loading


Duoya Mascara : Che Ta Mascara Eyelashes waterproof Make In Korea

Our Price
RM 29.00
Normal Price
RM 60.00    You save RM 31.00 (52%)
Shipping
First 1.00KG: RM6.00 
From Kedah , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
1 left
ItemID
181873940
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Normal Post,Self Collect
Weight
0.1 (kg or dimension)
Views
727
Available Quantity
1
Seller Information
almasyuk
Store since 24 May 2014

Feedback Score
: 481+
Positive Feedback
: 99.79%
Total Product
: 624
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : DUOYA
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Duoya Mascara : Che Ta Mascara Eyelashes waterproof Make In Korea

    - Bulu mata PANJANG ?

    - Bulu mata LEBAT ?
    - Bulu mata LENTIK ?
    - Ada vitamin ?
    - Wudu' friendly ?
    - Waterproof tp mudah dicuci tanpa guna makeup removal ?
    - Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ?
    - Tak akan buat bawah mata anda gelap seperti bila cuci ?
     
    Inginkan semua seperti di atas
     
    DUOYA
     
    Khas untuk anda yang berbula mata lurus tumbuh ke dalam..cuma guna mascara sahaja tapi kesan sehebat memakai bulu mata palsu lentiknya..is barang baik dah semakin di cari2 tauuuu.. 
    PERMINTAAN SEMAKIN TINGGI!!!
     
    ● Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Anzalna???
    ● Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu???

    Ni haaa,makanan dia..mascara terbaik abad ini untuk bulu mata lurus kontok. Sbb apa? Sebabnya ia..
     
     
    ● Memanjangkan bulu mata
    ● Melentikkan bulu mata 2X ganda
    ● Melebatkan bulu mata (superdense)
    ● Waterproof
    ● Tidak mencomotkan
    ● Tidak berketul
    ● Senang di cuci
    ● Mesra wuduk
    ● Tiada panda eyes
    ● Fiber tidak gugur di muka
    ● Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
    ● Berus lebih besar dan senang nak calit
    ● Sgt menjimatkan masa
    ● Tahan lama
    ● Kesan seperti memakai bulu mata palsu
     
    Hebat takkk??? Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir. Jimat masa,jimat wang..tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat!
    Harga di jamin terbaik dan 100% original dari Korea. Kami jual yang ori sahaja !!!
     
    TIPS PENJAGAAN MASCARA :-
     
    Q&A MASCARA DUOYA ALA CHE TA
    Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 
     
    1: CheTa guna ke mascara ni ?
    - Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. Soooo jangan gatai2 lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 
     
    2: Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
    - Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : 
    " Wah ! Macam mata CheTa la 😍 "
    " Memang cantik sis, macam CheTa !! "
     
    3: Mascara CheTa dari mana ?
    - Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big
     
    4: Halal tak ? 
    - 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal
     
    5: Senang cuci tak ?
    - Mascara ni memang mudah nak cuci. Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar
     
    6: Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?
    - Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
    - Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
    - Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
    - Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
    - Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
    - Tidak perlu menggunakan makeup removal 
    - Wudu' friendly
    - Waterproof !
    7: Boleh tahan berapa lama ?
    - 1 batang mascara boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
    - Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau dah buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.
     
    8: Berapa ml ?
    - 15ml. Standard vol mascara
     
    9: Mascara CheTa ni ada KKM ?
    - Takde. Mostly makeup takde KKM
     
    10: Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?
    - Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei
     
     
    http://almasyuk.lelong.my

     

    call/whatsapp : 01112424681



      Buy with confidencewe have 856 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    ha**** 167918732 6/19/2017 12:13:00 PM Barang dah sampai.. time kasih
    mi**** 171316038 6/16/2017 12:07:00 PM quick delivery.. keep up the good stuff.. many thanks.
    ka**** 175048790 6/16/2017 5:37:00 AM -
    Me**** 181657177 6/15/2017 3:18:00 PM Super fast delivery.. Trusted seller.. Lain kali nak beli lagi kat cni..😊😊
    Me**** 181482380 6/15/2017 3:18:00 PM Super fast delivery.. Trusted seller.. Lain kali nak beli lagi kat cni..😊😊
    Me**** 171923040 6/15/2017 3:18:00 PM Super fast delivery.. Trusted seller.. Lain kali nak beli lagi kat cni..😊😊
    Me**** 189971422 6/15/2017 3:18:00 PM Super fast delivery.. Trusted seller.. Lain kali nak beli lagi kat cni..😊😊
    Me**** 169522679 6/15/2017 3:18:00 PM Super fast delivery.. Trusted seller.. Lain kali nak beli lagi kat cni..😊😊





    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Maybank : 152170102502
    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Public Bank : 4766282122
    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    CIMB Bank : 7609988392

    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Bank Islam: 02105020156971

    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Kami menggunakan perkhidmatan courier PosLaju and Gdex sahaja!! !!

    Gudang kami berada di Kedah. Jadi Waktu Operasi Penghantaran adalah seperti berikut:

    Poslaju Kedah Operasi : Ahad , Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Sabtu.

    Poslaju Kedah Tutup : Jumaat.

    ** Tapi Sabtu minggu pertama setiap bulan Poslaju tutup.**

    Gdex Kedah Operasi : Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat.

    Gdex Kedah Tutup : Sabtu, Ahad

    ** Tapi Jumaat setiap minggu Gdex Operasi half day **

    SILA RUJUK POSTAGE RATE UNTUK MENGETAHUI BARANG ANDA AKAN DIPOS MENGUNAKAN POSLAJU ATAU GDEX.

     

    Jika ada sebarang pertanyaan tentang barang / status barang / tracking / discount / bulk order. Terus Whatsapp / Telegram

    0111-2424681 (Untuk Lebih Mudah Berurusan)

    ** Untuk Penghantaran Ke Sabah dan Sarawak barang yang melebihi 2 KG dikenakan charge yang agak tinggi dari PosLaju dan Risiko untuk barang anda rosak adalah tinggi, jadi pelanggan di nasihat whatsapp kami terlebih dulu sebelum pembayaran dibuat - kerana kualiti servis untuk anda, keutamaan kami **

    Urus niaga dalam Ringgit Malaysia.

    Pembayaran belian melebihi RM100 melalui interbank yang memerlukan float transaction selama 1-3 hari,

    proses penghantaran akan delay sehingga transaction clear.

     

     

    sila hubungi saiful whatsapp: 01112424681

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product
    may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    almasyuk' Best Seller

    Promotion Items

    almasyuk' Recently Sold

    almasyuk' Items



    You may also be interested in Tag:
    * maskara kalis air



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my