loading


Brazilian C.A.T.U.A.B.A ORIGINAL ( 100% Original ) CATUA.BAAA CATUABE

( 10 Sachets )
RM 110.00
Normal Price
RM 150.00    You save RM 40.00 (27%)
Please select option below

X

Quantity
- +
100 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
199276966
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Payment Method
Internet Banking,Bank Transfer
Views
277
Available Quantity
100
Seller Information
LuckyLove
Store since 04 Dec 2017

Feedback Score
: 0+
Positive Feedback
: 0.00%
Total Product
: 214
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Conditions : New

    Product Description


    Brazilian C.A.T.U.A.B.A ORIGINAL ( 100% Original ) CATUA.BAAA CATUABE

    CATUABA ORIGINAL. KINI KOTAK TERBARU - 10 SACHETS. (DULU 8 Sachets).

     

    "Nak EXTRA POWER?
    Luar Biasa & Liar Biasa?
    Hebat Di Ranjang? 

     

    Kini Telah Ada 100% Ramuan Bahan Asli Yang Memberi Kesan Hebat! Boleh Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan
    Dan Terserlah Kelelakian!

     

    Lihat Apa Kata Mereka

     

    "Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"

    NurulHuda
    Kuala Lumpur


    "Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

    Zainuddin
    Sungai Petani, Kedah


    "Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!

    Ariffin
    Sabak Bernam, Selangor


    "Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...

    Lisa
    Ipoh, Perak


    "Salam, abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji". Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

    Haji Ismail
    Butterworth, Pulau Pinang


    Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


    "Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak 'happy'. Badan I pun ada 'power' dan susah mahu letih!"

    Steven Tan
    Kuantan, Pahang


    "Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!"

    Firdaus
    Alor Gajah, Melaka


    "Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri. Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!

    Abang Aman
    Taiping, Perak


    "First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

    Rezuwan Hamzah
    Pasir Gudang, Johor


    "Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

    Rahman Ismail
    Sungai Dua, Pulau Pinang


    ================================================================================

     

    CATUABA adalah ubat herba asli yang pekat dan mujarab yang dapat membantu golongan lelaki dewasa yang

    berdepan dengan pelbagai jenis masalah kesihatan dalaman dan luaran dengan memberikan tahap kesihatan

    dan tenaga yang optimum sekaligus mengembalikan tenaga kelelakian yang luar biasa & liar biasa!

    Tidak seperti UBAT KUAT yang lain, CATUABA mempunyai kandungan 100% ramuan bahan asli, HALAL

    mudah dan selamat digunakan serta sesuai untuk penghidap kencing manis, jantung dan darah tinggi.

    Dengan EXTRA POWERNYACATUABA dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan

    dan daya ingatan yang lemah! Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!

     

    10 KELEBIHAN SELEPAS PENGAMBILAN CATUABA:
    ● Membantu kaum lelaki memiliki diamiter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat.

    ● Mengalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki.
    ● Memberikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga.
    ● Dapat merawat mati pucuk (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan disfungsi seksuai lelaki.
    ● Mengimbangkan hormon tubuh manusia dan mengalakkan rembesan hormon lelaki (testosteron).
    ● Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular.
    ● Merawat hiperplasia prostatik benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
    ● Meningkatkan sistem imunisasi badan.
    ● Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.
    ● Menguatkan daya ingatan walaupun telah lanjut usia.

     

    ANTARA LAIN KELEBIHAN PENGAMBILAN CATUABA:
    ● Memberi badan yang lebih kuat, sihat dan bertenaga.
    ● Mengurangkan kolesterol dalam darah
    ● Meningkatkan fungsi hati, buah pinggang dan paru-paru
    ● Meningkatkan taraf kehidupan seksual
    ● Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan
    ● Meningkatkan daya ingatan
    ● Mencegah kencing manis
    ● Membantu mengurangkan tekanan kehidupan
    ● Meningkatkan pertumbuhan otot dan kekuatan badan
    ● Meningkatkan peratusan kesuburan
    ● Anti keradangan.
    ● Meningkatakn imuniti badan
    ● Mengaktifkan kadar metabolisma
    ● Lelaki masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi selepas usia 60.
    ● Kekal bertenaga walaupun pada usia 70
    ● Lelaki berusia 80 tahun tetapi masih boleh menikmati hubungan seksual dengan isteri mereka.

     

    SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI CATUABA

    CATUABA Nourishing Essence diproses dengan teknologi tinggi supersonik untuk mudah

    diserap dalam badan manusia dan kesan optimum.

    100% tumbuhan asli dan tanpa sebarang bahan perosak dan kandungan haiwan.

    Tiada bahan toksik dan pencemaran, selamat untuk dimakan.

     

    CARA PENGGUNAAN:
    Tuangkan di bawah lidah anda

    - Kemam sehingga catuaba larut dengan sendiri lebih kurang 1 minit

    - Telan dan minum air kosong

     


    *Berkesan dalam masa 30 minit – 2jam dan tahan selama 72 jam

     

     

    ## Product Ini Dijamin 100% Original ##

     

     

    #AWAS DGN PRODUK CATUABA TIRUAN!! LEBIH MURAH & KESAN BERBEZA.

    Catuaba Original rasanya lebih manis serbuknya halus. Kalau produk Catuaba tiruan rasanya agak pahit sikit & kelat. Kesannya tidak power dan ada pelbagai side effect


    Last Updated @ 9/29/2015 8:11:06 PM


    Last Updated @ 10/13/2015 10:01:12 PM


    Last Updated @ 2/3/2016 10:31:43 PM


    Last Updated @ 2/12/2016 7:32:50 PM


    Last Updated @ 4/13/2016 9:05:36 AM


    Last Updated @ 12/7/2017 9:03:41 AM


    Last Updated @ 12/7/2017 9:05:04 AM




    Questions & Answers   Ask Seller


    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    LuckyLove' Best Seller

    Promotion Items

    LuckyLove' Recently Sold

    LuckyLove' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my