FESTIVE DEAL ENDS IN:
loading


GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 BARU KAW- BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA

Our Price
RM 79.00
Shipping
RM 8 by courier to Peninsular Malaysia
RM 10 by courier to Sabah, Labuan
RM 10 by courier to Sarawak
From KOTA BHARU / Kelantan , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
100 left
ItemID
191528672
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Payment Method
Internet Banking,ATM / Bank In,Bank Transfer
Views
20
Available Quantity
100
Seller Information
EzzahraExclusive
Store since 14 Apr 2017

Feedback Score
: 0+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 7
Item Specification
  • Report
  • Brand : GAMBIR EMAS
    Model / SKU : GAMBIREMAS-110202
    Conditions : New

    Product Description


    GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 BARU KAW- BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA

    GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 BARU KAW- BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA


    GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 BARU KAW- BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA


    GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 BARU KAW- BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA

    • Tujuan yang pertama ialah untuk menentang ejakulasi awal. Orang kita panggil pancut awal.
    • Tujuan yang kedua pula ialah untuk menambahkan saiz zakar anda. Jadi tentukan objektif anda terlebih dahulu.

    cara guna gambir emas

    Cara guna gambir emas untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

    Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu gambir emas nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya.

    Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

    Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

    Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

    Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

    Cara guna gambir emas seperti ini sesuai bagi mereka yang bekerja pada waktu siang hari. Jika mereka yang tidak bekerja pada waktu siang hari. Boleh pakai selepas subuh. Yang penting pakai kain supaya darah senang mengalir ke kawasan batang zakar. Urut sehingga gel itu kering dan kesat. Jika anda bercadang untuk menggunakan gambir emas bagi menambahkan saiz zakar, anda tidak perlu lagi menyapu gambir emas ketika bersama. Teruskan sahaja hajat tuan, ini kerana effect gambir emas itu sudah ada kerana anda telah amalkan gambir emas secara harian inshaa Allah.





    Questions & Answers   Ask Seller

    Recently Viewed Items

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    ezzahraexclusive' Best Seller

    Promotion Items

    ezzahraexclusive' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my