Model/SKU:AL-KISHBUN
Condition:NewSK AL-KHISHBUN - SUDAH LAMA KAHWIN TAPI MASIH BELUM ADA ANAK?

Formulasi SUSU KAMBING AL-KHISHBUN adalah resepi Pemakanan Kesihatan yang berasaskan amalan Sunnah Rasulullah s.a.w. SUSU KAMBING AL-KHISHBUN merupakan gabungan istimewa tepung Susu Kambing dan herba-herba dari Tanah Arab.

Campuran esktrak Stevia pula sebagai pemanis 100% semulajadi dan tidak mudarat menjadikan SUSU KAMBING AL-KHISHBUN enak dan manis tanpa gula.

Diperkaya dengan biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis terbaik dan dipanggang bersama dengan madu tanpa gula.

SUSU KAMBING Al-KHISHBUN mengandungi serbuk bunga kurma 100% dari ladang kurma Madinah. Serbuk bunga kurma dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.

Gabungan ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.

Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.

FAKTA KANDUNGAN

 
 
 
SUSU KAMBING
 
 

Susu Kambing merupakan susu terbaik selepas susu ibu. Kandungan Kalsium dan Phosporos yang terkandung di dalam susu kambing hampir sama dengan susu ibu. Jumlah protein, vitamin A, mineral dan zat besi dalam susu kambing ternyata melebihi dari susu lembu. Susu Kambing mempunyai sifat alkali yang mampu membantu memaksimumkan penyerapan zat dalam badan dan menurunkan kadar asid dalam darah. Juga meningkatkan daya imunisasi badan dan menyah-toksid dalam darah. Susu Kambing mempunyai saiz molekul yang kecil berbanding susu lembu bagi mempercepatkan penghadaman.  Mengandungi faktor bio-aktif seperti IGF-1 yang tinggi dan asid CLA (conjugated linoleac acid) sebagai agen anti kanser. Selain dari sudut kesihatan, penggunaan susu kambing yang konsisten mampu memulihkan tenaga batin.

 

 
 
SERBUK BUNGA KURMA MADINAH
 

Serbuk bunga kurma 100% mirip dengan cairan sperma kaum lelaki ini diambil dari pucuk bunga kurma pilihan di kebun kurma Madinah. Pokok kurma mesti disenyawakaan oleh tangan manusia sahaja, sebab pokok kurma ini Allah s.w.t. jadikan dari lebihan tanah kejadian Nabi Adam a.s. Tabib Arab mengunakannya sebagai herba penambah hormon serta mengentalkan sperma. Juga dikatakan sesuai sebagai kaedah rawatan bagi memperolehi zuriat. Menjadi amalan pasangan di Tanah Arab di awal perkahwinan kerana serbuk bunga kurma dipercayai mampu mengatasi kemandulan bagi suami isteri.

 

 
 
HABBATUS SAUDA
 
 
Habbatussauda adalah biji hitam yang telah digunakan ribuan tahun yang lalu dan digunakan secara luas oleh masyarakat India dan Timur Tengah untuk mengubati pelbagai penyakit. Biji habbatus sauda mengandung crystalline nigellon dan arganine, sebagai penstabil sistem imunisasi badan. Selain itu kandungan karotinnya mampu melumpuhkan radikal bebas penyebab kanser. Jenia habbatussauda yang paling baik untuk perubatan ialah yang di tanam di Syria dan di Mesir. Ianya Mengandungi lebih daripada 100 jenis kandungan bahan aktif yang membantu kesihatan dan menunjukkan kehebatan kesan klinikal jauh mengatasi herba lain sebagai pemakanan tambahan. Bahan-bahan dalam habbatus sauda saling bekerjasama dalam memberi kesan holistic (holistic effect) dan menyokong antara satu sama lain dalam proses penyembuhan semulajadi. Habbatus Sauda mengandungi Omega 3, 6 dan 9  dan merupakan nutrisi yang membantu perkembangan jaringan otak serta sangat berguna untuk meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan akal.
 
 

 

ESTRAK HERBA STEVIA

 
 
Ekstrak daun herba Stevia mempunyai kemanisan sehingga 300 kali ganda lebih manis dari gula biasa TETAPI apa yang unik mengenai pemanis semulajadi yang berasaskan Stevia ini, ianya mempunyai 0% kalori, 0% lemak, 0% kolestrol, 0% protin, 0% toksid, 0% glukos dan 0% karbohidrat. Hasil kajian menjelaskan bahawa 1 gelas gula biasa bersamaan dengan setengah sudu kecil ekstrak Stevia dan 10gm ekstrak Stevia boleh memaniskan kira-kira 400 gelas air.  Para saintis merumuskan Stevia yang diambil secara oral adalah berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan gula dalam badan. Memandangkan Stevia tidak menghasilkan glukos maka ekstrak ini mempunyai potensi untuk menjadi agen anti-hipeglisemik dalam rawatan diabetes. Pengambilan Stevia yang konsisten dan kerap dalam menggantikan gula tidak akan memudaratkan memandangkan sifat daun stevia yang SIFAR SEGALANYA. Selain dari itu, penduduk di Brazil menggunakan daun stevia ini sebagai ubat untuk merawat tekanan darah tinggi, kencing manis dan merawat luka terbakar.  Rakyat di Jepun telah 20 tahun menggunakan Stevia sebagai perisa makanan dan pemanis semulajadi. Hampir kesemua produk makanan keluaran Jepun seperti  jeruk, minuman ringan, coklat dll menggunakan ekstrak Stevia sebagai pemanis semulajadi bagi menggantikan gula pasir.
 

 

HERBA CAMPURAN DARI TANAH ARAB

 

Rasulullah saw bersabda “Sekiranya umatku tahu akan kelebihan helba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan timbangan emas” (Book of Sufi Healing ms. 58). Herba Campuran ini mampu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Merupakan antara ramuan ubatan yang tertua di dunia. Campuran herba arab ini mampu melancarkan haid, menghilangkan senggugut, dan sering digunakan di dalam amalan kuno tabib China untuk rawatan mati pucuk. Zat paling lengkap untuk menjaga keseimbangan dan normal tubuh manusia. Mampu melambatkan proses penuaan dan membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin. Ianya mampu meningkatkan stamina, menambah darah, memelihara ketegangan jasmani dan rohani dan sangat bermanafaat dalam mengaktifkan saraf dan menyembuhkan penyakit “dingin seks”.

 

 
 

 

 
PUAN NORZANA BT RAPIE
38 tahun, Pengarah Kumpulan Perintis
 
 
”Saya telah menjalani 3 pembedahan akibat keguguran sebanyak 3 kali berturut-turut. Ini telah menimbulkan pelbagai komplikasi dalam badan. Urine mengandungi kuman, darah dan protin urine yang tinggi dan berisiko terkena sakit buah pinggang dan peluang kehamilan semula yang tipis. Hampir 2 tahun berulang alik ke hospital untuk rawatan rahim dan urine. Pada bulan Februari 2010, saya telah dijemput menjadi tetamu Allah ke kota suci Mekah buat pertama kalinya. Suatu hari selepas subuh, saya berkenalan dengan seorang wanita,  beliau banyak menceritakan tentang kehebatan ramuan-ramuan arab yang hanya terdapat di Tanah Arab. Saya tertarik dengan satu ramuan rahsia kaum arab mengenai kesuburan wanita dan lelaki. Keesokkan harinya saya keluar mencari ramuan2 tersebut di sekeliling kota mekah. Bukan satu perkara yang mudah, tapi kuasa Allah tiada siapa yang dapat menghalang. Saya dipertemukan dengan sebuah kedai kecil yang hanya menjual rempah ratus dan herba asli Arab. Di situlah saya belajar mengenai kehebatan herba arab ini melalui seorang tabib bernama Tabib Abdillah Bahabeer. Pelbagai resepi diperturunkan kepada saya. Menurutnya campuran herba kesuburan ini kebiasaannya diberikan kepada anak-anak dara dan teruna sebelum mereka melangsungkan perkahwinan. Ini bagi menyuburkan rahim kaum perempuan dan mengentalkan sperma kaum lelaki. Malah mereka juga mengamalkannnya sehingga dewasa untuk menguatkan tenaga batin mereka. Sehingga kini saya masih berurusan dengan tabib tersebut. Sekembalinya saya ke tanahair, saya telah mengamalkan ramuan tersebut yang dicampur dengan Susu Kambing. Saya amalkan setiap pagi dan sebelum tidur. Alhamdulillah, setelah 4 bulan mengamalkannya saya telah disahkan HAMIL lagi dan kini kandungan saya berusia 8 bulan. Segala kuman, protin dan darah yang dikesan di dalam rahim dan urine saya telah berjaya dihapuskan. Kini ramuan tersebut saya jadikan sebuah formula kesuburan dari Tanah Arab untuk saya kongsikan dengan orang ramai dan saya namakan sebagai SK AL-KHISHBUN”.
 
(Kami tidak mengeluarkan sebarang testimoni kejayaan produk atas nasihat beberapa orang pendakwah bagi mengelakkan sebarang laku yang membawa kepada syirik kecil kerana segala ketentuan adalah datang dari anugerah Allah s.w.t. Sebagai manusia kita hanya perlu berusaha tanpa jemu serta bertawakal….)

Last Updated @ 10/24/2012 3:51:46 PM


Buy with confidence, we have 1010 Good Ratings from buyers!
1.Immediate response & instant delivery. V goog seller
Buyer: ra****   (58: 16+,100%)  |  Date: 19/4/2016 7:51  | Item ID:158336712
2.Good
Buyer: na****   (1285: 16+,100%)  |  Date: 17/4/2016 17:8  | Item ID:134926332
3.Excellent seller. Super fast delivery.
Buyer: ek****   (2: 9+,100%)  |  Date: 16/4/2016 10:23  | Item ID:159804176
4.Best seller reliable....
Buyer: eg****   (735: 65+,100%)  |  Date: 12/4/2016 22:54  | Item ID:143953882
5.Fast Deal, Fast Responce, Recomended Seller!
Buyer: ni****   (4: 4+,100%)  |  Date: 9/4/2016 18:46  | Item ID:139912018
6.Item received within 2days time in good condition
Buyer: yu****   (4: 1+,100%)  |  Date: 5/4/2016 17:27  | Item ID:159804176
7.Very fast ship out. Even to the point of sending it out separately. Good job!!!
Buyer: el****   (21: 31+,100%)  |  Date: 1/4/2016 16:0  | Item ID:169484662
8.Very fast ship out. Even to the point of sending it out separately. Good job!!!
Buyer: el****   (21: 31+,100%)  |  Date: 1/4/2016 16:0  | Item ID:174309261
Click here to view All Ratings


Payment methods

Q&A (0)

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Our Affiliates: Superbuy | Groupme