loading


Imax Delay Spray | Menghilangkan Sensitiviti Melampau | Orgasm Berpanj

Our Price
RM 45.00
Shipping
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
ItemID
182942280
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Normal Post
Views
122
Available Quantity
29999
Seller Information
ubattenagabatin
Store since 04 May 2009

Feedback Score
: 911+
Positive Feedback
: 98.72%
Total Product
: 526
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
 • Report
 • Model / SKU :
  Conditions : New

  Product Description


  Imax Delay Spray | Menghilangkan Sensitiviti Melampau | Orgasm Berpanj

  Apakah sebab utama berlakunya pancutan pra-matang?

  Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda - daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. Oleh itu apakah penyelesaiannya???


  IMAX DELAY SPRAY - Akan Menenangkan Sensitiviti Melampau Itu!!!

  Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. Imax Delay Spray adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri yang akan bertahan seumur hidup anda.


  Anda Pasti Berjaya Mengharungi Ombak Lautan Gelora....
   


  Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

  1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

  2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?

  3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?


  Oleh itu, dapatkan Imax Delay Spray sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri - TANPA RISIKO - Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

  Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. Kami jamin!!!... Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!..

  Imax Delay Spray adalah salah satu produk herba 100% buatan tempatan.


  Dewasa ini ramai lelaki yang kini mengalami masalah lebih serius iaitu MALU berjumpa doktor (kerana mungkin menganggap diri mereka tidak macho jika berbuat demikian) disebabkan menderita ejakulasi pra-matang dan disfungsi ereksi (ED).

  Tidak seperti ED yang lebih banyak di kalangan veteran, PE merupakan aduan disfungsi seksual paling utama terutamanya di kalangan lelaki muda berusia 40 tahun ke bawah. Malah, lebih ramai lelaki berpelajaran tinggi yang menghidapinya. Lebih menyedihkan, ia turut menjejaskan potensi pasangan untuk mendapatkan zuriat. Mari kita lihat dan dengar apa masalah sebenarnya dengan gangguan kesihatan lelaki yang satu ini.

  “Suami saya mempunyai banyak persamaan dengan SUPERMAN ... Kedua-duanya begitu CEPAT ”. Malah, “ia selalunya berlaku SEBELUM pun sempat saya memasuki bilik tidur”. Kadangkala, “dengan hanya MENCAKAR belakang saya, dia sudah mencapai KLIMAKSnya ”.

  “Ada ketikanya saya merasakan seperti BANK SPERMA sahaja, dia buat DEPOSIT dan pergi begitu sahaja”. “Pernah tengok ARNAB BERLARI? Mula dan tamat! Macam tulah”. “Saya pernah menyuarakan untuk menemaninya berjumpa doktor, ada sesuatu yang boleh dilakukan berkenaan dengannya”.

  Tetapi dia ENGGAN dan hanya tahu meminta maaf serta mengulangi janjinya untuk berusah lebih di lain masa”, begitulah lebih kurang KEHAMPAAN seorang isteri  yang mana suaminya bermasalah PE. 


  CARA KEGUNAAN:

  Guna dua kali semburan seperti yang dikehendaki pada zakar sebelum persetubuhan.
  Pengalaman akan menentukan bilangan semburan dan tempoh masa yang diperlukan untuk memenuhi permintaan anda. (5 minit adalah disyorkan)


  JANGAN MELEBIHI ENAM SEMBURAN

  AWAS: Untuk kegunaan luaran sahaja


  Bagaimana untuk menggunakan semburan Imax Delay Spray:

  Menyembur di kepala dan batang zakar, lazimnya di antara 5 dan 10 minit sebelum persetubuhan...

  Dapatkan SEKARANG...!!!


  Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


  Last Updated @ 4/13/2017 10:13:44 PM


    Buy with confidencewe have 1368 Good Ratings from buyers !

  BuyerItem IDDateRatings
  Ru**** 191638456 7/19/2017 8:01:00 PM Terbaik.
  Ru**** 186687762 7/19/2017 8:01:00 PM Terbaik.
  Ru**** 191638027 7/19/2017 8:01:00 PM Terbaik.
  Ch**** 177559465 7/19/2017 1:44:00 PM delivery is super fast. within 2 days. night time order, after 1 day processing the next afternoon the item arrived. Just one comment, why not throw the box away instead of putting it into the package
  no**** 182956228 7/17/2017 11:22:00 PM Order received in good condition and good packaging...Fast delivery
  as**** 175074334 7/16/2017 3:08:00 PM -
  as**** 183403933 7/16/2017 3:08:00 PM -
  wa**** 175931009 7/15/2017 9:53:00 AM - Fast, received on time - Reliable. Always efficient seller. Highly recommended - From regular customer

  Questions & Answers   Ask Seller


  POSLAJU

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

  0.0

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review

  Frequently Bought Together

  Customers Who Bought This Item Also Bought

  Related Products

  Recently Viewed Items

  ubattenagabatin' Best Seller

  Promotion Items

  ubattenagabatin' Recently Sold

  ubattenagabatin' Items  You may also be interested in Tag:
  * orgasma  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  lelong class
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my