loading


LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Pembakar Lemak Ubat Kurus Lipo 6

100% ORIGINAL
RM 89.60 3 Sold
Normal Price
RM 199.00    You save RM 109.40 (55%)
Shipping
From Perak , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
997 left
*Quantity exceeds maximum allowed
Do you have question regarding this product?
Live chat with LuckyLove now.
Chat with me
ItemID
204146531
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Weight
0.8 (kg or dimension)
Views
76
Available Quantity
997
Seller Information
LuckyLove
Store since 04 Dec 2017

Feedback Score
: 103+
Positive Feedback
: 94.02%
Total Product
: 256
Full Refund if you don't receive your order*
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Brand : Lemonex
    Conditions : New

    Product Description


    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Pembakar Lemak Ubat Kurus Lipo 6

    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Full Pack Pembakar Lemak Ubat Kurus


    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Full Pack Pembakar Lemak Ubat Kurus


    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Full Pack Pembakar Lemak Ubat Kurus


    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Full Pack Pembakar Lemak Ubat Kurus


    LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Full Pack Pembakar Lemak Ubat Kurus

     

     

     

    SMS WeChat Whatsapp to  017-683-8288

     

    SMS WeChat Whatsapp to  017-683-8288
     
     
    TAHNIAH,ANDA SEKARANG BOLEH KURUS DENGAN LEMONEX MALAYSIA SEPANTAS 14 HARI SAHAJA!
    .
     
    TIDAK PERLU DIET KETAT!
    TIDAK WAJIB BERSENAM!
    .
     
    LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Seperti mana yang kita tahu,lemon sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.
    .
     
    LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.
    .
     
    LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!
    .
     
    Bila bersukan..contohnya minat bola,bila main bola cepat penat..senang pula injured..Kadang-kadang nak main pun asyik kena jadi goal keeper..FED UP!
     
    Nak solat,berat..lutut sakit..kadang-kadang rasa malas pun ada..FED UP!
     
    Aktiviti lasak? Minta maaf la.Takut nanti menyusahkan orang lain pula..FED UP!
     
    Penyakit? Hmm dah macam kawan baik.. Senang sangat dapat penyakit..FED UP!
     
    Kawan-kawan hina,sindir? Itu sudah biasa..FED UP!
     
    Paling tak best bila nak bergaya dengan baju cantik-cantik mesti kecewa..Saiz XXXL mana ada cutting!..FED UP!
     
    Serius! Macam-macam lagi lah yang tak sanggup nak cerita.. FED UP! FED UP! FED UP!
     
     
    YES! INILAH DELIMA ‘ORANG GEMOK’ SEBENARNYA..
     
    Siapa cakap orang gemuk tak nak kurus? Walau AWESOME mana pun yang kami rasa,dan berapa banyak gembira sekalipun.Jauh di sudut hati kami..NAK KURUS!
     
    Jangan marah kawan-kawan..Saya sama seperti anda..
     
     
    Apa yang akan anda baca selepas ini adalah pengalaman orang gemuk biasa-biasa.Bukan dari pengalaman trainer gym,ahli sukan mahupun mereka yang tidak pernah merasai apa itu gemuk.
     
    Saya bukan seorang yang gemuk sejak dari kecil.Tetapi disebabkan saya ni sangat lah suka makan.Jadi,saya susah nak kawal berat badan saya.
     
    Dulu saya tak lah gemuk sangat.Saya sangat aktif bersukan.Walaupun badan agak berat jugak time tu tapi saya masih dapat bersukan dan pernah mewakili sekolah dalam acara-acara sukan.Sebab saya aktif,walaupun tabiat pemakanan saya teruk time tu tapi berat saya masih boleh dikawal kerana sentiasa aktif bersukan.
     
    Tapi semuanya berubah apabila saya cedera ketika bersukan.Kecederaan di lutul ( ACL Injury) menyebabkan saya berehat lama. Bayangkan tanpa aktiviti sukan lansung,ditambah pula dengan selera saya yang besar.Memang berat badan saya naik secara mendadak sehingga menyebabkan saya masih tidak boleh bersukan dengan baik selepas Operation ACL beberapa tahun lepas.
     
     
    Bayangkan lah badan dah semakin berat,macam mana nak bersukan,jogging sikit pun dah penat.Main badminton 1 set pun dah sakit-sakit satu badan.Saya jadi tertekan.Sebab keinginan saya untuk bersukan tinggi,tanpa kemampuan saya tiada.Badan terlalu berat menjadikan saya susah dan malas.
     
    Walaubagaimanapun,saya mesti buat sesuatu.Alhamdulillah saya masih belum ada apa-apa penyakit akibat kegemukan.Tapi saya memang mudah untuk sakit,yelah mungkin sebab aktiviti-aktiviti yang tidak sihat.Jadi,saya tak putus untuk cari jalan untuk saya kekal aktif kembali.Macam-macam pil,ubat kurus yang saya dah telan tapi tetap tak berkesan.Yang tak bestnya siap ada side effects pening-pening mungkin kerana terlalu banyak caffein.Susah nak tidur pula tu.
     
    Alhamdulillah,akhirnya saya bertemu dengan LEMONEX. LEMONEX memang lain dari yang lain.Bila minum lemonex saya dapat rasa dia boost energy saya,menyebabkan saya jadi lebih rajin untuk bersenam.Selera makan pula tidak la keterlaluan.Kemudian,bila buang air besar jadi mudah.Mudah tu bukanlah cirit birit macam ubat-ubatan yang lain tu.Memang best.Yang paling penting Lemonex ni sedap.Rasa lemon yang buatkan anda rasa lebih segar dan bertenaga.
     
    Kesan terhadap ‘weight loss’ dan ‘inch loss’ sangat-sangat best.Sebab baru dalam beberapa hari saya dah hilang 4 kilogram.Wow! memang buat saya semakin bersemangat.Yang paling penting lutut dah tak rasa sakit bila bersolat dan stamina lebih mantap bila bersenam.Untuk pengetahuan anda,saya masih lagi berusaha untuk dapatkan berat badan yang saya impikan.InshaaAllah Lemonex pasti jadi titik mula untuk saya jadi lebih sihat dan kurus.Yeah! Jom cuba Lemonex!
     
     
     
    KHASIAT BUAH LIMAU GEDANG (GRAPEFRUIT)
     
    1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.
     
    2. Mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.
     
    3. Bioflavonoid – Mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.
     
    4. Meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.
     
    5. Mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.
     
    6. Antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.
     
    7. Membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,
     
    8. Mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.
     
    9. Tryptophan – Membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.
     
    10. Vitamin A dan vitamin C – Membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.
     
    9 KELEBIHAN LEMONEX
     
    ⊗ Tidak perlu berlapar
    ⊗ Tidak wajib bersenam
    ⊗ Metabolisma cepat naik
    ⊗ Detox
    ⊗ Cepat mencairkan lemak
    ⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
    ⊗ Tenaga bertambah
    ⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
    ⊗ Kurus dalam masa 14 hari
     
    CARA MINUM LEMONEX
    1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
    2. Minum air 2-3L sehari
    3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
     
    APA KATA MEREKA?
     
     
     
     
     
     
     
     

     

     

     


    Last Updated @ 5/18/2018 4:21:56 PM


      Buy with confidencewe have 62 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    ea**** 204880094 7/21/2018 11:00:00 AM Will repeat again..and the product result is magnificient
    an**** 203776697 7/20/2018 8:08:00 PM -
    wa**** 203717711 7/19/2018 3:55:00 PM -
    ha**** 203792863 7/17/2018 9:49:00 AM fast delivery
    ha**** 203709280 7/17/2018 9:49:00 AM fast delivery
    Ra**** 204880237 7/16/2018 4:15:00 PM -
    af**** 204095109 7/14/2018 7:02:00 PM -
    to**** 203775261 7/9/2018 2:15:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    sh**** LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Pembakar Lemak Ubat Kurus Lipo 6 1 pcs
    27/06/2018
    ho**** LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Pembakar Lemak Ubat Kurus Lipo 6 1 pcs
    06/06/2018
    es**** LEMONEX FAT BURNER ( 30 Sachets ) Pembakar Lemak Ubat Kurus Lipo 6 1 pcs
    20/05/2018


    Questions & Answers   Ask Seller


    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    LuckyLove' Best Seller

    Promotion Items

    LuckyLove' Recently Sold

    LuckyLove' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my