loading


GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker)

(3 reviews)
RM 36.00 276 Sold
Price includes GST (6%)
Normal Price
RM 90.00    You save RM 54.00 (60%)
Please select option below

X

Quantity
- +
55 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
193222348
Ship To
Only Peninsular ,Ship By: Courier Services,Normal Post
Weight
0.2 (kg or dimension)
Views
3442
Available Quantity
55
Seller Information
nutrivelo
Store since 06 Aug 2012
GST ID: 000135905280

Feedback Score
: 746+
Positive Feedback
: 99.73%
Total Product
: 250
Full Refund if you don't receive your order*
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU : GAPE-UN1-361
    Conditions : New

    Product Description


    GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker)

    • Gambir Emas Performance Gel Malaysia
    • Bodybuilding Supplement Supplier / Wholesaler / Distributor / Retailer Malaysia
    • 100% Genuine Product Money Back Guarantee
    • Competitive Price with Excellent and Efficient Customer / Delivery Service
    • Your Trusted Sport Nutrition / Whey Protein Binabadan Malaysia Website

     

     

     


    INFO

     

    Apakah Gambir Emas Performance Gel?

     

    Pengenalan Gambir Emas

    Gambir Emas adalah produk kesihatan khusus kaum lelaki yang dirumus khas dari 100% bahan organik, halal dan tanpa bahan kimia.

    Fungsi Gambir Emas

    Gambir Emas untuk merawat ejukulasi pramatang serta menambahkan saiz alat kelamin.

    Kelebihan Gambir Emas

    • Dilulus KKM (MAL CODE) : NOT170301566K
    • Melambatkan pancutan
    • Mengeraskan zakar
    • Memanjangkan zakar
    • Membesarkan zakar

    Kandungan & Khasiat Gambir Emas

    • GAMBIR SARAWAK
      Berfungsi Untuk Tahan Lebih Lama
    • LINTAH
      “Enzim Hirudin” Mengubati Darah Tersumbat Dan beku . Ia Juga Mampu Memanjangkan dan Membesarkan Zakar Jika Diamalkan Secara Konsisten
    • GAMAT
      Merawat Luka Bagi Cepat Sembuh Selepas Pembedahan Dlm Perubatan Melayu
    • TONGKAT ALI
      Membantu Lelaki Yg Menghadapi Masalah Syahwat
    • HABBATUS SAUDA
      Merawat Urat Saraf Dan Baik Untuk Yg Menghadapi Kencing Manis
    • MINYAK ZAITON
      Baik Dalam Bidang Perubatan ,Kosmetik Dan Herba

     

     


     

    DIRECTIONS

     

    Suggested Use: Sapu perlahan-lahan di kulit badan yang kering. Guna 2 kali sehair untuk kebaikan yang berpanjangan.

     

    Warning: Untuk kegunaan luaran sahaja. Tidak boleh disapu sekiranya kulit luka atau melecet. Dapatkan nasihat pakar jika berlaku apa-apa yang tidak diingini. Jauhkan daripada kanak-kanak, simpan di tempat sejuk dan kering.

     

    ***Products' pictures, labeling, and descriptions are subject to change by the manufacturers without notice. We are not responsible for any incorrect or outdated product descriptions and/or images; as they do not necessarily reflect the latest information available from the manufacturer. Please consult the manufacturer's website for the latest product(s) information. None of the statements in this website have been evaluated by the Drug Control Authority (DCA) or National Pharmaceutical Control Bureau (BPFK) of Malaysia. All products on this site are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Price and availability information on this site is subject to change without prior notice.



    **PM us for shipping to Sabah, Sarawak and Labuan.**



    Last Updated @ 11/22/2017 6:33:49 PM


      Buy with confidencewe have 967 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    be**** 185722428 12/16/2017 10:10:00 AM -
    be**** 192048464 12/16/2017 10:10:00 AM -
    ye**** 193222348 12/15/2017 10:52:00 AM Terbaik...
    ar**** 193222348 12/14/2017 7:19:00 PM -
    No**** 193222348 12/14/2017 2:30:00 PM Fast shipping and very reasonable value. If product does whatever it claims to do, I will definitely return to this buyer again for his/her efficiency in business and cost effectiveness. Great job!
    xa**** 172678161 12/13/2017 2:54:00 PM Item arrived as described
    ex**** 180995551 12/7/2017 7:13:00 AM -
    ba**** 193222348 11/30/2017 8:03:00 AM great seller..u can trust him!!! fast delivery..recommended to all... A++++



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    mi**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    14/12/2017
    am**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    14/12/2017
    na**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    14/12/2017
    fa**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    12/12/2017
    me**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    12/12/2017
    mb**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    11/12/2017
    na**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    11/12/2017
    az**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    11/12/2017
    As**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    11/12/2017
    an**** GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL (Original with Hologram sticker) 1 pcs
    11/12/2017


    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   jds****03/12/2017 10:09 PM
    Question:   Product is original? Why so cheap other than other dealers? Still got stock?
    Answer:   100% original. Ready stock. Thank you.03/12/2017 11:37 PM
    User:   haf****22/11/2017 10:53 AM
    Question:   Berapa hari waktu pos
    Answer:   1-3 hari bekerja. :)22/11/2017 01:19 PM
    User:   ali****12/11/2017 02:58 PM
    Question:   item untuk borong pos dinyatakan barang sebenar ke?
    Answer:   Tidak ditunjukkan untuk melindungi peribadi anda. Terima kasih.12/11/2017 03:27 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:31 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:32 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    See More Questions (15)
    User:   awg****28/10/2017 04:06 PM
    Question:   Saya nak order 2. Alamat Sarawak. Whatsapp 0128786779
    Answer:   Salam, utk Sabah, Sarawak dan Labuan, sila pm kami. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   dez****09/11/2017 01:24 PM
    Question:   ER053763509MY sy order barang xsmpi2 lgi
    Answer:   Salam, sila om kami dengan order nombor yang sah utk kami buatkan semakan dengan pihak poslaju. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   ali****25/09/2017 11:52 PM
    Question:   If product tak original, ada refund ka?
    Answer:   Product is 100% original.26/09/2017 01:24 PM
    User:   eff****21/09/2017 07:55 AM
    Question:   product original?
    Answer:   100% Original23/09/2017 10:42 AM
    User:   Ald****23/09/2017 12:33 AM
    Question:   Kenapa bila nak order pakai address sarawak xda deliver pulak
    Answer:   Hi, maybe postal code anda tak da dalam sistem. Sila PM kami dengan address penuh anda. Thank you.23/09/2017 10:42 AM
    See More Questions (10)
    User:   Ald****17/09/2017 07:50 PM
    Question:   Ada pos ke sarawak tak?
    Answer:   Ada.18/09/2017 01:16 PM
    User:   yus****05/08/2017 12:44 PM
    Question:   ade lagi stok?
    Answer:   Hi. Ada stok. :)05/08/2017 03:48 PM
    User:   Naz****04/08/2017 09:29 AM
    Question:   free shipping to brunei?
    Answer:   Hi sorry we do not ship out of Malaysia. Thank you.04/08/2017 02:27 PM
    User:   kha****23/07/2017 07:38 AM
    Question:   Boleh bgi no whtsapp?.. Harga skali dngn pos brapa?
    Answer:   Hi sila order kat sini, benda ni free shipping.02/08/2017 01:18 PM
    User:   mie****24/07/2017 03:47 PM
    Question:   Stok mah da x..??
    Answer:   ada.24/07/2017 06:42 PM
    View All (5)
    User:   ezw****08/07/2017 11:17 AM
    Question:   This product guna sticker baru or lama yea ?
    Answer:   ni batch yg terbaru. 08/07/2017 01:21 PM
    User:   tel****27/06/2017 03:21 PM
    Question:   Bley cod area klang x esk bos?
    Answer:   sorry. post je. free shipping27/06/2017 06:39 PM
    User:   mar****22/06/2017 09:46 PM
    Question:   Is the packaging have any privacy for the item to not displayed the item name?
    Answer:   We honor privacy. Product name will not be displayed. :)22/06/2017 10:07 PM
    User:   whi****19/06/2017 08:40 AM
    Question:   Pos ke Sarawak guna pos laju ke?
    Answer:   yup. poslaju.19/06/2017 01:46 PM
    User:   fai****16/12/2017 02:51 PM
    Question:   Sy tinggal di kawasan kampung di sipitang sabah..bole ke hantar pd saya guna alamat pejabat pos sipitang
    View All
    User:   jds****03/12/2017 10:09 PM
    Question:   Product is original? Why so cheap other than other dealers? Still got stock?
    Answer:   100% original. Ready stock. Thank you.03/12/2017 11:37 PM
    User:   haf****22/11/2017 10:53 AM
    Question:   Berapa hari waktu pos
    Answer:   1-3 hari bekerja. :)22/11/2017 01:19 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:31 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:32 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   ali****25/09/2017 11:52 PM
    Question:   If product tak original, ada refund ka?
    Answer:   Product is 100% original.26/09/2017 01:24 PM
    See More Questions (5)
    User:   eff****21/09/2017 07:55 AM
    Question:   product original?
    Answer:   100% Original23/09/2017 10:42 AM
    User:   yus****05/08/2017 12:44 PM
    Question:   ade lagi stok?
    Answer:   Hi. Ada stok. :)05/08/2017 03:48 PM
    User:   kha****23/07/2017 07:38 AM
    Question:   Boleh bgi no whtsapp?.. Harga skali dngn pos brapa?
    Answer:   Hi sila order kat sini, benda ni free shipping.02/08/2017 01:18 PM
    User:   mie****24/07/2017 03:47 PM
    Question:   Stok mah da x..??
    Answer:   ada.24/07/2017 06:42 PM
    User:   ezw****08/07/2017 11:17 AM
    Question:   This product guna sticker baru or lama yea ?
    Answer:   ni batch yg terbaru. 08/07/2017 01:21 PM
    View All
    User:   ali****12/11/2017 02:58 PM
    Question:   item untuk borong pos dinyatakan barang sebenar ke?
    Answer:   Tidak ditunjukkan untuk melindungi peribadi anda. Terima kasih.12/11/2017 03:27 PM
    User:   awg****28/10/2017 04:06 PM
    Question:   Saya nak order 2. Alamat Sarawak. Whatsapp 0128786779
    Answer:   Salam, utk Sabah, Sarawak dan Labuan, sila pm kami. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   dez****09/11/2017 01:24 PM
    Question:   ER053763509MY sy order barang xsmpi2 lgi
    Answer:   Salam, sila om kami dengan order nombor yang sah utk kami buatkan semakan dengan pihak poslaju. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   Ald****23/09/2017 12:33 AM
    Question:   Kenapa bila nak order pakai address sarawak xda deliver pulak
    Answer:   Hi, maybe postal code anda tak da dalam sistem. Sila PM kami dengan address penuh anda. Thank you.23/09/2017 10:42 AM
    User:   Ald****17/09/2017 07:50 PM
    Question:   Ada pos ke sarawak tak?
    Answer:   Ada.18/09/2017 01:16 PM
    See More Questions (5)
    User:   Naz****04/08/2017 09:29 AM
    Question:   free shipping to brunei?
    Answer:   Hi sorry we do not ship out of Malaysia. Thank you.04/08/2017 02:27 PM
    User:   tel****27/06/2017 03:21 PM
    Question:   Bley cod area klang x esk bos?
    Answer:   sorry. post je. free shipping27/06/2017 06:39 PM
    User:   mar****22/06/2017 09:46 PM
    Question:   Is the packaging have any privacy for the item to not displayed the item name?
    Answer:   We honor privacy. Product name will not be displayed. :)22/06/2017 10:07 PM
    User:   whi****19/06/2017 08:40 AM
    Question:   Pos ke Sarawak guna pos laju ke?
    Answer:   yup. poslaju.19/06/2017 01:46 PM
    User:   fai****16/12/2017 02:51 PM
    Question:   Sy tinggal di kawasan kampung di sipitang sabah..bole ke hantar pd saya guna alamat pejabat pos sipitang
    View All
    ;

    Product Review

    2.3

    2.3 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    1
    3 star
    0
    2 star
    1
    1 star
    1
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review
    isk****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    fast delivery
    ok, i think it's original item
    11/16/2017 11:42:31 AM
    Seller Reply: Hi thank you for your support, it is 100% original item. :)
    11/16/2017 1:08:29 PM
    Nee****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    Gambir Emas Mungkin Tidak Asli ( PALSU)
    Barang sampai dengan pantas..walau bagaimana pun tempat spray rosak tidak berfungsi,so kena ketuk2 secara manual untuk keluarkan..Qr Code gagal utk sah kan keaslian..Tidak efektif dan Alat sulit gatal selepas digunakan..Amat meragukan..Siasatan sedang dibuat,akan bertemu dengan pengedar yang sah dan akan buat perbandingan untuk butiran lebih lanjut.
    11/15/2017 11:31:53 PM
    Seller Reply: Hi, kami minta maaf sekiranya spraynya ade kerosakan. Gambir ni sedap dipakai dan ramai yang bagi comment baik. Gambir yang dijualkan adalah 100% asli daripada pengedar yang sah. Sekiranya anda mendapati bukti bahawa gambir yang kami jual tu tidak original, anda boleh buat laporan terus kepada pengedar. Sekiranya tidak, sila jangan buat andaian yang tidak sah terlebih dahulu. Terima kasih.
    11/16/2017 1:07:48 PM
    rau****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    Gambir Emas
    Produk selamat sampai ke tangan walau bagaimanapun ada sedikit kekecewaan kerana "spray" rosak dan tidak berfungsi.
    11/4/2017 10:28:09 PM
    Seller Reply: Salam, minta maaf sekiranya spraynya ada kerosakkan. Kami akan cuba memberitahu pengedar tentang masalah spraynya. Terima kasih.
    11/16/2017 1:09:25 PM

    3 WAYS OF MAKING PAYMENT:

    • Netpay.

    • Intra/Inter Bank Funds Transfer.

    • ATM Cash Deposit Machine.

    BANK DETAILS:

    Maybank

    Account No: 5551 3510 4285

    Recipient : NUTRIVELO SUPPLEMENTS

    • Door-to-Door delivery from courier service provider.

    • Not at home, pick-up of shipments at courier service center is available.

    • Get to know the shipment status by tracking and tracing.

    • Most shipments arrive in 1-3 business days for Peninsular Malaysia, and 2-7 business days for East Malaysia.

    IMPORTANT: Weight-based shipping fee will be charged on product. DO NOT KEEP QUIET if your parcel does not arrive in mentioned period, please contact 03-7787 6677 (GDEX) or 1-300-22-5258 (POSLAJU) for arrangement.



    Courier Services We Use:


    Return is only eligible for defective product. Delivery is carried out by third party courier companies. Therefore, courier companies are responsible for any items that are damaged or lost during shipping. It is customer responsibility to check item before accepting it from the courier companies. Please whatsapp us ASAP if damaged product is accidentally received, we will assist customer on return and warranty issue. 010-2968152

    IMPORTANT: DO NOT KEEP QUIET if your parcel does not arrive in mentioned period, please contact 03-7787 6677 (GDEX) or 1-300-22-5258 (POSLAJU) for arrangement.

    Return is only eligible for defective product. Delivery is carried out by third party courier companies. Therefore, courier companies are responsible for any items that are damaged or lost during shipping. It is customer responsibility to check item before accepting it from the courier companies. Please whatsapp us ASAP if damaged product is accidentally received, we will assist customer on return and warranty issue. 010-2968152

    IMPORTANT: DO NOT KEEP QUIET if your parcel does not arrive in mentioned period, please contact 03-7787 6677 (GDEX) or 1-300-22-5258 (POSLAJU) for arrangement.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   jds****03/12/2017 10:09 PM
    Question:   Product is original? Why so cheap other than other dealers? Still got stock?
    Answer:   100% original. Ready stock. Thank you.03/12/2017 11:37 PM
    User:   haf****22/11/2017 10:53 AM
    Question:   Berapa hari waktu pos
    Answer:   1-3 hari bekerja. :)22/11/2017 01:19 PM
    User:   ali****12/11/2017 02:58 PM
    Question:   item untuk borong pos dinyatakan barang sebenar ke?
    Answer:   Tidak ditunjukkan untuk melindungi peribadi anda. Terima kasih.12/11/2017 03:27 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:31 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:32 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    See More Questions (15)
    User:   awg****28/10/2017 04:06 PM
    Question:   Saya nak order 2. Alamat Sarawak. Whatsapp 0128786779
    Answer:   Salam, utk Sabah, Sarawak dan Labuan, sila pm kami. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   dez****09/11/2017 01:24 PM
    Question:   ER053763509MY sy order barang xsmpi2 lgi
    Answer:   Salam, sila om kami dengan order nombor yang sah utk kami buatkan semakan dengan pihak poslaju. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   ali****25/09/2017 11:52 PM
    Question:   If product tak original, ada refund ka?
    Answer:   Product is 100% original.26/09/2017 01:24 PM
    User:   eff****21/09/2017 07:55 AM
    Question:   product original?
    Answer:   100% Original23/09/2017 10:42 AM
    User:   Ald****23/09/2017 12:33 AM
    Question:   Kenapa bila nak order pakai address sarawak xda deliver pulak
    Answer:   Hi, maybe postal code anda tak da dalam sistem. Sila PM kami dengan address penuh anda. Thank you.23/09/2017 10:42 AM
    See More Questions (10)
    User:   Ald****17/09/2017 07:50 PM
    Question:   Ada pos ke sarawak tak?
    Answer:   Ada.18/09/2017 01:16 PM
    User:   yus****05/08/2017 12:44 PM
    Question:   ade lagi stok?
    Answer:   Hi. Ada stok. :)05/08/2017 03:48 PM
    User:   Naz****04/08/2017 09:29 AM
    Question:   free shipping to brunei?
    Answer:   Hi sorry we do not ship out of Malaysia. Thank you.04/08/2017 02:27 PM
    User:   kha****23/07/2017 07:38 AM
    Question:   Boleh bgi no whtsapp?.. Harga skali dngn pos brapa?
    Answer:   Hi sila order kat sini, benda ni free shipping.02/08/2017 01:18 PM
    User:   mie****24/07/2017 03:47 PM
    Question:   Stok mah da x..??
    Answer:   ada.24/07/2017 06:42 PM
    View All (5)
    User:   ezw****08/07/2017 11:17 AM
    Question:   This product guna sticker baru or lama yea ?
    Answer:   ni batch yg terbaru. 08/07/2017 01:21 PM
    User:   tel****27/06/2017 03:21 PM
    Question:   Bley cod area klang x esk bos?
    Answer:   sorry. post je. free shipping27/06/2017 06:39 PM
    User:   mar****22/06/2017 09:46 PM
    Question:   Is the packaging have any privacy for the item to not displayed the item name?
    Answer:   We honor privacy. Product name will not be displayed. :)22/06/2017 10:07 PM
    User:   whi****19/06/2017 08:40 AM
    Question:   Pos ke Sarawak guna pos laju ke?
    Answer:   yup. poslaju.19/06/2017 01:46 PM
    User:   fai****16/12/2017 02:51 PM
    Question:   Sy tinggal di kawasan kampung di sipitang sabah..bole ke hantar pd saya guna alamat pejabat pos sipitang
    View All
    User:   jds****03/12/2017 10:09 PM
    Question:   Product is original? Why so cheap other than other dealers? Still got stock?
    Answer:   100% original. Ready stock. Thank you.03/12/2017 11:37 PM
    User:   haf****22/11/2017 10:53 AM
    Question:   Berapa hari waktu pos
    Answer:   1-3 hari bekerja. :)22/11/2017 01:19 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:31 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   fru****26/10/2017 12:32 PM
    Question:   As salam n slmt ptg..mcm mana kalau sy nk order brg ni shipping ke sabah?
    Answer:   Wasalam, sila pm kami inbox. Terima kasih.09/11/2017 01:33 PM
    User:   ali****25/09/2017 11:52 PM
    Question:   If product tak original, ada refund ka?
    Answer:   Product is 100% original.26/09/2017 01:24 PM
    See More Questions (5)
    User:   eff****21/09/2017 07:55 AM
    Question:   product original?
    Answer:   100% Original23/09/2017 10:42 AM
    User:   yus****05/08/2017 12:44 PM
    Question:   ade lagi stok?
    Answer:   Hi. Ada stok. :)05/08/2017 03:48 PM
    User:   kha****23/07/2017 07:38 AM
    Question:   Boleh bgi no whtsapp?.. Harga skali dngn pos brapa?
    Answer:   Hi sila order kat sini, benda ni free shipping.02/08/2017 01:18 PM
    User:   mie****24/07/2017 03:47 PM
    Question:   Stok mah da x..??
    Answer:   ada.24/07/2017 06:42 PM
    User:   ezw****08/07/2017 11:17 AM
    Question:   This product guna sticker baru or lama yea ?
    Answer:   ni batch yg terbaru. 08/07/2017 01:21 PM
    View All
    User:   ali****12/11/2017 02:58 PM
    Question:   item untuk borong pos dinyatakan barang sebenar ke?
    Answer:   Tidak ditunjukkan untuk melindungi peribadi anda. Terima kasih.12/11/2017 03:27 PM
    User:   awg****28/10/2017 04:06 PM
    Question:   Saya nak order 2. Alamat Sarawak. Whatsapp 0128786779
    Answer:   Salam, utk Sabah, Sarawak dan Labuan, sila pm kami. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   dez****09/11/2017 01:24 PM
    Question:   ER053763509MY sy order barang xsmpi2 lgi
    Answer:   Salam, sila om kami dengan order nombor yang sah utk kami buatkan semakan dengan pihak poslaju. Terima kasih.09/11/2017 01:32 PM
    User:   Ald****23/09/2017 12:33 AM
    Question:   Kenapa bila nak order pakai address sarawak xda deliver pulak
    Answer:   Hi, maybe postal code anda tak da dalam sistem. Sila PM kami dengan address penuh anda. Thank you.23/09/2017 10:42 AM
    User:   Ald****17/09/2017 07:50 PM
    Question:   Ada pos ke sarawak tak?
    Answer:   Ada.18/09/2017 01:16 PM
    See More Questions (5)
    User:   Naz****04/08/2017 09:29 AM
    Question:   free shipping to brunei?
    Answer:   Hi sorry we do not ship out of Malaysia. Thank you.04/08/2017 02:27 PM
    User:   tel****27/06/2017 03:21 PM
    Question:   Bley cod area klang x esk bos?
    Answer:   sorry. post je. free shipping27/06/2017 06:39 PM
    User:   mar****22/06/2017 09:46 PM
    Question:   Is the packaging have any privacy for the item to not displayed the item name?
    Answer:   We honor privacy. Product name will not be displayed. :)22/06/2017 10:07 PM
    User:   whi****19/06/2017 08:40 AM
    Question:   Pos ke Sarawak guna pos laju ke?
    Answer:   yup. poslaju.19/06/2017 01:46 PM
    User:   fai****16/12/2017 02:51 PM
    Question:   Sy tinggal di kawasan kampung di sipitang sabah..bole ke hantar pd saya guna alamat pejabat pos sipitang
    View All
    2.3

    2.3 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    1
    3 star
    0
    2 star
    1
    1 star
    1
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review
               
    isk****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    fast delivery
    ok, i think it's original item
    11/16/2017 11:42:31 AM
    Seller Reply: Hi thank you for your support, it is 100% original item. :)
    11/16/2017 1:08:29 PM
    Nee****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    Gambir Emas Mungkin Tidak Asli ( PALSU)
    Barang sampai dengan pantas..walau bagaimana pun tempat spray rosak tidak berfungsi,so kena ketuk2 secara manual untuk keluarkan..Qr Code gagal utk sah kan keaslian..Tidak efektif dan Alat sulit gatal selepas digunakan..Amat meragukan..Siasatan sedang dibuat,akan bertemu dengan pengedar yang sah dan akan buat perbandingan untuk butiran lebih lanjut.
    11/15/2017 11:31:53 PM
    Seller Reply: Hi, kami minta maaf sekiranya spraynya ade kerosakan. Gambir ni sedap dipakai dan ramai yang bagi comment baik. Gambir yang dijualkan adalah 100% asli daripada pengedar yang sah. Sekiranya anda mendapati bukti bahawa gambir yang kami jual tu tidak original, anda boleh buat laporan terus kepada pengedar. Sekiranya tidak, sila jangan buat andaian yang tidak sah terlebih dahulu. Terima kasih.
    11/16/2017 1:07:48 PM
    rau****
    Shipping Method: Poslaju | Estimated Arrival: 1-3 days
    Gambir Emas
    Produk selamat sampai ke tangan walau bagaimanapun ada sedikit kekecewaan kerana "spray" rosak dan tidak berfungsi.
    11/4/2017 10:28:09 PM
    Seller Reply: Salam, minta maaf sekiranya spraynya ada kerosakkan. Kami akan cuba memberitahu pengedar tentang masalah spraynya. Terima kasih.
    11/16/2017 1:09:25 PM

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    Nutrivelo' Best Seller

    Promotion Items

    Nutrivelo' Recently Sold

    Nutrivelo' Items



    You may also be interested in Tag:
    * * pelekat Pelekat



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my