loading


AURAWHITE BEAUTY JUICY FIBRE™ -100% DIJAMIN ORIGINAL

RM 83.00
Normal Price
RM 98.00    You save RM 15.00 (15%)
Shipping
From Bangi / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
 • RM 10.00 by courier to Peninsular Malaysia
 • RM 16.00 by courier to Sabah, Labuan
 • RM 16.00 by courier to Sarawak
Please select option below

X

ItemID
184932800
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Weight
1 (kg or dimension)
Views
82
Available Quantity
10
Time Left
Closed
This item has ended
Seller Information
ZARABEAUTYSHOP
Store since 15 Sep 2016

Feedback Score
: 3+
Positive Feedback
: 80.00%
Total Product
: 74
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
 • Report
 • Conditions : New

  Product Description


  AURAWHITE BEAUTY JUICY FIBRE™ -100% DIJAMIN ORIGINAL

  Image result for AURAWHITE JUICY FIBRE

  Aura White Juicy Fibre diperkaya dengan 100% ramuan botani seperti psyllium, epal, lemon, daun teratai dan brokoli yang berkesan untuk mengawal selera makan anda, menyingkirkan toksin serta melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.


  KEISTIMEWAAN AURAWHITE JUICY FIBRE

  -Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
  -Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
  -Melancarkan proses penghadaman
  -Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
  -Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kalori
  -Menggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal selera makan
  -Mengatasi masalah perut buncit
  -Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing

  Psyllium: Tumbuhan ini tinggi kandungan serat yang bertindak melancarkan proses penghadaman di samping membantu mengawal paras kolestrol bagi memelihara kesihatan jantung. Psyllium juga mampu mengawal selera makan dan meningkatkan tahap metabolisme seterusnya membantu menggalakkan pembakaran lemak bagi menurunkan berat badan yang berlebihan.

  Serat: Serat pemakanan boleh diperolehi di dalam ramuan semulajadi seperti epal, barli, kekacang, dan gandum. Serat ternyata baik untuk kesihatan di mana ia berupaya meningkatkan tahap tenaga, menstabilkan kadar gula dalam darah dan menurunkan tahap kolestrol LDL (kolestrol tidak baik) sekaligus membantu memelihara kesihatan jantung. Selain menggalakkan rasa kenyang bagi membantu mengawal berat badan dan menggalakkan penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan, serat turut berupaya membersihkan saluran penghadaman seterusnya membantu melancarkan proses penghadaman serta menyingkirkan toksin dari tubuh badan yang boleh merosakkan sel tubuh.

  Blackcurrant: Blackcurrant kaya dengan andungan vitamin C yang berupaya menyingkirkan toksin dan meningkatkan tahap metabolisme seterusnya membantu menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh bagi membantu mengawal dan mengurangkan berat badan.

  Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini kaya dengan antioksidan serta berupaya menyingkirkan toksin, mengatasi masalah sembelit serta meningkatkan tahap metabolisme sekaligus memudahkan anda menurunkan berat badan yang berlebihan.

  Daun Teratai (Lotus): Sering tumbuh di sekitar Asia dan Timur Tengah, daun teratai berupaya meredakan ketegangan otot, meningkatkan tahap metabolisme serta melambatkan penyerapan lemak dan karbohidrat ke dalam tubuh badan bagi membantu mengawal berat badan pada tahap yang ideal. Di samping itu, daun ini juga mampu menstabilkan tekanan darah, melancarkan peredaran darah serta menggalakkan fungsi organ dalaman agar kesihatan anda terpelihara.

  Lobak: Lobak yang kaya dengan antioksidan ini tinggi kandungan serat yang berupaya membantu menggalakkan rasa kenyang di samping dapat menyingkirkan toksin dari tubuh badan, memelihara sistem kardiovaskular serta mengurangkan risiko serangan kanser.

  Brokoli: Brokoli yang tinggi kandungan antioksidan ini berupaya melancarkan proses penghadaman, mengurangkan tahap kolestrol serta membantu menyingkirkan toksin dari tubuh badan.

  Lemon: Buah lemon kaya dengan kandungan vitamin C yang bukan sahaja mampu memelihara kecantikan kulit, malah dapat membantu menyingkirkan toksin serta membantu melancarkan proses penghadaman seterusnya membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.

  Epal: Buah epal mengandungi serat dan polifenol yang bertindak mengawal selera makan, mengurangkan paras kolestrol serta menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit.

  Rumput Gandum (Wheatgrass): Wheatgrass atau rumput gandum sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin dan mineral seperti serat, asid amino, zink, potassium, magnesium serta vitamin A, C, E dan K yang dapat membantu menyingkirkan toksin, meningkatkan tahap kecergasan serta membersihkan usus bagi membantu melancarkan proses penghadaman. Malah, tumbuhan ini juga berupaya menjana tahap metabolisme bagi menggalakkan pembakaran lemak seterusnya membantu menurunkan berat badan yang berlebihan.

  Serat Epal: Buah epal kaya dengan serat yang menggalakkan rasa kenyang seterusnya membantu anda mengawal pengambilan makanan. Di samping itu, epal turut tinggi kandungan vitamin C yang bersifat antioksidan bagi membantu menstabilkan tahap kolestrol dan gula dalam darah.

  Vitamin C: Vitamin C atau asid askorbik tinggi kadar antioksidan yang berperanan menyingkirkan toksin dari tubuh badan dan meneutralkan kesan radikal bebas sekaligus berupaya mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan. Di samping itu, vitamin C juga mampu meningkatkan metabolisme serta menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh seterusnya membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.

  Fruktos: Fruktos merupakan gula yang bersumberkan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Fruktos berfungsi menambah rasa manis di dalam sesuatu produk makanan dan minuman tanpa mengakibatkan peningkatan atau pengurangan tahap gula dalam darah secara mendadak sekaligus sesuai untuk penggemar makanan manis yang menghidap diabetes ataupun yang ingin mengawal berat badan.

  CARA PENGAMBILAN AURAWHITE JUICY FIBRE

  -Campurkan 1 sachet Aura White Juicy Fibre ke dalam 200ml air sejuk.
  -Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker.
  -Amalkan setiap kali sebelum tidur pada waktu malam.

  Image result for AURAWHITE JUICY FIBRE


  Last Updated @ 11/2/2016 4:22:16 PM
  Questions & Answers   Ask Seller


  Penghantaran

  1. Penghantaran produk akan dilakukan setelah pembayaran diterima dan disahkan.
  2. Setakat ini kami hanya menggunakan perkhidmatan Pos laju Malaysia dan Skynet Express sahaja untuk proses penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia,Sabah dan Sarawak.
  3. Penghantaran dibuat sepanjang hari dari isnin hingga jumaat bergantung kepada masa perkhidmatan Pos Laju dan jika tempahan diterima pada petang hari jumaat maka penghantaran akan dilakukan pada hari isnin berikutnya tertakluk kepada cuti umum dan cuti-cuti am lain.
  4. Selepas produk anda di hantar untuk pengeposan, anda akan diberikan nombor tracking pos laju/Skynet untuk memudahkan anda menjejaki parcel anda.
  5. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila simpan resit barangan yang anda terima.
  6. Sejurus selepas tempahan anda dihantar untuk pengeposan, emel akan dihantar kepada anda untuk mengesahkan bahawa pakej anda kini sedang dihantar.
  7. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, liabiliti, kos, kerosakan, caj atau perbelanjaan bagi penghantaran lambat. Jika anda gagal mendapat penghantaran atau pengambilan, kami mungkin memberikan anda kad yang mengandungi langkah-langkah yang perlu diambil sama ada untuk membuat penghantaran sekali lagi atau membuat pengambilan dari syarikat kurier.
  8. Proses penghantaran akan mengambil masa selama 1-3 hari bekerja bagi Semenanjung Malaysia dan 2-4 hari bekerja bagi Sabah and Sarawak tertakluk kepada lokasi penghantaran.

  1.Harga barang/item yang dinyatakan adalah TETAP, tidak ada tawar menawar kecuali dinyatakan terdapat potongan/ keistimewaan.
  2.Jika ada potongan/diskaun harga ia tidak boleh diubah atau dikurangkan atau ditukar dengan barangan yang lain.
  3.Pesanan anda akan diproses setelah pihak kami menerima pembayaran penuh oleh pihak anda.
  4.Sekiranya terdapat kerosakkan, boleh dipulangkan dengan syarat ada bukti bergambar dan kerosakkan sebelum digunakan.
  5.Kos penghantaran akan dibiayai oleh pembeli sepenuhnya seperti dinyatakan pada setiap produk kecuali ada dinyatakan "Free Postage"
  6.Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas kelewatan/kegagalan pihak kurier (Pos Laju Malaysia) / Skynet Kurier semasa proses penghantaran.

  Pemulangan

  1. Jika barangan yang anda terima didapati rosak atau tidak termasuk dalam tempahan anda, sila hubungi kami semula.
  2. Jika anda mempunyai sebarang sebab untuk memulangkan barangan anda, anda mempunyai tempoh 7 hari setelah menerima barangan tersebut untuk membuat pemulangan. Sila hubungi pihak kami untuk memulakan pemulangan.

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

  0.0

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review

  Frequently Bought Together

  Customers Who Bought This Item Also Bought

  Related Products

  Recently Viewed Items

  ZARABEAUTYSHOP' Best Seller

  Promotion Items

  ZARABEAUTYSHOP' Items
  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my