loading


GEL GAMBIR SARAWAK ASLI

RM 29.70 115 Sold
Normal Price
RM 60.00    You save RM 30.30 (50%)
Shipping
From 40000 / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
  • RM 10 by courier to Peninsular Malaysia
  • RM 10 by courier to Sabah, Labuan
  • RM 10 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 3.00 for Peninsular 
Please select option below

X

Quantity
- +
*Quantity exceeds maximum allowed
Notify me when it is available again
Do you have question regarding this product?
Live chat with aesalemarketing now.
Chat with me
ItemID
173331206
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect,Normal Post,Others :,CASH ON DELIVRY
Weight
0.5 (kg or dimension)
Views
4095
Available Quantity
0
Seller Information
aesalemarketing
Store since 19 Jul 2015

Feedback Score
: 97+
Positive Feedback
: 93.69%
Total Product
: 44
Full Refund if you don't receive your order*
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Brand : GAMBIR
    Model / SKU : GAMBIR
    Conditions : New

    Product Description


    GEL GAMBIR SARAWAK ASLI

    GEL GAMBIR SARAWAK ASLI


    GEL GAMBIR SARAWAK ASLI


    GEL GAMBIR SARAWAK ASLI

     

    VALID ONLY -  ONLINE PROMOTION

     

    CASH ON DELIVERY 019-2555958 / 03-55233820

     

    Rahsia bagaimana menjadikan setiap 'malam' adalah "malam pertama" anda....

    Anda nak tahu apa rahsianya ?

     

    Kelebihan Gel Gambir Sarawak :

     

    1. Membantu meningkatkan prestasi permainan.

    2. Membantu menigkatkan masa permainan.

    3. Membantu meningkatkan aksi permainan.

    4. Membantu meningkatkan deria rasa.

    5. membantu menbuatkan isteri menggeletaaaarrrrr.

    6. Permainan boleh mencapai sehingga 3 Jam.

     

    Cara penggunaan :

     

    1. Picit sedikit gel di tangan

    2. Sapu rata gel kat kepala anu dan area yang anda rasa geli dan ngilu selama 1 minit.

    3. Biarkan gel meresap selama 15 minit.

    4. Selepas itu boleh bersama pasangan.

     

    Jangan risau, deskripsi barang tiada ditulis sesuatu berkaitan ubat kuat atau sebagainya. Anda tidak perlu risau orang pejabat anda tahu jika dipos ke alamat pejabat. Bungkusan adalah penuh dan posmen pun tak tahu apa barangannya.
     

     

    CASH ON DELIVERY 019-2555958 / 03-33588361

     


    Last Updated @ 1/7/2017 4:07:21 PM


    Last Updated @ 4/4/2017 2:38:42 PM


    Last Updated @ 6/20/2018 7:18:19 PM


      Buy with confidencewe have 70 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    de**** 203065277 7/17/2018 9:39:00 AM excellent seller
    ey**** 174305921 6/29/2018 10:04:00 PM So Good
    na**** 173268765 6/5/2018 10:21:00 PM -
    yo**** 174305921 5/27/2018 10:29:00 PM servis bagus
    bl**** 172702511 4/4/2018 9:19:00 AM Fast delivery & Item received in good condition.
    m9**** 173331206 3/29/2018 9:42:00 PM delivery on time.
    na**** 199259349 3/19/2018 10:56:00 AM good seller
    sh**** 172702511 2/20/2018 12:15:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ch**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    25/05/2018
    Fa**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    21/05/2018
    ra**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    15/05/2018
    fa**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    07/05/2018
    mu**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    19/04/2018
    ko**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    13/04/2018
    my**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 2 pcs
    31/03/2018
    m9**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    25/03/2018
    fa**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    15/03/2018
    ka**** GEL GAMBIR SARAWAK ASLI 1 pcs
    15/03/2018


    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   muh****25/04/2018 11:39 AM
    Question:   Ok2 barang dah sampai bro.. Maaf.. Tq bro..
    Answer:   Ok sama2. hve nice day !03/05/2018 02:35 PM
    User:   muh****24/04/2018 10:06 AM
    Question:   Barang dah pos belum boss??
    Answer:   can i know your order id?25/04/2018 10:48 AM
    User:   far****20/03/2018 11:40 AM
    Question:   Bos...gel ni ada stok? panas dan kebas tak? sbb cari yang panas dan kebas..
    Answer:   yup ready stock ya. gel ni akan rasa dingin selepas basuh20/03/2018 04:50 PM
    User:   sho****27/12/2017 12:12 PM
    Question:   Bro blh self collect area kl selangor
    Answer:   Yup boleh boss28/12/2017 10:00 AM
    User:   nkz21/09/2017 02:28 PM
    Question:   mohon pencerahan kenapa produk Ini tidak disarankan sebagai anestatik dalam pembedahan gigi ?
    Answer:   Sbb produk ini gel, di sarankn guna gambir yg belum ada campuran lg ya 29/09/2017 05:46 PM
    See More Questions (2)
    User:   nkz17/09/2017 03:52 PM
    Question:   bolehkah digunakan untuk merawat kesakitan gigi atau alternatif kepada anestatik sebelum pembedahan gusi?
    Answer:   Yup kami tidak sarankan ya18/09/2017 03:54 PM
    User:   Aza****04/10/2016 09:32 PM
    Question:   Ade stock?
    Answer:   Yup ade stock ya11/10/2016 10:32 AM
    View All
    User:   far****20/03/2018 11:40 AM
    Question:   Bos...gel ni ada stok? panas dan kebas tak? sbb cari yang panas dan kebas..
    Answer:   yup ready stock ya. gel ni akan rasa dingin selepas basuh20/03/2018 04:50 PM
    User:   nkz21/09/2017 02:28 PM
    Question:   mohon pencerahan kenapa produk Ini tidak disarankan sebagai anestatik dalam pembedahan gigi ?
    Answer:   Sbb produk ini gel, di sarankn guna gambir yg belum ada campuran lg ya 29/09/2017 05:46 PM
    User:   nkz17/09/2017 03:52 PM
    Question:   bolehkah digunakan untuk merawat kesakitan gigi atau alternatif kepada anestatik sebelum pembedahan gusi?
    Answer:   Yup kami tidak sarankan ya18/09/2017 03:54 PM
    User:   Aza****04/10/2016 09:32 PM
    Question:   Ade stock?
    Answer:   Yup ade stock ya11/10/2016 10:32 AM
    View All
    User:   muh****25/04/2018 11:39 AM
    Question:   Ok2 barang dah sampai bro.. Maaf.. Tq bro..
    Answer:   Ok sama2. hve nice day !03/05/2018 02:35 PM
    User:   muh****24/04/2018 10:06 AM
    Question:   Barang dah pos belum boss??
    Answer:   can i know your order id?25/04/2018 10:48 AM
    User:   sho****27/12/2017 12:12 PM
    Question:   Bro blh self collect area kl selangor
    Answer:   Yup boleh boss28/12/2017 10:00 AM
    View All
    ;

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   muh****25/04/2018 11:39 AM
    Question:   Ok2 barang dah sampai bro.. Maaf.. Tq bro..
    Answer:   Ok sama2. hve nice day !03/05/2018 02:35 PM
    User:   muh****24/04/2018 10:06 AM
    Question:   Barang dah pos belum boss??
    Answer:   can i know your order id?25/04/2018 10:48 AM
    User:   far****20/03/2018 11:40 AM
    Question:   Bos...gel ni ada stok? panas dan kebas tak? sbb cari yang panas dan kebas..
    Answer:   yup ready stock ya. gel ni akan rasa dingin selepas basuh20/03/2018 04:50 PM
    User:   sho****27/12/2017 12:12 PM
    Question:   Bro blh self collect area kl selangor
    Answer:   Yup boleh boss28/12/2017 10:00 AM
    User:   nkz21/09/2017 02:28 PM
    Question:   mohon pencerahan kenapa produk Ini tidak disarankan sebagai anestatik dalam pembedahan gigi ?
    Answer:   Sbb produk ini gel, di sarankn guna gambir yg belum ada campuran lg ya 29/09/2017 05:46 PM
    See More Questions (2)
    User:   nkz17/09/2017 03:52 PM
    Question:   bolehkah digunakan untuk merawat kesakitan gigi atau alternatif kepada anestatik sebelum pembedahan gusi?
    Answer:   Yup kami tidak sarankan ya18/09/2017 03:54 PM
    User:   Aza****04/10/2016 09:32 PM
    Question:   Ade stock?
    Answer:   Yup ade stock ya11/10/2016 10:32 AM
    View All
    User:   far****20/03/2018 11:40 AM
    Question:   Bos...gel ni ada stok? panas dan kebas tak? sbb cari yang panas dan kebas..
    Answer:   yup ready stock ya. gel ni akan rasa dingin selepas basuh20/03/2018 04:50 PM
    User:   nkz21/09/2017 02:28 PM
    Question:   mohon pencerahan kenapa produk Ini tidak disarankan sebagai anestatik dalam pembedahan gigi ?
    Answer:   Sbb produk ini gel, di sarankn guna gambir yg belum ada campuran lg ya 29/09/2017 05:46 PM
    User:   nkz17/09/2017 03:52 PM
    Question:   bolehkah digunakan untuk merawat kesakitan gigi atau alternatif kepada anestatik sebelum pembedahan gusi?
    Answer:   Yup kami tidak sarankan ya18/09/2017 03:54 PM
    User:   Aza****04/10/2016 09:32 PM
    Question:   Ade stock?
    Answer:   Yup ade stock ya11/10/2016 10:32 AM
    View All
    User:   muh****25/04/2018 11:39 AM
    Question:   Ok2 barang dah sampai bro.. Maaf.. Tq bro..
    Answer:   Ok sama2. hve nice day !03/05/2018 02:35 PM
    User:   muh****24/04/2018 10:06 AM
    Question:   Barang dah pos belum boss??
    Answer:   can i know your order id?25/04/2018 10:48 AM
    User:   sho****27/12/2017 12:12 PM
    Question:   Bro blh self collect area kl selangor
    Answer:   Yup boleh boss28/12/2017 10:00 AM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    aesalemarketing' Best Seller

    Promotion Items

    aesalemarketing' Recently Sold

    aesalemarketing' Items



    You may also be interested in Tag:
    * Mudah cari di Lelong



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my