Advertise Here
This item has ended.


Item ID : 99659318

Ubat Kuat Tradisional Untuk Lelaki Mati Pucuk & Tahan Lama, Penghantar..Condition : New         Item at : Kuching / Sarawak

All Categories > Beauty & Personal Care > Personal Care
Ubat Kuat Tradisional Untuk Lelaki Mati Pucuk & Tahan Lama, Penghantar..
Sale Price : RM 60.00
Shipping Fee :
Ship To : International  
Shipping Method : POS Laju
Payment Method : Internet Banking, Bank Transfer, Cash on Collection (COC), SafeTrade , Others :, Paypal
Time Left : Closed
Brand : Masculeen
General Reminder to All Member

Product Description for Ubat Kuat Tradisional Untuk Lelaki Mati Pucuk & Tahan Lama, Penghantar..
Brand:
Masculeen
Model/SKU: 
Condition:NewUbat Kuat Tradisional Untuk Lelaki Mati Pucuk & Tahan Lama, Penghantar..

Masculeen - Krim Penjagaan Zakar - "Setiap Pembelian Ada Hadiah Percuma berupa Teknik2 rahsia untuk seks dan posisi kepuasan maksimum (terhad kepada 20 pembeli pertama sahaja!)

Biar Kami Tunjukkan Kepada Anda Penyelesaian Terbaik Untuk Masalah Ejakulasi Pra-Matang Anda.

"Ketahui Rahsia Memiliki Alat Kelamin Yang Tegap dan Mantap Dengan Membenarkan Lebih Banyak Aliran Darah Mengalir Didalamnya Bagi Menghasilkan Tegangan Yang Maksima ... dan Kami Ada Jawabannya"

"Tuan bagitau dua minggu baru ada kesannya, tapi baru satu minggu saya dah rasa anu lebih padat masa kejang. Terasa bezanya berbanding dulu"

- Faizal Ali, Sungai Buluh

 

Masculeen™adalah krim herba 100% yang dirumus khas untuk kelembapan dan kesegaran alat kelamin lelaki. Cara menggunakan krim Masculeen™ adalah mudah, tidak perlu memakan ubat dan tiada suntikan. Ia juga selamat dan tiada kesan sampingan malah hasil yang hebat dan sangat berkesan.

 

Masculeen™ dirumus khusus untuk kaum lelaki yang ingin menjaga kesihatan alat kelamin mereka. Dengan kombinasi ramuan yang  telah terbukti hebat berkurun lamanya ini, ia berfungsi untuk melembab dan menyegarkan serta melancarkan perjalanan darah. Selain itu ia mampu menyelesaikan masalah pancutan pra-matang, organ jantina terbantut dan kelemahan tenaga syahwat disebabkan peningkatan usia.

 

Lelaki@Suami yang menggunakan Masculeen™ berterusan selama sekurang-kurangnya tiga bulan telah melaporkan peningkatan drastik dalam prestasi seksual dan pengalaman seks mereka. Anda boleh melihat alat kelamin anda menegang dengan keras lebih lama dari yang anda jangkakan dan anda pasti dapat merasakan lebih mantap dan besar. Krim Masculeen™ juga meningkatkan keupayaan untuk mengawal ejakulasi dengan lebih mudah dan menghasilkan ketegangan yang maksima seterusnya menghasilkan rasa puas yang eksotik. Pengalaman yang mesti dimiliki oleh anda.

 

Krim Masculeen™ dicipta khusus untuk membawa kebahagiaan kepada kaum lelaki@suami dalam kehidupan seks mereka dengan membawa kepuasan yang lebih kepada pasangan@isteri masing-masing. Bagi kaum lelaki yang sihat pula, Masculeen™ harus digunakan agar dapat mengekalkan kesegaran dan kesihatan alat kelamin.

 

 

Masculeen™ telah diformulasikan secara khusus dengan adunan herba terpilih iaitu Nigella Sativa (Habbatus Sauda), Cinnamon (Kayu Manis) dan  ekstrak daun Rosemary (Melur) yang masing-masing mampu menghasilkan minyak terapi beraroma serta zat atau vitamin tertentu untuk kesihatan alat kelamin.

 

Nigella Sativa sememangnya sangat terkenal dengan keberkesanannya sebagai herba penyembuhan pelbagai penyakit sejak 1400 tahun dahulu. Ia mengandungi pelbagai bahan-bahan yang sangat berguna untuk kesihatan manusia.

 

Nigellon adalah antara bahan-bahan yang ditemui dalam Nigella Sativa mempunyai kesan antispasmodic dan pemanasan.Kesan ini sangat membantu dalam perjalanan darah yang lebih sempurna.

 

Melathin (juga ditemui dalam minyak Nigella Sativa)mempunyai sifat pembersihan yang kuat dan digunakan untuk menghancurkan parasit. Ianya sangat baik untuk penjagaan dan kesegaran kulit alat kelamin.

 

Cinnamon merupakan salah satu ramuan asas yang telah digunakan oleh pakar perubatan Cina sejak 2000 tahun dahulu dalam merawat penyakit seks lelaki khasnya 'mati pucuk' adalah ubat herba yang boleh digunakan untuk diabetes dan masalah kelamin lelaki.

 

Dalam teori perubatan China tradisional, Cinnamon mampu "menghangatkan" dan merangsang ginjal, pundi kencing, usus besar dan sistem kelamin yang semua terletak di bahagian bawah perut. Namun Cinnamon tidak seperti viagra yang bertindak cepat meningkatkan daya seks lelaki. Pakar herba Cina mengatakan ianya mengambil masa dan bertindak secara perlahan-lahan tetapi amat pasti ia mampu meningkatkan daya seks dan dikatakan mampu merawat masalah mati pucuk.

 

Daun kering rosemary kaya dengan zat untuk seks yang sihat. Ianya sangat kaya dengan zat besi, kalsium dan vitamin B6. Besi mengandungi hemoglobin yang diperlukan untuk pembekalan darah yg cukup dengan oksigen ke seluruh organ-organ utama tubuh termasuk organ seks. Bagi lelaki, bekalan darah menjadi sangat penting untuk pencapaian dan penyelenggaraan ketegangan zakar, maka pengambilan zat yg kaya dengan zat besi besi boleh membantu menceriakan kehidupan seks bersama pasangan mereka. mereka.

 

Vitamin B yang terkandung dalam daun Rosemary sangat berguna untuk meningkatkan tahap libido, manakala kalsium pula boleh membuat ejakulasi mencapai tahap maksimum kerana otot yang mengawal ejakulasi memerlukan kalsium untuk ia berfungsi dengan baik. Semua nutrisi penting yang terkandung dalam daun rosemary ini merupakan salah satu contoh di antara beberapa tumbuhan herba lain yang akan lebih berkhasiat kering dalam bentuk kering berbanding dalam bentuk segar.

 

YA, Saya Mahukan Masculeen Sekarang! - Sila Klik Pada Butang BELI / BUY NOW untuk mendapatkan produk ini hari ini!
(RM60 Sahaja! Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Dunia!)

Dapatkan Masculeen hari ini dan kembalikan tenaga dan kesihatan kelakian anda. Masculeen adalah produk terbaik yang dihasilkan yang memberikan kesihatan yang terbaik kepada alat kelamin lelaki.

 

 

Cara penggunaan krim Masculeen sangat mudah dan tidak mengambil masa yang banyak. Hanya ikuti 2 langkah penggunaan seperti rajah dibawah:

Langkah 1

Picit sedikit Masculeen ke hujung jari anda. Seperti rajah di atas, urut kawasan antara anus (dubur) dan scrotum dengan menekan jari anda keatas kulit dan gerakkan ke arah depan. Urut selama lebihkurang 30 saat sehingga krim menyerap jauh ke dalam kulit anda.

 

 

 

 

Langkah 2

Picit sedikit Masculeen ke tapak tangan dan sapukan hingga meresap pada seluruh zakar bermula daripada pangkal zakar hingga ke hujung kepala zakar. Bagi kepala zakar yang tertutup (kulup), sebaiknya keluarkan kepala zakar dan sapu juga Masculeen.

 

 

 

 

Untuk Fungsi Tambahan:

1. Sakit otot dan sendi - Sapu di bahagian yang sakit.

2. Sakit tengkuk (kepala) - Sapu di tengkuk.

3. Senggugut (wanita) - Sapu di bahagian bawah perut.

 

YA, Saya Mahukan Masculeen Sekarang! - Sila Klik Pada Butang BELI / BUY NOW untuk mendapatkan produk ini hari ini! (RM60 Sahaja! Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Dunia!)

Testimoni Masculeen

Mari kongsikan keberkesanan krim Masculeen ini. Semoga ianya dapat membantu lebih ramai lagi lelaki yakin akan kehebatan Krim Penjagaan Lelaki Masculeen ini.

 

"Bro, memang POWER lah !! Caya Bro !! Rasa macam nak cari bini lak" Haizal, Kota Damansara.

"Terima Kasih Masculeen™. Sekarang saya boleh 'bersama' dengan penuh keyakinan.  Walaupun dimaklumkan tempoh penggunaan sekurang-kurangnya 2 minggu, namun saya dapat rasakan perubahan hanya selepas 1 minggu mengamalkannya pagi dan malam. Memang benar Masculeen Mudah-Selamat-Berkesan. Setelah 3 bulan, saya dapati memang tiada kesan sampingan." – Faizal Ali, Sg. Buloh, 014-3386330

"Memang ada perbezaan sebelum dengan selepas penggunaan produk Masculeen nie.. rasa lebih mantap, cukup puas hati. Terima kasih Masculeen." Azizi, Bkt Jalil, 017-6415098.

"Thanks for your prompt delivery. Will recommend friends to buy from you." - Zainal, Melaka.

“After listening to my friend’s recommendation, I decided to try Masculeen™ for the first time. WOW, I never regretted my decision to try the cream. It gives me the extra BOOST to get me going and going on bed for longer than ever. Thank You Masculeen™” – Bernard Lim, Hong Kong


Last Updated @ 1/9/2012 10:18:47 AMQ&A (0)

Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.

Our Affiliates: Superbuy | Groupme