loading
JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN  KLASIK 1 EMAS

    JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN KLASIK 1 EMAS

    MODEL TERBARU FREEPOS SEMENANJUNG
    RM 439.00

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    Notify me when it is available again
    Add to wishlist
    Since 24 Feb 2012
    Chat Now
    Delivery From Selangor
    Estimated Arrival :
    3-5 working days.
    Shipping Fee
    RM 0 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 30 by courier to Sabah, Labuan
    RM 30 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    Full Refund if you don't receive your order*
    Within 24H
    N/A
    Popular Products
    Product ID 204312214
    Brand IMAN
    Model / SKU KLASIK 1 EMAS
    Conditions New


    JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN  KLASIK 1 EMAS

    JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN  KLASIK 1 EMAS


    JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN  KLASIK 1 EMAS


    JAM AZAN TAQWIM SOLAT DIGITAL MODEL IMAN  KLASIK 1 EMAS

    KLASIK 1 Emas - Tunaikanlah Solat Dan Ingatilah Daku

    Jam azan dan waktu solat digital kategori Klasik ini sangat istimewa. Didatangkan dalam warna emas atau gold sesuai dijadikan hiasan rumah kediaman anda gaya mewah. Bukan sekadar rupa dan design yang cantik, jam solat ini banyak lagi fungsi dan kelebihan. Senang untuk hidupkan sesuai iman dan tenang di rumah... pasangkan jam ini di dinding dan nikmati zikir dan alunan ayat Al-Quran yang telah diset kan mengikut waktu.

    Fungsinya banyak sangat, berbaloi-baloi. Paling penting 10 minit sebelum masuk waktu solat, kita dah diingatkan oleh jam ni yang waktu solat dah nak dekat. Jadi dapatlah bersiap-siap lebih awal, baru lah dapat solat di awal waktu. Besar ganjaran untuk orang yang bersolat di awal waktu.

    Penghantaran percuma pula tu kalau alamat di Semenanjung Malaysia. Klik aje butang 'Add to Cart' sekarang, tengok-tengok dalam masa 3 hingga 5 hari dah sampai pun jam ni pada anda. Nak hadiahkan ibu dan ayah dengan jam ni pun sesuai sangat! Bahagianya hati. Siapa yang tak gembira bila dapat membahagiakan ibubapa kan. Ingat ye, klik aje butang 'Add to Cart' sekarang sebelum kehabisan stok. Kalau nak tahu, jam ni keluaran terbaru, laku keras. Ramai yang tertunggu-tunggu. Klik terus butang'Add to Cart' sekarang. InshaAllah ada keberkatan dalam usaha yang sedikit ni. Manalah tahu ini salah satu jalan ke syurga.. amin.

    • Warranty 1 tahun dari Pengeluar.
    • 5 Pilihan Azan
    • 200 Pilihan Pengera
    • 30 Pilihan Zikir
    • Bacaan Al-Quran satu mukasurat 10 minit selepas azan
    • Program SD Card diakses mudah melalui komputer
    • Alat kawalan jauh membantu pilihan audio
    • Waktu solat tepat mengikut kalendar Taqwim JAKIM
    • Tarikh Hijrah dan Masihi
    • Tersedia tempahan khas

    Saiz

    46×46×5CM

    Berat

    3kg termasuk kotak

    LED

    0.56"

    Audio

    Zikir, Azan, Quran dan boleh ditambah

    Adaptor

    220Vac / 5Vdc 1A

    SD Card

    8GB

    Bateri sokongan

    3VDC ( Lithium CR2032

    Penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Penghantaran ke Sabah & Sarawak RM30.


    Last Updated @ 7/19/2018 6:46:50 AM






    Payment can be made via Maybank2u for Maybank customers or CIMBClicks for CIMB Bank customers. Payment can also be made via cash deposit to any of the two banks. For certain items where delivery is near Kajang Area COD can be arranged for certain items.

    Normal Delivery: POS Laju

    Delivery normally takes 2 to 3 days after full payment received. Tracking number will be updated in lelong.my once item has been posted.

    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    fadilahsulaiman' Best Seller

    Promotion Items

    fadilahsulaiman' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.