loading


{Fashion Clickers} Lovely Full Lace Jubah 0287

Our Price
RM 55.00 56 Sold
Normal Price
RM 108.00    You save RM 53.00 (49%)
Shipping
First 0.50KG: RM7.00 
From Malaysia / Oversea , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Buyer is responsible for import duty and GST where applicable
Please select option below

X

Option
:
Please select an option
Quantity
- +
ItemID
152651682
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Weight
0.53 (kg or dimension)
Views
8454
Coupon
SHIPFREE-EM
Free Shipping with RM130.00 order & more
Seller Information
TM123
Store since 29 May 2013

Feedback Score
: 321+
Positive Feedback
: 99.69%
Total Product
: 2367
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU : fcj0287
    Conditions : New

    Product Description


    {Fashion Clickers} Lovely Full Lace Jubah 0287

               
    PRODUCT DETAILS:   MEASUREMENTS (CM):  
                   
    Material   Lace with Lining and Back Zipper   Sizes S M L XL
    Available Colours Dark Green, Maroon, Mustard,    Shoulder Width 35 36 37.5 39

    Navy Blue, Beige, Khaki, Rose   Bust 84 86 90 94

    Pink, Turquoise, Lavender Grey,
    Sleeve Length 61 62 63 64

    Lilac, Soft Mint, Soft Orange,
    Hem 164 170 174 178

    Wine Red
    Waist 76 80 84 86
    Available Size S, M, L, XL   Length 139 140 142 143
    Delivery by Courier 3 - 4 working days  
    Weight 0.530kg  



     
                   

    Size Differences : ± 0.2cm - 3.0cm

    Photos are for reference purposes only. Due to limitations in photography and the inevitable differences in monitor settings, the colors shown in the photos may not correspond 100% to actual items.

     


    Last Updated @ 7/20/2014 3:27:48 PM

     


    Last Updated @ 8/26/2014 8:48:23 PM


    Last Updated @ 8/26/2014 8:53:01 PM


    Last Updated @ 10/3/2014 8:53:38 PM


    Last Updated @ 10/3/2014 9:09:08 PM


    Last Updated @ 10/27/2014 8:23:33 PM


    Last Updated @ 10/31/2014 10:11:28 PM


    Last Updated @ 5/7/2017 11:44:44 AM


      Buy with confidencewe have 570 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    Fa**** 180105883 6/23/2017 5:03:00 PM -
    Fa**** 180105883 6/23/2017 5:03:00 PM -
    re**** 190212286 5/27/2017 3:19:00 PM Item received in good conditions. Both the size fits well. Thank you for answer my inquiries patiently. Thumbs up for you.^^
    re**** 190212286 5/27/2017 3:19:00 PM Item received in good conditions. Both the size fits well. Thank you for answer my inquiries patiently. Thumbs up for you.^^
    ke**** 161556498 5/8/2017 4:48:00 PM item received in good condition, thanks
    na**** 140127852 4/18/2017 1:27:00 AM -
    zu**** 164324777 4/17/2017 8:15:00 PM -
    ri**** 183548001 4/5/2017 4:38:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    za**** {Fashion Clickers} Lovely Full Lace Jubah 0287
    ( Lavender Grey - M )
    1 pcs
    14/07/2016
    za**** {Fashion Clickers} Lovely Full Lace Jubah 0287
    ( Lilac - M )
    1 pcs
    02/07/2016


    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   eavylee9901/06/2016 12:13 PM
    Question:   hai.. dark green ada size s dan m lagi?.. baju saya size 40 adakah size XL (39) bersesuaian dengan saya?.. terima kasih.
    Answer:   Hi Sis, dark green S & M masih ada stok lagi. Untuk saiz, boleh beritahu ukuran bahu, lilitan dada, panjang lengan? emel kepada fashionclickers@gmail.com
    02/06/2016 05:31 PM
    User:   ceh7707/07/2015 07:03 AM
    Question:   hello. saya ingin tahu adakah produk sebenar sama seperti dlm gmbr? atau ada sedikit perbezaan dr segi corak lace/warna dsb.

    tq
    Answer:   Corak sama seperti dalam gambar. Setakat ini tak ada terima aduan dari customer fasal corak dan warna. Terima kasih.08/07/2015 08:45 PM
    User:   mazri29/06/2015 11:12 PM
    Question:   Hai..saya nak warna Mustard saiz XL. Ada stok tak?
    Answer:   Selamat pagi. Maaf, semua warna tak ada stok untuk saiz XL. Terima kasih. Tina, Customer Service30/06/2015 11:47 AM
    User:   ShidaRusli18/06/2015 02:53 PM
    Question:   jika saiz yang ditempah tidak bersesuaian dengan saya.adakah petukaran boleh dilakukan?
    Answer:   Maaf sis, kami tak terima pertukaran saiz. Sis boleh pm ukuran badan sis dan saya akan bantu. Terima kasih. Tina, Customer Service18/06/2015 11:51 PM
    User:   MymatahariKu01/06/2015 09:51 AM
    Question:   Hi, wine red tu sebenarnya warna maroon kan? Mcm salah label? Maroon XL ada lg?
    Answer:   Hi Sis, warna maroon tak ada stok. Warna Wine Red tinggal saiz S dan M saja. Terima kasih. Tina, Customer Service01/06/2015 06:18 PM
    See More Questions (4)
    User:   illiani8711/04/2015 04:48 PM
    Question:   hello sis, baju ni ada lagi ke?
    Answer:   Hi Sis, boleh sis pm dan beritahu warna dan saiz yang sis nak order. Saya akan semak dulu. Terima kasih. Tina, Customer Service11/04/2015 05:27 PM
    User:   LallanaShoppe28/10/2014 08:05 AM
    Question:   Hi seller ,jika sy berminat nk beli borong mcm mne yea...nie email sy nabilahusna_99@yahoo.com
    Answer:   Selamat pagi. Saya sudah emel kepada sis. Terima kasih, Tina, Customer Service28/10/2014 10:24 AM
    User:   faizita18/10/2014 12:36 PM
    Question:   hai.. nak tanya, warna mustard ada stok tak..?
    Answer:   Hi Sis, warna mustard ada stok untuk semua saiz. Jubah ini sangat laris dan cepat habis stok jadi harap sis buat order ya. Kecewa nanti :) Tina, Customer Service18/10/2014 01:27 PM
    User:   mimosapudica709/10/2014 10:31 PM
    Question:   Hello. I'm seriously interested in buying the lace jubah. However, most of the colours are sold out. Will you restock the other colours any time soon? Hope to hear from you. Thanks!
    Answer:   Good evening. Thank you for your interest in our clothes. We still have Lilac, Maroon & Turquoise Sizes S & M. The others are out of stock. We do not have the schedule for restock yet. Regards, Tina, Customer Service

    Dear mimosapudica7

    We have restock some of the colours. Please refer to the item options to see the available colours. Regards, Tina, Customer Service
    09/10/2014 11:50 PM
    View All
    User:   ceh7707/07/2015 07:03 AM
    Question:   hello. saya ingin tahu adakah produk sebenar sama seperti dlm gmbr? atau ada sedikit perbezaan dr segi corak lace/warna dsb.

    tq
    Answer:   Corak sama seperti dalam gambar. Setakat ini tak ada terima aduan dari customer fasal corak dan warna. Terima kasih.08/07/2015 08:45 PM
    View All

    Please inform after payment has been made by providing the payment date, name of bank and amount.

     

    SHIPPING INFORMATION

    Method of Shipping

    By courier - Poslaju, ABX Express

    Delivery Period

    1) For ready stock shipped from Malaysia:

    By courier : 2 to 4 working days

    2) For ready stock shipped from overseas + local delivery :

    By courier : 7 - 14 working days

    Shipping Cost

    West Malaysia

    Sarawak

    Sabah/Labuan

    0 - 500g

    RM7.00

    0 - 500g

    RM10.00

    0 - 500g

    RM11.00

    501 - 750g

    RM8.00

    501 - 750g

    RM12.00

    501 - 750g

    RM13.00

    751 - 1kg

    RM9.00

    751 - 1kg

    RM14.00

    751 - 1kg

    RM16.00

    * shipping cost are subjected to change without prior notice

    Note

    • We make all efforts to ensure that your order is shipped during the stated time. However, occasionally, there may be delays caused by the suppliers or shipping service providers which are beyond our control.
    • Your positive comments and reviews are very much appreciated and we hope that you do not leave any negative comments without first giving us an opportunity to solve any issues which you may have concerning your order.

    Welcome to our store. If you continue to browse and use this store you are agreeing to comply with and be bound by the following terms and conditions of use.

    The term "Fashion Clickers" or "us" or "we" refers to the owner of the store whose office is located in Malaysia. The owner refers to Fashion Clickers Marketing (Business Reg. No: 95083). The term "you" refers to the user or viewer of our store.

    The use of this store is subject to the following terms of use:

    1. The content of the pages of this store is for your general information and use only. It is subject to change without notice.

    2. Neither we nor any third parties provide any warranty or guarantee as to the accuracy, timeliness, performance, completeness or suitability of the information and materials found or offered on this store for any particular purpose. You acknowledge that such information and materials may contain inaccuracies or errors and we expressly exclude liability for any such inaccuracies or errors to the fullest extent permitted by law.

    3. Your use of any information or materials on this store is entirely at your own risk, for which we shall not be liable. It shall be your own responsibility to ensure that any products, services or information available through this store meet your specific requirements.

    4. Unauthorised use of this store may give rise to a claim for damages and/or be a criminal offence.

    5. Your use of this store and any dispute arising out of such use of the store is subject to the laws of Malaysia.

     

    At Fashion Clickers, we value our customers’ satisfaction towards our products. While every efforts shall be made to ensure the product(s) ordered are delivered on time and in good condition, we do accept return of product(s) for exchange, subject to the following terms and conditions:

     

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   eavylee9901/06/2016 12:13 PM
    Question:   hai.. dark green ada size s dan m lagi?.. baju saya size 40 adakah size XL (39) bersesuaian dengan saya?.. terima kasih.
    Answer:   Hi Sis, dark green S & M masih ada stok lagi. Untuk saiz, boleh beritahu ukuran bahu, lilitan dada, panjang lengan? emel kepada fashionclickers@gmail.com
    02/06/2016 05:31 PM
    User:   ceh7707/07/2015 07:03 AM
    Question:   hello. saya ingin tahu adakah produk sebenar sama seperti dlm gmbr? atau ada sedikit perbezaan dr segi corak lace/warna dsb.

    tq
    Answer:   Corak sama seperti dalam gambar. Setakat ini tak ada terima aduan dari customer fasal corak dan warna. Terima kasih.08/07/2015 08:45 PM
    User:   mazri29/06/2015 11:12 PM
    Question:   Hai..saya nak warna Mustard saiz XL. Ada stok tak?
    Answer:   Selamat pagi. Maaf, semua warna tak ada stok untuk saiz XL. Terima kasih. Tina, Customer Service30/06/2015 11:47 AM
    User:   ShidaRusli18/06/2015 02:53 PM
    Question:   jika saiz yang ditempah tidak bersesuaian dengan saya.adakah petukaran boleh dilakukan?
    Answer:   Maaf sis, kami tak terima pertukaran saiz. Sis boleh pm ukuran badan sis dan saya akan bantu. Terima kasih. Tina, Customer Service18/06/2015 11:51 PM
    User:   MymatahariKu01/06/2015 09:51 AM
    Question:   Hi, wine red tu sebenarnya warna maroon kan? Mcm salah label? Maroon XL ada lg?
    Answer:   Hi Sis, warna maroon tak ada stok. Warna Wine Red tinggal saiz S dan M saja. Terima kasih. Tina, Customer Service01/06/2015 06:18 PM
    See More Questions (4)
    User:   illiani8711/04/2015 04:48 PM
    Question:   hello sis, baju ni ada lagi ke?
    Answer:   Hi Sis, boleh sis pm dan beritahu warna dan saiz yang sis nak order. Saya akan semak dulu. Terima kasih. Tina, Customer Service11/04/2015 05:27 PM
    User:   LallanaShoppe28/10/2014 08:05 AM
    Question:   Hi seller ,jika sy berminat nk beli borong mcm mne yea...nie email sy nabilahusna_99@yahoo.com
    Answer:   Selamat pagi. Saya sudah emel kepada sis. Terima kasih, Tina, Customer Service28/10/2014 10:24 AM
    User:   faizita18/10/2014 12:36 PM
    Question:   hai.. nak tanya, warna mustard ada stok tak..?
    Answer:   Hi Sis, warna mustard ada stok untuk semua saiz. Jubah ini sangat laris dan cepat habis stok jadi harap sis buat order ya. Kecewa nanti :) Tina, Customer Service18/10/2014 01:27 PM
    User:   mimosapudica709/10/2014 10:31 PM
    Question:   Hello. I'm seriously interested in buying the lace jubah. However, most of the colours are sold out. Will you restock the other colours any time soon? Hope to hear from you. Thanks!
    Answer:   Good evening. Thank you for your interest in our clothes. We still have Lilac, Maroon & Turquoise Sizes S & M. The others are out of stock. We do not have the schedule for restock yet. Regards, Tina, Customer Service

    Dear mimosapudica7

    We have restock some of the colours. Please refer to the item options to see the available colours. Regards, Tina, Customer Service
    09/10/2014 11:50 PM
    View All
    User:   ceh7707/07/2015 07:03 AM
    Question:   hello. saya ingin tahu adakah produk sebenar sama seperti dlm gmbr? atau ada sedikit perbezaan dr segi corak lace/warna dsb.

    tq
    Answer:   Corak sama seperti dalam gambar. Setakat ini tak ada terima aduan dari customer fasal corak dan warna. Terima kasih.08/07/2015 08:45 PM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    TM123' Best Seller

    Promotion Items

    TM123' Items



    You may also be interested in Tag:
    * berkot * fesyen * renda



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my