loading


FIGURE UP ORIGINAL Ubat Kurus & Turunkan Berat Badan Weight Lost

RM 50.00
Shipping
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
198511717
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Normal Post
Views
714
Available Quantity
29999
Seller Information
ubattenagabatin
Store since 04 May 2009

Feedback Score
: 945+
Positive Feedback
: 98.66%
Total Product
: 601
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Conditions : New

    Product Description


    FIGURE UP ORIGINAL Ubat Kurus & Turunkan Berat Badan Weight Lost

    FIGURE UP KAPSUL KURUS DALAM 2 MINGGU

     

     

     



    Soalan Mengenai Figure Up
    PERHATIAN! tumpukan kpd perkataan yang telah diboldkan.  

    1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?
    - Boleh bagi bayi 6 bulan ke atas.

    2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up x?
    - Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL

    3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu 
    dijarakkan selepas mengambil figure up ?
    Biasa nya 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3-4
    jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-
    baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen
    bagus sewaktu tidur.

    4. Apa pantang larang figure up ?
    Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit
    kepala.


    5. Cara pengambilan figure up.
    - Ambil sebiji figure up sebelum sarapan pagi
    Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.

    6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?
    - Tidak perlu! penurunan akan lebih lambat kalau kita sendiri
    menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan
    membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal
    kenyang dan bertenaga.


    7. Ada kesan sampingan tak ?
    Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up
    adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara
    mengatasinya :- hisap gula-gula atau pun minum sedikit air
    manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa
    dalam badan semasa proses pembakaran lemak.

    -sel body anda tengah aktif sekarang, tanda anda kekurangan air dalam badan. pastikan anda minum air kosong yang banyak. In sha Allah takde simptom pening kepala.. 


    8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?
    - Tidak! sebabnya figure up membantu anda mengurangkan
    selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure
    up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan.

     

    JOM SCROLL DOWN, TENGOK APE YANG BEST SGT PASAL "FU" NI?
     

    PLEASE TAKE NOTE!!!!!
    Perubahan ini hanya sementara disebabkan stok CAP PUTIH 'out of stock'. CAP BIRU hanya 4.8k sahaja dalam PASARAN. Harap jangan KELIRU dan teragak-agak untuk membeli FIGURE UP cap BIRU. 

    Perubahan hanya pada CAP sahaja, 
    kualiti kapsul, botol, dan herba yang digunakan adalah SAMA. 
     
     
    KANDUNGAN 
    Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.

     

     


    SIJIL ANALYSIS 

     

    FUNGSI BAHAN AKTIF
     
    1)Maltodextrin 
    Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai
    bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.
     
    2)Garcinia Cambogia 
    Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.
     
    Kebaikan Garcinia Cambogia:
    ~ Berkesan menurunkan berat badan
    ~ Mengawal selera makan
    ~ Menghalang pembentukan lemak
    ~ Mengurangkan kolesterol
    ~ Menambah tenaga
    ~ HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
     
    ~ Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.
     
    3)Green Tea 
    Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..
     
    4)Citrus Aurantium 
    Juga dinamakan sebagai bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.
    Kebaikan Citrus Aurantium
    -meningkatkan kadar metabolisma
    -menurunkan berat badan
    -bertindak mengawal selera makan.
    -membantu membakar lemak,
    -membantu sistem pencernaan berfungsi normal.
     
    5)Aloe Vera 
    Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


      Buy with confidencewe have 1394 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    FA**** 178952672 11/22/2017 10:00:00 AM -
    sw**** 194161390 11/21/2017 1:55:00 PM good services...fast respon...
    sw**** 183294458 11/21/2017 1:55:00 PM good services...fast respon...
    Ga**** 178952558 11/21/2017 12:48:00 PM good seller , fast shipment , recommended
    za**** 183295652 11/20/2017 4:44:00 PM -
    Mc**** 197028772 11/18/2017 6:37:00 PM fast deliver
    ms**** 194161390 11/14/2017 3:56:00 PM Tq bro...
    as**** 183295891 11/10/2017 10:06:00 PM -





    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   Che****14/11/2017 07:26 AM
    Question:   Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    Answer:   ada.boleh buat paymeny14/11/2017 07:53 AM
    User:   ain****17/10/2017 03:47 PM
    Question:   Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    Answer:   order skrg lusa sampai17/10/2017 04:17 PM
    User:   ain****17/10/2017 03:48 PM
    Question:   Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    Answer:   ya.nak senang wasap 019370170617/10/2017 03:58 PM
    User:   sar****13/03/2017 03:03 PM
    Question:   Produk ni masih ada stok lg ke?
    Answer:   ada13/03/2017 03:34 PM
    User:   Blo****30/04/2016 10:59 PM
    Question:   Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    Answer:   sms 019370170630/04/2016 11:00 PM
    See More Questions (2)
    User:   dan****26/04/2016 04:24 PM
    Question:   Is this only for female? or can male use it as well?
    Ini untuk perempuan je? lelaki tak boleh guna?
    Answer:   lelaki boleh26/04/2016 04:31 PM
    User:   229****12/03/2016 04:18 PM
    Question:   Hai, sis masih jual ubat Kurus ni pm
    View All
    User:   Che****14/11/2017 07:26 AM
    Question:   Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    Answer:   ada.boleh buat paymeny14/11/2017 07:53 AM
    User:   sar****13/03/2017 03:03 PM
    Question:   Produk ni masih ada stok lg ke?
    Answer:   ada13/03/2017 03:34 PM
    View All
    User:   ain****17/10/2017 03:47 PM
    Question:   Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    Answer:   order skrg lusa sampai17/10/2017 04:17 PM
    View All
    User:   ain****17/10/2017 03:48 PM
    Question:   Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    Answer:   ya.nak senang wasap 019370170617/10/2017 03:58 PM
    User:   Blo****30/04/2016 10:59 PM
    Question:   Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    Answer:   sms 019370170630/04/2016 11:00 PM
    View All
    ;

    POSLAJU

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   Che****14/11/2017 07:26 AM
    Question:   Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    Answer:   ada.boleh buat paymeny14/11/2017 07:53 AM
    User:   ain****17/10/2017 03:47 PM
    Question:   Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    Answer:   order skrg lusa sampai17/10/2017 04:17 PM
    User:   ain****17/10/2017 03:48 PM
    Question:   Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    Answer:   ya.nak senang wasap 019370170617/10/2017 03:58 PM
    User:   sar****13/03/2017 03:03 PM
    Question:   Produk ni masih ada stok lg ke?
    Answer:   ada13/03/2017 03:34 PM
    User:   Blo****30/04/2016 10:59 PM
    Question:   Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    Answer:   sms 019370170630/04/2016 11:00 PM
    See More Questions (2)
    User:   dan****26/04/2016 04:24 PM
    Question:   Is this only for female? or can male use it as well?
    Ini untuk perempuan je? lelaki tak boleh guna?
    Answer:   lelaki boleh26/04/2016 04:31 PM
    User:   229****12/03/2016 04:18 PM
    Question:   Hai, sis masih jual ubat Kurus ni pm
    View All
    User:   Che****14/11/2017 07:26 AM
    Question:   Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    Answer:   ada.boleh buat paymeny14/11/2017 07:53 AM
    User:   sar****13/03/2017 03:03 PM
    Question:   Produk ni masih ada stok lg ke?
    Answer:   ada13/03/2017 03:34 PM
    View All
    User:   ain****17/10/2017 03:47 PM
    Question:   Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    Answer:   order skrg lusa sampai17/10/2017 04:17 PM
    View All
    User:   ain****17/10/2017 03:48 PM
    Question:   Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    Answer:   ya.nak senang wasap 019370170617/10/2017 03:58 PM
    User:   Blo****30/04/2016 10:59 PM
    Question:   Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    Answer:   sms 019370170630/04/2016 11:00 PM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    ubattenagabatin' Best Seller

    Promotion Items

    ubattenagabatin' Recently Sold

    ubattenagabatin' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my