loading


GUITAR PRO 6 SOFTWARE

RM 80.00
Shipping
RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
RM 5 by courier to Sabah, Labuan
RM 5 by courier to Sarawak
From SKUDAI / Johor
Please select option below

X

ItemID
198493438
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Self Collect
Payment Method
Internet Banking
Views
111
Available Quantity
29999
Seller Information
iwn0000
Store since 28 Aug 2007

Feedback Score
: 92+
Positive Feedback
: 98.94%
Total Product
: 27
General Reminder to All Members
      IMPORTANT : Fraud Prevention Tips
Item Specification
  • Report
  • Brand : GUITAR PRO
    Model / SKU : GUITAR PRO
    Conditions : New

    Product Description



    GUITAR PRO 6 SOFTWARE


    GUITAR PRO 6 SOFTWARE


    GUITAR PRO 6 SOFTWARE

    RAHSIA LEBIH MUDAH TRAINING ALAT MUZIK TERUTAMA NAK PRAKTIS MAIN GITAR,DRUM,BASS,KEYBORD DAN LAIN2 ALAT MUZIK

    TAK PERLU PUN NAK BELAJAR @ MASUK KELAS YANG BAYARAN MENCECAH BERIBU RINGGIT PUN
    -----------------------------------------------------------------------
    Anda dah lama main gitar lead,drum,bass,piano, tp x expert lg??
    Nak tau cara paling mudah dan cepat training instrumen muzik?
    Jom cuba software GUITAR PRO 6!!!
    Jom cuba software GUITAR PRO 6!!!
    Terbukti memudahkn training anda,telah terjual lbh dr 200 pcs DVD

    Saya perkenalkan #RAHSIA CIPTA SOLO/LEAD/BACKING TRACK ikut citarasa alunan muzik tersendiri

    Gunakan teknik guitar pro lebih mudah dan cepat,cuma perlu install software guitar pro dan loadingkan koleksi lagu2 yg diberi dan bolehlah terus praktis@edit ikut kehendak sendiri

    KELEBIHAN GP6....
    -Software mudah difahami dn senang dikendalikan,boleh 'mute'kan instrumen muzik yg dikehendaki dn play instrumen kita follow muzik
    -display cantik,ada panel fret gitar,panel piano,display chord dan finger point pd fret utk di follow
    -lagu2 format .gp telah disediakan dlm DVD,cuma perlu install software,load lagu dan training...
    -lebih 200++ lgu melayu dan 2000++ lgu inggeris
    -manual cara install dan video tutorial ringkas disediakn
    --------------------------------------------------------------------
    FREE!!! 1000 tab2 lagu melayu dan inggeris
    FREE!!! 1000 tab2 lagu melayu dan inggeris
    --------------------------------------------------------------------
    ORDER GUITAR PRO 6 DAPAT:
    1)PERCUMA!!!! lebih 1000++ koleksi tab lagu melayu
    2)Harga termurah utk software guitar pro6 berbanding ori(rm250) + semua lagu + free 1k++ tab lagu,brg belian dlm bentuk dvd,boleh pos @ cod di skudai
    3)Manual install dan tutorial ringkas disertakan
    4)Software dh siap crack,bukan trail 30 hari
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    Msg/whatsapp { GP } ke no 0136461508
    # Sila gunakan kod (GP) supaya anda mendapat harga diskaun beserta bonus yang dijanjikan

    Harga asal software ni adalah RM250,tapi nak tau berapa saya OFFER utk anda hari ini?Bukan Rm150,bukan RM100 malah lebih murah lagi...wasap sy sekarang!!!!!!!!!Stok adalah terhad
    --------------------------------------------------------------------------
    ((((STOK TERHAD ))))
    HARGA AKAN BERBEZA SELEPAS PROMOSI TAMAT
    --------------------------------------------------------------------------
    -dptkan link training guitar pro secara PERCUMA!!! serta harga diskaun sebelum kehabisan stok
    P/s =software ini mesti di mainkan di notebook@pc shj


    Last Updated @ 4/1/2017 3:03:57 PM




    Questions & Answers   Ask Seller

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my