loading
CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    RM 35.00
    RM 45.00
    -22% Off
    14 Sold

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    86 left
    Delivery From kuala lumpur / Selangor
    Estimated Arrival : 1-3 working days.
    Shipping Fee
    RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 8 by courier to Sabah, Labuan
    RM 8 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist (7)
    Since 24 Feb 2016
    Chat Now
    We accept
    and more
    Buyer Protection
    with NetPay
    Full Refund if you don't receive your order*
    N/A
    N/A
    Popular Products
    Product ID : 201207598 Brand : Rheaazuri Conditions : New


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT


    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT

    kenapa #candywax lebih bagus dari produk lain?
    .

    1) candywax ini produk organik.. jadi tak bahaya langsung kalau nak pakai di private part!:D nak pakai di muka pun boleh uolss... sbb ada certain produk yang bahaya kalau pakai di private part kan?<3
    .
    2) candywax cabut bulu dari akar tau! jadi lepas berwaxing garenti senyum teruja ajeee sbb tak sangka kulit lembut, gebu and makin putih! oooooohoiii! peloless kau!
    .
    3) Bulu akan ambil masa 20-30 hari untuk tumbuh! omggggg! tapi ada sesetengah kes bulu tak tumbuh dah lepas 4 bulan! haaaa korang terkejut titteww:P
    .
    4) Sebalang candywax ada 450gram wax tau! banyak sngt! sebab tu lah sebalang boleh tahan lebih 9 bulan tau!
    .
    5) Ada bekalkan strip yang sngt osemmm! korang boleh cuci balik lepas pakai<3 dah takyah pening2 nak p beli strip kat tempat lain kannn?
    CANDYWAX HAIR REMOVAL FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT CANDY WAX HAIR REMOVAL Kulit akan terasa licin dan semakin cerah Diujikaji oleh makmal Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan Selamat digunakan untuk ibu mengandung Tiada expired date,hanya simpan dalam peti sejuk selepas buka Tahan lama,bulu2 yang dicabut tumbuh dalam 2 minggu hingga sebulan, bahkan kadang2 hingga bebulan lamanya!(ikut pada hormone kitkita) Tahan sehingga 10x penggunaan 1badan bersamaan 10 bulan ikut pada hormone dan kadar bulu badan) Boleh digunakan lelaki/perempuan 10 paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. Penggunaan yang mudah dan pantas Tidak menyakitkan Tiada chemical dan barang terlarang Boleh digunakan diseluruh anggota badan termasuk muka dan private part

    PASTINYA ORIGINAL !!


    Last Updated @ 3/29/2018 11:34:29 AM



    Recent Transactions
    Buyer
    Product
    Details
    Re****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    27/08/2018
    ma****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    05/07/2018
    ye****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    23/05/2018
    dn****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    05/05/2018
    ak****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    02/05/2018
    er****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    01/05/2018
    su****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    12/04/2018
    am****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    09/04/2018
    Ve****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    27/03/2018
    ef****
    CANDYWAX Hair Removal by Rheaazuri (450 gm) CANDY WAX SET KIT
    1 pcs
    27/03/2018

    Display:
    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    portborong' Best Seller

    Promotion Items

    portborong' Items



    You may also be interested in Tag:
    rambut



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.