loading


CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

RM 35.00 13 Sold
Normal Price
RM 45.00    You save RM 10.00 (22%)
Shipping
From kuala lumpur / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
  • RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
  • RM 8 by courier to Sabah, Labuan
  • RM 8 by courier to Sarawak
Please select option below

X

Quantity
- +
87 left
*Quantity exceeds maximum allowed
Do you have question regarding this product?
Live chat with portborong now.
Chat with me
ItemID
201207598
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Weight
0.15 (kg or dimension)
Views
228
Available Quantity
87
Seller Information
portborong
Store since 24 Feb 2016

Feedback Score
: 121+
Positive Feedback
: 98.40%
Total Product
: 146
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Brand : Rheaazuri
    Conditions : New

    Product Description


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    kenapa #candywax lebih bagus dari produk lain?
    .

    1) candywax ini produk organik.. jadi tak bahaya langsung kalau nak pakai di private part!:D nak pakai di muka pun boleh uolss... sbb ada certain produk yang bahaya kalau pakai di private part kan?<3
    .
    2) candywax cabut bulu dari akar tau! jadi lepas berwaxing garenti senyum teruja ajeee sbb tak sangka kulit lembut, gebu and makin putih! oooooohoiii! peloless kau!
    .
    3) Bulu akan ambil masa 20-30 hari untuk tumbuh! omggggg! tapi ada sesetengah kes bulu tak tumbuh dah lepas 4 bulan! haaaa korang terkejut titteww:P
    .
    4) Sebalang candywax ada 450gram wax tau! banyak sngt! sebab tu lah sebalang boleh tahan lebih 9 bulan tau!
    .
    5) Ada bekalkan strip yang sngt osemmm! korang boleh cuci balik lepas pakai<3 dah takyah pening2 nak p beli strip kat tempat lain kannn?
    CANDYWAX HAIR REMOVAL FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT CANDY WAX HAIR REMOVAL Kulit akan terasa licin dan semakin cerah Diujikaji oleh makmal Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan Selamat digunakan untuk ibu mengandung Tiada expired date,hanya simpan dalam peti sejuk selepas buka Tahan lama,bulu2 yang dicabut tumbuh dalam 2 minggu hingga sebulan, bahkan kadang2 hingga bebulan lamanya!(ikut pada hormone kitkita) Tahan sehingga 10x penggunaan 1badan bersamaan 10 bulan ikut pada hormone dan kadar bulu badan) Boleh digunakan lelaki/perempuan 10 paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. Penggunaan yang mudah dan pantas Tidak menyakitkan Tiada chemical dan barang terlarang Boleh digunakan diseluruh anggota badan termasuk muka dan private part

    PASTINYA ORIGINAL !!


    Last Updated @ 3/29/2018 11:34:29 AM


    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ma**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    05/07/2018
    ye**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    23/05/2018
    dn**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    05/05/2018
    ak**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    02/05/2018
    er**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    01/05/2018
    su**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    12/04/2018
    am**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    09/04/2018
    Ve**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    27/03/2018
    ef**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    27/03/2018
    ad**** CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT 1 pcs
    20/03/2018


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   nol****11/03/2018 08:46 AM
    Question:   Siap POS harga?
    View All
    User:   nol****11/03/2018 08:46 AM
    Question:   Siap POS harga?
    View All
    ;

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   nol****11/03/2018 08:46 AM
    Question:   Siap POS harga?
    View All
    User:   nol****11/03/2018 08:46 AM
    Question:   Siap POS harga?
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    portborong' Best Seller

    Promotion Items

    portborong' Items



    You may also be interested in Tag:
    rambut



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my