loading


DYXY COMBO (BC CREAM + BRUSH)

RM 111.00
Normal Price
RM 145.00    You save RM 34.00 (23%)
Shipping
RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
RM 10 by courier to Sabah, Labuan
RM 10 by courier to Sarawak
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
10 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
195019060
Ship To
Within Malaysia
Views
395
Available Quantity
10
Seller Information
freestore72
Store since 14 Oct 2014

Feedback Score
: 15+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 49
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Brand : DYXY
    Conditions : New

    Product Description


    DYXY COMBO (BC CREAM + BRUSH)

    DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri...
    DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :
    • DYXY BC Cream Foundation
    • DYXY Green Tea Face Mist
    • DYXY Brush
    1. DYXY BC CREAM FOUNDATION
    BEST INFO BC CREAM
    Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak da?
    Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ?
    Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
    Ishhh ! Betol ke ?
    Seriously jawapan kami adalah "YES, BETOL !" ...
    Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih...
    BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
    NO COMPACT POWDER
    NO FILTER / CAMERA 360
    NO PARUT JERAWAT
    NO JERAGAT
    NO SUNBURN
    NO MUKA KUSAM
    KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :
    • Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
    • SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    • Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
    • Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit
    • Menjimatkan masa untuk bersiap
    • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
    • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
    • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
    DYXY BC CREAM FOUNDATION :
    1. Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
    2. Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
    Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ....
    "Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"

    Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
    Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
    Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.
    Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !

    Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..
    Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?
    Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je... Mudah sangat!

    DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :

    • Eyebag / Mata Panda
    • Jeragat / Parut Jerawat
    • Tona kulit yang tidak sekata
    • Blackhead / Whitehead di wajah

    DYXY FACE BRUSH

    KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH :

    • Menjimatkan foundation
    • Bulunya yg padat & mampat
    • Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
    • Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
    • Saiz yg mudah dipegang
    • Beauty blender versi berus
    • Digunakan oleh make up artis terkenal
    Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...

    KEHEBATAN DYXY BRUSH :
    • Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
    • Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
    • Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
    • Foundation tak bercapuk
    • Senang untuk blend foundation keseluruh muka
    • Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
    • Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY


    Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat.
    Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw.
    Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea.
    Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah.
    DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun.
    Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.



    CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS :
    • Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
    • Kemudian spray DYXY face mist ke muka (Tidan termasuk dalam set Ni)
    • Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
    • Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
    • Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka
    • Dah Siap !





    Questions & Answers   Ask Seller


    Please sms/watapps to 011-2109 8806 or

    email to soeasyshoppe@gmail.com once payment has been made.

    Thank you.

    We offer FREE delivery when a single order for some products (This offer is only applicable to delivery within Penisular Malaysia).

    For 1st item FREE delivery, shipping / delivery charges will be automatically deducted when purchase is more than one items and above.

    We currently deliver to whole of Malaysia including East Malaysia. For East Malaysia and International deliveries, kindly contact us at soeasyshoppe@gmail.com for a product invoice calcuated with shipping cost.

    Your order will be delivered between 9am to pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays).

    For products labelled Stock : Available, we usually deliver in next 1 - 3 business days.

    For products labelled Stock : Pre-order, we usually delivers in next 3 - 7 business days. The delivery time may differ due to stock availability.

    Return Policy

    If you are NOT 100% satisfied with your purchase for any reason, we will gladly accept returns of packages within 7 days of the order date and issue a full refund.


    All we ask is that the product is...

    - not used

    - in the same condition you received it

    - in the original box and / or packaging

    We value your shopping experience on top of everything else, that's why we also accept exchange (for item of equal or lesser value) if the item does not live up to your expectation or any other reasons beyond our wildest imagination.


    If the goods/products has been used or damaged by the customer, there will not be any refund. store4online will also not be responsible if your shipment is lost during the return transit

    Once your return is received and inspected by us (usually within 72 hours of receipt), your refund will be processed and we will contact you to arrange the refund.

    Please follow the steps mentioned below to claim warranty / return goods:

    1. Contact us by email to soeasyshoppe@gmail.com with detailed description and photos or videos if possible, and we will confirm whether it is operational problem or quality problem.

    2. We will advise you with possible resolutions after our confirmation.

    3. We will accept your requirement of returning if all the solutions are not workable.

    4. You have to immediately send the items together with the original packaging and accessories unless an exception is agreed in advance.

    5. We will inform you once we receive the returned goods. Replacements or repaired items will be shipped back via regular air mail with prior notice.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    freestore72' Best Seller

    Promotion Items

    freestore72' Items



    You may also be interested in
    dyxy,
    Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my