loading


GEL Gambir Jantan Original

RM 49.00 6 Sold
Normal Price
RM 80.00    You save RM 31.00 (39%)
Shipping
From KL / Kuala Lumpur , Estimated Arrival 1-3 working days.  
  • RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
  • RM 10 by courier to Sabah, Labuan
  • RM 10 by courier to Sarawak
Please select option below

X

Quantity
- +
39 left
*Quantity exceeds maximum allowed
Do you have question regarding this product?
Live chat with portborong now.
Chat with me
ItemID
204944489
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
20
Available Quantity
39
Seller Information
portborong
Store since 24 Feb 2016

Feedback Score
: 120+
Positive Feedback
: 99.18%
Total Product
: 186
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Conditions : New

    Product Description


    GEL Gambir Jantan Original

    GEL Gambir Jantan Original


    GEL Gambir Jantan Original


    GEL Gambir Jantan Original

    Sering tewas awal? Malu dengan isteri? Kini masalah anda telah selesai.

    Jika anda mencari produk yang boleh membantu melewatkan pancutan awal, Gel Gambir Jantan inilah jawapannya! Dari respond 1583 orang pengguna yang telah mencuba, rata-rata feedback yang diberikan, mereka mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit

    Ada

     satu kes yang kami dapat, pengguna ini mampu bertahan hampir 3 jam! Klik di sini untuk testimoni pengguna.

     

    Kami tidak mereka cerita. Mereka telah menikmati apa yang mereka cari selama ini. Tibalah masanya anda pula merasai perbezaannya selepas menggunakan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini!

     

    Halal dan lulus KKM.

    Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah produk yang diformulasi dari bahan organik terpilih dari MalaysiaIndonesia, Arab Saudi,India, Afrika. Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden di Malaysia mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih dan Selamat malah lulus KKM.

    Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah gel yang dihasilkan 100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir, Sandalwood, Virgin Coconut Oil, Spearmint, Papermint, Aloe Vera dan Jojoba Oil.
    Jika anda lihat semua produk untuk menghasilkan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini adalah dari bahan organik. Ia tidak dicampur dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!


    1 tiub ada 10 gram. Satu tiub dianggarkan penggunaan untuk 1-2 bulan. 1 tiub boleh guna banyak kali. Guna bila nak bersama sahaja. Harganya terbaik, berbaloi dan yang penting hasil yang ingin dinikmati!

     

    Ia selamat, bersih, halal dan tanpa kesan sampingan.

     

    Cara penggunaan.

    1. Picit sedikit gel di tangan

    2. Sapu rata gel kat kepala anu dan area yang anda rasa geli dan ngilu selama 1 minit.

    3. Biarkan gel meresap selama 30 minit.

    4. Selepas itu boleh bersama pasangan.

     

     

     

    Soalan Lazim (FAQ):

    Apa itu Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel)?
    Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah produk yang diformulasi dari bahan organik terpilih dari Malaysia, Indonesia, Arab Saudi, India, Afrika. Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden di Malaysia  mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih dan Selamat malah lulus KKM.

    Boleh Saya Tahu Kandungan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) Ini?
    Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah gel yang dihasilkan 100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir, Sandalwood, Virgin Coconut Oil, Spearmint, Papermint, Aloe Vera dan Jojoba Oil.

    Jika anda lihat semua produk untuk menghasilkan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini adalah dari bahan organik. Ia tidak dicampur dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!

    Ia selamat, bersih, halal dan tanpa kesan sampingan.


    Adakah Gel Gambir Jantan sama dengan Gambir Sarawak? 
    Anda jangan TERKELIRU! Gel Gambir Jantan 100% berbeza dengan Gambir Sarawak. Gambir Sarawak hanyalah getah pokok yang dipotong nipis. Ia banyak dijual dalam bentuk kepingan kecil ataupun dibotolkan.

    Untuk menggunakan gambir sarawak, anda perlu bancuh getah tersebut dengan air, kemudian baru disapu di alat sulit lelaki. Jika salah bancuhan, pengguna atau pasangan akan berasa panas apabila bersama dan simptom sampingan boleh terjadi kepada pengguna di mana kulit alat sulit boleh melecet atau mengelupas. Ia sangat berisiko jika kerap diguna
    Berbeza dengan Gambir Jantan. Gel ini diformulasi menggunakan bahan organik terpilih dengan sukatan yang tepat bagi menghasilkan gel yang terbaik, selamat tanpa kesan sampingan.
     




    Satu tiub ada berapa gram?
    1 tiub ada 10 gram. Satu tiub dianggarkan penggunaan untuk 1-2 bulan. 1 tiub boleh guna banyak kali. Guna bila nak bersama sahaja. Harganya terbaik, berbaloi dan yang penting hasil yang ingin dinikmati!



    Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ni halal dan daftar KKM tak?
    Produk ini telah didaftar dan lulus KKM dengan nombor pendaftaran NOT150502642K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.

    Kami tidak sesekali menjual produk yang boleh membahayakan pengguna melalui produk yang tidak selamat dan mengandungi kesan sampingan! Sebab itulah kami melalui proses RnD selama bertahun untuk hasilkan produk 100% organik, bebas bahan kimia berbahaya atau dadah terlarang tanpa kesan sampingan yang mudaratkan kesihatan pengguna!


     

    Saya ada masalah apabila bersama, saya sering pancut awal 2 minit - 5 minit. Saya sering tidak dapat memuaskan nafsu isteri saya, sebab setiap kali saya bersama, saya berasa mudah ngilu dan cepat geli. Adakah produk ini dijamin membantu saya melewatkan pancutan awal?
    Jika anda mencari produk yang boleh membantu melewatkan pancutan awal, Gel Gambir Jantan inilah jawapannya! Dari respond 1583 orang pengguna yang telah mencuba, rata-rata feedback yang diberikan, mereka mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit. Ada satu kes yang kami dapat, pengguna ini mampu bertahan hampir 3 jam!

    Kami tidak mereka cerita. Mereka telah menikmati apa yang mereka cari selama ini. Tibalah masanya anda pula merasai perbezaannya selepas menggunakan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini!

    Sekali lagi,

    Dengan penggunaan yang betul, anda mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit tanpa perlu tewas awal lagi!


    Menarik! Boleh saya tahu bagaimana cara yang berkesan untuk guna Gel Gambir Jantan? 
    1. Picit sedikit gel di tangan
    2. Sapu rata gel kat kepala anu dan area yang anda rasa geli dan ngilu selama 1 minit.
    3. Biarkan gel meresap selama 30 minit.
    4. Selepas itu boleh bersama pasangan.
    - Respond pengguna yang ikut aturan pengguna di atas mampu bertahan 20 minit hingga 60 minit.



    Wah! Saya kembali bersemangat selepas membaca info Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini!
    Ya! Itulah respond yang kami terima! Ramai yang kembali gagah perkasa selepas bertahun-tahun mencuba! Anda juga patut mencubanya!

    Baiklah! Saya betul-betul nakkan produk ni. Bagaimana cara saya nak order?
    Sebetulnya, saya nak beritahu anda awal-awal! Produk ini sekarang sedang fenomena. Setiap hari dan minit kami terima order dari customer! Jadi, stok yang ada di tangan kami semakin hari semakin menyusut.. Sebabnya.. kami sedang buat promosi dengan harga istimewa!

    Jadi, untuk elakkan anda terlepas untuk membeli produk hotselling ini, hanya klik butang 'Buy Now' yang tertera diatas sekarang juga!

    Jika tidak, anda mungkin tidak akan mendapat produk yang terbukti berkesan, terbaik dan selamat tanpa kesan sampingan!

    Terima kasih! Saya mesej rakan niaga Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) sekarang!
    Ok, sama-sama. Jangan lupa share feedback dengan kami nanti... dan boleh dapat harga promosi lagi untuk belian akan datang! ;) Jumpa lagi!


    Ada Testimoni Sebenar Dari Pengguna Tak?

    IMG 20150508 WA0026

    IMG 20150508 WA0028

    IMG 20150508 WA0030

    IMG 20150508 WA0031

    IMG 20150508 WA0032

     

    Last Updated @ 9/12/2016 12:37:37 AM


    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ED**** GEL Gambir Jantan Original 4 pcs
    19/06/2018
    wh**** GEL Gambir Jantan Original 1 pcs
    17/06/2018
    je**** GEL Gambir Jantan Original 1 pcs
    15/06/2018


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   wxu****05/02/2017 03:53 PM
    Question:   DH BUAT PEMBAYARAN......BRG BILA NK POS BOS??
    User:   nhr****28/12/2016 08:47 AM
    Question:   Assalam. brg belum dpt sehingga sekarang? bile brg akan dipos
    User:   Mad****22/12/2016 04:22 PM
    Question:   i sudah buat bayaran ... bila boleh pos ?
    User:   lee****30/11/2016 01:08 AM
    Question:   Stock ada lg x tuan?
    User:   Sah****18/11/2016 11:20 AM
    Question:   Macam mne tentang pembayaran..byar melalui apa..
    See More Questions (2)
    User:   zul****10/10/2016 07:03 PM
    Question:   Tuan,bila nak pos order saya?
    User:   Aza****04/10/2016 07:03 PM
    Question:   Ade stock?
    View All
    User:   wxu****05/02/2017 03:53 PM
    Question:   DH BUAT PEMBAYARAN......BRG BILA NK POS BOS??
    User:   Mad****22/12/2016 04:22 PM
    Question:   i sudah buat bayaran ... bila boleh pos ?
    User:   lee****30/11/2016 01:08 AM
    Question:   Stock ada lg x tuan?
    User:   zul****10/10/2016 07:03 PM
    Question:   Tuan,bila nak pos order saya?
    User:   Aza****04/10/2016 07:03 PM
    Question:   Ade stock?
    View All
    User:   nhr****28/12/2016 08:47 AM
    Question:   Assalam. brg belum dpt sehingga sekarang? bile brg akan dipos
    View All
    User:   Sah****18/11/2016 11:20 AM
    Question:   Macam mne tentang pembayaran..byar melalui apa..
    View All
    ;

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   wxu****05/02/2017 03:53 PM
    Question:   DH BUAT PEMBAYARAN......BRG BILA NK POS BOS??
    User:   nhr****28/12/2016 08:47 AM
    Question:   Assalam. brg belum dpt sehingga sekarang? bile brg akan dipos
    User:   Mad****22/12/2016 04:22 PM
    Question:   i sudah buat bayaran ... bila boleh pos ?
    User:   lee****30/11/2016 01:08 AM
    Question:   Stock ada lg x tuan?
    User:   Sah****18/11/2016 11:20 AM
    Question:   Macam mne tentang pembayaran..byar melalui apa..
    See More Questions (2)
    User:   zul****10/10/2016 07:03 PM
    Question:   Tuan,bila nak pos order saya?
    User:   Aza****04/10/2016 07:03 PM
    Question:   Ade stock?
    View All
    User:   wxu****05/02/2017 03:53 PM
    Question:   DH BUAT PEMBAYARAN......BRG BILA NK POS BOS??
    User:   Mad****22/12/2016 04:22 PM
    Question:   i sudah buat bayaran ... bila boleh pos ?
    User:   lee****30/11/2016 01:08 AM
    Question:   Stock ada lg x tuan?
    User:   zul****10/10/2016 07:03 PM
    Question:   Tuan,bila nak pos order saya?
    User:   Aza****04/10/2016 07:03 PM
    Question:   Ade stock?
    View All
    User:   nhr****28/12/2016 08:47 AM
    Question:   Assalam. brg belum dpt sehingga sekarang? bile brg akan dipos
    View All
    User:   Sah****18/11/2016 11:20 AM
    Question:   Macam mne tentang pembayaran..byar melalui apa..
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    portborong' Best Seller

    Promotion Items

    portborong' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my