loading
FIGURE UP ORIGINAL Ubat Kurus & Turunkan Berat Badan Weight Lost

    FIGURE UP ORIGINAL Ubat Kurus & Turunkan Berat Badan Weight Lost

    RM 50.00

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    29999 left
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist (1)
    Since 04 May 2009
    Chat Now
    Delivery From Selangor
    Estimated Arrival :
    1-3 working days.
    Free Shipping
    Full Refund if you don't receive your order*
    983+
    98%
    Within an hour
    Very Responsive
    Popular Products
    Product ID 198511717
    Conditions New


    FIGURE UP ORIGINAL Ubat Kurus & Turunkan Berat Badan Weight Lost

    FIGURE UP KAPSUL KURUS DALAM 2 MINGGU

     

     

     



    Soalan Mengenai Figure Up
    PERHATIAN! tumpukan kpd perkataan yang telah diboldkan.  

    1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?
    - Boleh bagi bayi 6 bulan ke atas.

    2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up x?
    - Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL

    3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu 
    dijarakkan selepas mengambil figure up ?
    Biasa nya 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3-4
    jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-
    baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen
    bagus sewaktu tidur.

    4. Apa pantang larang figure up ?
    Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit
    kepala.


    5. Cara pengambilan figure up.
    - Ambil sebiji figure up sebelum sarapan pagi
    Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.

    6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?
    - Tidak perlu! penurunan akan lebih lambat kalau kita sendiri
    menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan
    membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal
    kenyang dan bertenaga.


    7. Ada kesan sampingan tak ?
    Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up
    adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara
    mengatasinya :- hisap gula-gula atau pun minum sedikit air
    manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa
    dalam badan semasa proses pembakaran lemak.

    -sel body anda tengah aktif sekarang, tanda anda kekurangan air dalam badan. pastikan anda minum air kosong yang banyak. In sha Allah takde simptom pening kepala.. 


    8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?
    - Tidak! sebabnya figure up membantu anda mengurangkan
    selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure
    up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan.

     

    JOM SCROLL DOWN, TENGOK APE YANG BEST SGT PASAL "FU" NI?
     

    PLEASE TAKE NOTE!!!!!
    Perubahan ini hanya sementara disebabkan stok CAP PUTIH 'out of stock'. CAP BIRU hanya 4.8k sahaja dalam PASARAN. Harap jangan KELIRU dan teragak-agak untuk membeli FIGURE UP cap BIRU. 

    Perubahan hanya pada CAP sahaja, 
    kualiti kapsul, botol, dan herba yang digunakan adalah SAMA. 
     
     
    KANDUNGAN 
    Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.

     

     


    SIJIL ANALYSIS 

     

    FUNGSI BAHAN AKTIF
     
    1)Maltodextrin 
    Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai
    bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.
     
    2)Garcinia Cambogia 
    Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.
     
    Kebaikan Garcinia Cambogia:
    ~ Berkesan menurunkan berat badan
    ~ Mengawal selera makan
    ~ Menghalang pembentukan lemak
    ~ Mengurangkan kolesterol
    ~ Menambah tenaga
    ~ HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
     
    ~ Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.
     
    3)Green Tea 
    Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..
     
    4)Citrus Aurantium 
    Juga dinamakan sebagai bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.
    Kebaikan Citrus Aurantium
    -meningkatkan kadar metabolisma
    -menurunkan berat badan
    -bertindak mengawal selera makan.
    -membantu membakar lemak,
    -membantu sistem pencernaan berfungsi normal.
     
    5)Aloe Vera 
    Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit





    Buy with confidence
    We have 1443 Good Ratings from buyers View More Rating >
    Buyer
    Item ID
    Date
    Ratings
    CK****
    8/17/2018 3:31:00 PM
    -
    CK****
    8/17/2018 3:31:00 PM
    -
    ok****
    8/16/2018 2:34:00 PM
    good
    ok****
    8/16/2018 2:34:00 PM
    good
    Er****
    8/16/2018 9:14:00 AM
    -
    ma****
    8/16/2018 8:52:00 AM
    Awesome seller😊
    al****
    8/15/2018 2:21:00 PM
    Fast and genuine product
    an****
    8/12/2018 3:40:00 PM
    -

    POSLAJU


    Display:
    User
    :
    aie****
    Question
    :
    Hi yg di jb bila boleh cepat sampai
    01/04/2018 02:08 AM
    Answer
    :
    order harini,selasa sampai
    01/04/2018 07:44 AM
    User
    :
    Che****
    Question
    :
    Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    14/11/2017 07:26 AM
    Answer
    :
    ada.boleh buat paymeny
    14/11/2017 07:53 AM
    User
    :
    ain****
    Question
    :
    Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    17/10/2017 03:47 PM
    Answer
    :
    order skrg lusa sampai
    17/10/2017 04:17 PM
    User
    :
    ain****
    Question
    :
    Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    17/10/2017 03:48 PM
    Answer
    :
    ya.nak senang wasap 0193701706
    17/10/2017 03:58 PM
    User
    :
    sar****
    Question
    :
    Produk ni masih ada stok lg ke?
    13/03/2017 03:03 PM
    Answer
    :
    ada
    13/03/2017 03:34 PM
    See More Questions (3)
    User
    :
    Blo****
    Question
    :
    Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    30/04/2016 10:59 PM
    Answer
    :
    sms 0193701706
    30/04/2016 11:00 PM
    User
    :
    dan****
    Question
    :
    Is this only for female? or can male use it as well?
    Ini untuk perempuan je? lelaki tak boleh guna?
    26/04/2016 04:24 PM
    Answer
    :
    lelaki boleh
    26/04/2016 04:31 PM
    User
    :
    229****
    Question
    :
    Hai, sis masih jual ubat Kurus ni pm
    12/03/2016 04:18 PM
    View All
    User
    :
    Che****
    Question
    :
    Ader stok ke? Klau ader nk dua botol
    14/11/2017 07:26 AM
    Answer
    :
    ada.boleh buat paymeny
    14/11/2017 07:53 AM
    User
    :
    sar****
    Question
    :
    Produk ni masih ada stok lg ke?
    13/03/2017 03:03 PM
    Answer
    :
    ada
    13/03/2017 03:34 PM
    View All
    User
    :
    aie****
    Question
    :
    Hi yg di jb bila boleh cepat sampai
    01/04/2018 02:08 AM
    Answer
    :
    order harini,selasa sampai
    01/04/2018 07:44 AM
    User
    :
    ain****
    Question
    :
    Produk FU nih klau kat pahang bole sampai bile?..klau bole saye nak cepat
    17/10/2017 03:47 PM
    Answer
    :
    order skrg lusa sampai
    17/10/2017 04:17 PM
    View All
    User
    :
    ain****
    Question
    :
    Payment produk tuh mlalui ape?...bank in?..harga produk still akn sama kan?
    17/10/2017 03:48 PM
    Answer
    :
    ya.nak senang wasap 0193701706
    17/10/2017 03:58 PM
    User
    :
    Blo****
    Question
    :
    Ada no watsapp ker? Nak oder guna bnk trnsfer
    30/04/2016 10:59 PM
    Answer
    :
    sms 0193701706
    30/04/2016 11:00 PM
    View All
    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    ubattenagabatin' Best Seller

    Promotion Items

    ubattenagabatin' Recently Sold

    ubattenagabatin' Items



    You may also be interested in Tag:
    * * memikirkan



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.