loading


Alana Kopi Hijau 3 in 1 15 sachets - 2 units

Our Price
RM 60.00
Normal Price
RM 80.00    You save RM 20.00 (25%)
Shipping
RM 8 by courier to Peninsular Malaysia
RM 10 by courier to Sabah, Labuan
RM 10 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.80 
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
15 left
ItemID
193271172
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
75
Available Quantity
15
Seller Information
adamma
Store since 08 Sep 2006

Feedback Score
: 849+
Positive Feedback
: 99.88%
Total Product
: 516
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : Alana
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Alana Kopi Hijau 3 in 1 15 sachets - 2 units

    - Suitable for both men and women
    - 100% organic green coffee
    - Contain Pure Goat Milk, Habbatus Sauda and Chia Seed
    - Reduce weight and fat safely
    - Reduce appetite
    - Remove toxin from the body
    - Improve digestive system and control cholesterol level
    - Energy booster


    Alana Kopi Hijau is a 100% organic coffee made from high quality herbs such as Habbatus Sauda, Chia Seed and Pure Goat Milk. This product can help in reducing appetite and improving the digestive system. It is very effective for those who wish to obtain ideal body weight.

    “BADAN MAKIN LAMA MAKIN MENGEMBANG?? PENAT EXERCISE TAPI SAMA JER”

    Dulu lagi penah baca pasal artikel Dr OZ ni, beliau menyatakan kopi hijau dapat menurunkan berat badan. Siapalah kita untuk menyangkal kajian doktor kan. Mula-mula memang susah nak percaya sebab kat Malaysia ni tak banyak ada produk kopi hijau. Tapi lama-lama tak boleh tahan, tengok berat badan makin lama makin bertambah, tapi dah penat dah exercise mcm nak mati, habis sakit satu badan!!

    Kopi Hijau Alana ialah kopi yang BERMUTU TINGGI, dijamin SEDAP, banyak khasiat sampai nak muntah kalau baca! Begitu skali khasiat dia.Para doktor telah membuktikan kopi hijau memang dapat membakar lemak tanpa diet dan exercise okeyh!!.Kopi Hijau Alana juga mengandungi extra Susu Kambing yg dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yg paling best sebab tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu. Bijian Chia Seed tidak lain dalam kandungan Alana Green Coffee ni.Memang laa sangat-sangat banyak kebaikan dia.

    KHASIAT KOPI HIJAU ALANA

    • Membantu menahan selera makan
    • Membakar lemak dengan cepat
    • Menurunkan Berat Badan
    • Awet Muda
    • Meningkatkan metabolisma tubuh badan
    • Membantu mengurangkan kolestrol
    • Tinggi antioksida
    • Membuang toksin dalam badan
    • Melancarkan penghadaman
    • Mengenyangkan

    CARA MENGGUNAKAN KOPI HIJAU ALANA

    Minum secawan sebelum sarapan pagi.



      Buy with confidencewe have 1100 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    gm**** 181229440 10/11/2017 9:38:00 PM fast..reliable
    ka**** 158355867 9/29/2017 9:37:00 AM -
    ha**** 194068049 9/23/2017 8:29:00 AM Recommended
    ap**** 180338527 9/21/2017 10:53:00 PM Fast service. Will trade again. Thank u :)
    sy**** 169226382 8/23/2017 9:25:00 PM So far so good
    uc**** 158336712 8/11/2017 9:03:00 AM The item is in good condition & item arrived faster than expected, Good Job
    fa**** 127127502 8/10/2017 1:32:00 PM -
    fa**** 193851236 8/10/2017 1:32:00 PM -





    Questions & Answers   Ask Seller


    PAYMENT METHOD

    • CASH PAYMENT
    • Maybank2u
    • Maybank CDM
    • CimbClicks
    • CIMB CDM
    • RHB Now
    • RHB CDM
    • iRakyat
    • Bank Rakyat CDM
    • ATM Transfer
    • IBG Transfer
    • NetPay

     

    Why No Netpay?

    http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

    Jaminan Penghantaran

     

    Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

    Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

    Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

    Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

     

    HARGA PENGHANTARAN:

    RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

    Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

    RM 9.00 SABAH/SARAWAK

     

    Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

    About Combine Shipping

    We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

    How it work?

    Lets explain with an example:-

    You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
    Item A: Shipping fee RM8
    Item B: Shipping fee RM20
    Item C: Shipping fee RM12

    System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
    RM20 + RM3 + RM3

     

    You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

     

    PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

    1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
    2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
    3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
    4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
    5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

       

       

      1.  
      2.  
      3.  

       

       

    Any information please email to adamma@rocketmail.com or
    contact me 0192278312

     

     

    Please accept all the above terms and condition before buying.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    adamma' Best Seller

    Promotion Items

    adamma' Recently Sold

    adamma' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my