loading

SOFTWARE HANTU Tools Lengkap Untuk Usahawan FesBuk

Our Price
RM 197.00
Shipping
RM 0 by courier to Peninsular Malaysia
RM 0 by courier to Sabah, Labuan
RM 0 by courier to Sarawak
From Ampang / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

ItemID
188900709
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Overseas,BY EMAIL
Payment Method
Internet Banking,Bank Transfer
Views
27
Available Quantity
10
kaizenmaju86
Since 20 Mar 2013

Feedback Score
: 384+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 1
General Reminder to All Members
      IMPORTANT : Fraud Prevention Tips
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU : Max Packages
    Conditions : New

    Product Description



    SOFTWARE HANTU Tools Lengkap Untuk Usahawan FesBuk


    SOFTWARE HANTU Tools Lengkap Untuk Usahawan FesBuk

    WABAK SOFTWARE HANTU SEMAKIN MENGGANAS !!!

     

    Adakah Anda Seorang Peniaga Online?

     

    Adakah Anda Ingin Meletupkan Jualan Online Anda?

     

    Buat Fb Ads tapi kos iklan MAHAL,Sales kelaut?

     

    Nak Tak Saya Ajarkan Bagaimana Untuk Gandakan Sales Anda TANPA menggunakan FB ADS ? Saya Akan Ajar Bagaimana untuk ZERO COST MARKETING dengan meng 'Optimise' kan penggunaan software hantu ini.

     

     

    Jika Jawapan Anda YA,

    Anda Berada Ditempat Yang Betul

     

    " IA BUKAN SEKADAR AUTOPOST SEMATA-MATA "

    -----------------------------------------------------------------

    Dunia hari ini menyaksikan peratus penjual lebih ramai dari pembeli?Setuju?Mungkin saya silap.

    Tetapi hakikat yang kita harus terima ialah hampir 80% peniaga online sudah pandai menggunakan Fb Ads.

    Kalau dulu,jumlah yang pandai Fb Ads terlalu kecil.

    Sekarang ini,Student2 pun berbisnes,guru pun ada bisnes,suri rumah pun ada bisnes,artis pun nak bisnes juga.

    Pendek kata,semua nak bisnes.Bisnes yang saya maksudkan bisnes online.

    Walaupun mereka2 ini menggunakan Fb Ads,tetapi mereka just guna.Duit ter hangus banyak sebab nak split test untuk optimize iklan fb ads mereka.Nak dapatkan tune yang bagus,wang perlu dikeluarkan dgn banyak.

    Itu pun jika dapat tune,jika tidak,bisnes kecundang.

    Untuk dapatkan result fb ads yang terbaik,kita perlu habiskan banyak wang untuk itu.

    Jarang kita dengar ada seminar atau kelas yang ajar bagaimana nak optimize iklan fb ads supaya kos jadi rendah.

    Faktor utama kenapa iklan mahal ialah ,iklan fb ads kita terpapar pada mereka yang tidak lapar dengan produk kita.Iklan kita lalu depan mata prospek yang tidak berkualiti.itu saja.

    Kalau anda boleh pastikan yang iklan anda lalu depan mata prospek yang tepat,YEs,ia boleh murah.Tetapi adakah anda boleh dapat kesan prospek berkualiti dengan cepat?

    Hari ini,saya nak share dengan anda semua tentang satu software yang saya guna selama ini untuk dapatkan Targeted Audience,Cari pelanggan yang benar-benar lapar dengan produk kita.

    Bukan itu saja software ini boleh buat,malah lebih lagi.

    - Split test percuma
    - Kenali USP produk anda
    - Kenali kekuatan & kelemahan pesaing dengan hanya beberapa klik saja
    - Extract data-data pelanggan lapar - Anda boleh sedut email & No phone targeted audience dalam page pesaing anda.
    - Autopost,Automessage,AutoLike,AutoInvite,Auto Schedule post

    Apa yang best,software ini one time fee, tiada yuran tahunan..Ya,seumur hidup dengan sekali bayaran.

    Tanpa software ini pun anda boleh cari targeted audience (Pelanggan lapar) tapi itu pun jika anda mempunyai bajet yang besar untuk marketing.

    Fungsi Autopost ,Automessage,AutoLike,AutoInvite Auto Schedule post adalah fungsi yang sangat2 membantu saya untuk mempromosikan produk saya.

    Semuanya Auto.. Tak penat ke nak post & buka satu2 group fb yang kita join.Jika ada 5 group,boleh lagi.Jika ada 50,100 group mcm mana. Nak buat kerja lain pun dh tak sempat,satu hari kita fully spend untuk post dari satu group ke group yang lain.

    Kan best ada robot yang boleh buat semua itu...

    Saya dah cuba software ini,memang superb.

    Berapa harga yang perlu dibayar untuk anda dapatkan software ini?

    Software superb ini bagi saya ia sepatutnya lebih RM1000 ataupun RM2000.Ia macam tak patut harga serendah ini.kerana,fungsi2 premium nya memang memerlukan kos yang tinggi.

     
    Saya ada nak berikan BONUS-BONUS yang bernilai hampir RM1000 jika anda bertindak pantas dengan Whatsapp " AUTO " ke 011-15585884
     
     
     
    Untuk Order dan Tuntut BONUS-BONUS,Boleh akses disini.
     
    Harga biasa untuk pakej MAXIMUM bernilai USD200 . Tetapi sekarang ada OFFER dengan Hanya RM197 Seumur Hidup dan tingkatkan sales online anda hari ini juga.
     
    Layari www.ghostsoftware.us untuk maklumat lanjut.
     
     
    Untuk akaun TRIAL ,Boleh whatsapp 011-15585884,saya akan guide bagaimana untuk dapatkan TRIAL software ini.
     
    #Gandakan Sales TANPA Gunakan FB Ads 


    Last Updated @ 2/16/2017 9:14:43 PM


    Last Updated @ 2/27/2017 11:51:58 AM




    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items


    For payment inquiries : Text/WhatsApp ONLY 011.2898.6779

    Email : kaizenmaju@gmail.com

     

    Shipping via PosLaju Semenanjung Malaysia: 1-2 days Sabah/Sarawak: 1-3 days (after full payment done)

    Track trace your item at www.poslaju.com.my

    ** Please Do Not Ask For COD/Self Collect **

     

     

    -All sales are final, serious buyer only

    -Price quoted: Ringgit Malaysia

    -We accepts payment via MAYBANK CIMB ( Company account) , Public Bank RHB (Personal account)

    -Shipping via PosLaju Semenanjung Malaysia: 1-2 days Sabah/Sarawak: 1-3 days (after full payment done)

    -No back out buyers once payment has been made received unless the item is not in stock

    -We hold no responsible for any losses and damaged during delivery

    -Goods sold are not exchangeable or returnable

    - We will check all of our item before packing shipped out

    - -We hold no responsible for any losses and damaged during delivery

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller




    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my