loading
GUITAR PRO 6 SOFTWARE

    GUITAR PRO 6 SOFTWARE

    RM 80.00

    Please select option below

    X

    Since 28 Aug 2007
    Chat Now
    Delivery From SKUDAI / Johor
    Shipping Fee
    RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 5 by courier to Sabah, Labuan
    RM 5 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    Popular Products
    Product ID 198493438
    Brand GUITAR PRO
    Model / SKU GUITAR PRO
    Conditions New


    Click To Enlarge
    GUITAR PRO 6 SOFTWARE


    GUITAR PRO 6 SOFTWARE


    GUITAR PRO 6 SOFTWARE


    GUITAR PRO 6 SOFTWARE

    RAHSIA LEBIH MUDAH TRAINING ALAT MUZIK TERUTAMA NAK PRAKTIS MAIN GITAR,DRUM,BASS,KEYBORD DAN LAIN2 ALAT MUZIK

    TAK PERLU PUN NAK BELAJAR @ MASUK KELAS YANG BAYARAN MENCECAH BERIBU RINGGIT PUN
    -----------------------------------------------------------------------
    Anda dah lama main gitar lead,drum,bass,piano, tp x expert lg??
    Nak tau cara paling mudah dan cepat training instrumen muzik?
    Jom cuba software GUITAR PRO 6!!!
    Jom cuba software GUITAR PRO 6!!!
    Terbukti memudahkn training anda,telah terjual lbh dr 200 pcs DVD

    Saya perkenalkan #RAHSIA CIPTA SOLO/LEAD/BACKING TRACK ikut citarasa alunan muzik tersendiri

    Gunakan teknik guitar pro lebih mudah dan cepat,cuma perlu install software guitar pro dan loadingkan koleksi lagu2 yg diberi dan bolehlah terus praktis@edit ikut kehendak sendiri

    KELEBIHAN GP6....
    -Software mudah difahami dn senang dikendalikan,boleh 'mute'kan instrumen muzik yg dikehendaki dn play instrumen kita follow muzik
    -display cantik,ada panel fret gitar,panel piano,display chord dan finger point pd fret utk di follow
    -lagu2 format .gp telah disediakan dlm DVD,cuma perlu install software,load lagu dan training...
    -lebih 200++ lgu melayu dan 2000++ lgu inggeris
    -manual cara install dan video tutorial ringkas disediakn
    --------------------------------------------------------------------
    FREE!!! 1000 tab2 lagu melayu dan inggeris
    FREE!!! 1000 tab2 lagu melayu dan inggeris
    --------------------------------------------------------------------
    ORDER GUITAR PRO 6 DAPAT:
    1)PERCUMA!!!! lebih 1000++ koleksi tab lagu melayu
    2)Harga termurah utk software guitar pro6 berbanding ori(rm250) + semua lagu + free 1k++ tab lagu,brg belian dlm bentuk dvd,boleh pos @ cod di skudai
    3)Manual install dan tutorial ringkas disertakan
    4)Software dh siap crack,bukan trail 30 hari
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    # Sila gunakan kod (GP) supaya anda mendapat harga diskaun beserta bonus yang dijanjikan

    Harga asal software ni adalah RM250,tapi nak tau berapa saya OFFER utk anda hari ini?Bukan Rm150,bukan RM100 malah lebih murah lagi...wasap sy sekarang!!!!!!!!!Stok adalah terhad
    --------------------------------------------------------------------------
    ((((STOK TERHAD ))))
    HARGA AKAN BERBEZA SELEPAS PROMOSI TAMAT
    --------------------------------------------------------------------------
    -dptkan link training guitar pro secara PERCUMA!!! serta harga diskaun sebelum kehabisan stok
    P/s =software ini mesti di mainkan di notebook@pc shj


    Last Updated @ 4/1/2017 3:03:57 PM





    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.