loading


LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!

Our Price
RM 139.00
Normal Price
RM 189.00    You save RM 50.00 (26%)
Shipping
From Penang , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
73 left
ItemID
194068049
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
645
Seller Information
adamma
Store since 08 Sep 2006

Feedback Score
: 849+
Positive Feedback
: 99.88%
Total Product
: 516
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!

    TAHNIAH,ANDA SEKARANG BOLEH KURUS DENGAN LEMONEX MALAYSIA SEPANTAS 14 HARI SAHAJA!

     

    TIDAK PERLU DIET KETAT!
    TIDAK WAJIB BERSENAM!

    LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Seperti mana yang kita tahu,lemon sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.

    LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.

    LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!

     

    ubat kurus

     

    Bila bersukan..contohnya minat bola,bila main bola cepat penat..senang pula injured..Kadang-kadang nak main pun asyik kena jadi goal keeper..FED UP!

    Nak solat,berat..lutut sakit..kadang-kadang rasa malas pun ada..FED UP!

    Aktiviti lasak? Minta maaf la.Takut nanti menyusahkan orang lain pula..FED UP!

    Penyakit? Hmm dah macam kawan baik.. Senang sangat dapat penyakit..FED UP!

    Kawan-kawan hina,sindir? Itu sudah biasa..FED UP!

    Paling tak best bila nak bergaya dengan baju cantik-cantik mesti kecewa..Saiz XXXL mana ada cutting!..FED UP!

    Serius! Macam-macam lagi lah yang tak sanggup nak cerita.. FED UP! FED UP! FED UP!

     

    YES! INILAH DELIMA ‘ORANG GEMOK’ SEBENARNYA..

    Siapa cakap orang gemuk tak nak kurus? Walau AWESOME mana pun yang kami rasa,dan berapa banyak gembira sekalipun.Jauh di sudut hati kami..NAK KURUS!

     

    Jangan marah kawan-kawan..Saya sama seperti anda..

     

    Apa yang akan anda baca selepas ini adalah pengalaman orang gemuk biasa-biasa.Bukan dari pengalaman trainer gym,ahli sukan mahupun mereka yang tidak pernah merasai apa itu gemuk.

     

    Saya bukan seorang yang gemuk sejak dari kecil.Tetapi disebabkan saya ni sangat lah suka makan.Jadi,saya susah nak kawal berat badan saya.

     

    Dulu saya tak lah gemuk sangat.Saya sangat aktif bersukan.Walaupun badan agak berat jugak time tu tapi saya masih dapat bersukan dan pernah mewakili sekolah dalam acara-acara sukan.Sebab saya aktif,walaupun tabiat pemakanan saya teruk time tu tapi berat saya masih boleh dikawal kerana sentiasa aktif bersukan.

     

    Tapi semuanya berubah apabila saya cedera ketika bersukan.Kecederaan di lutul ( ACL Injury) menyebabkan saya berehat lama.Bayangkan tanpa aktiviti sukan lansung,ditambah pula dengan selera saya yang besar.Memang berat badan saya naik secara mendadak sehingga menyebabkan saya masih tidak boleh bersukan dengan baik selepas Operation ACL beberapa tahun lepas.

    far burner malaysia

    Bayangkan lah badan dah semakin berat,macam mana nak bersukan,jogging sikit pun dah penat.Main badminton 1 set pun dah sakit-sakit satu badan.Saya jadi tertekan.Sebab keinginan saya untuk bersukan tinggi,tanpa kemampuan saya tiada.Badan terlalu berat menjadikan saya susah dan malas.

     

    Walaubagaimanapun,saya mesti buat sesuatu.Alhamdulillah saya masih belum ada apa-apa penyakit akibat kegemukan.Tapi saya memang mudah untuk sakit,yelah mungkin sebab aktiviti-aktiviti yang tidak sihat.Jadi,saya tak putus untuk cari jalan untuk saya kekal aktif kembali.Macam-macam pil,ubat kurus yang saya dah telan tapi tetap tak berkesan.Yang tak bestnya siap ada side effects pening-pening mungkin kerana terlalu banyak caffein.Susah nak tidur pula tu.

     

    Alhamdulillah,akhirnya saya bertemu dengan LEMONEX. LEMONEX memang lain dari yang lain.Bila minum lemonex saya dapat rasa dia boost energy saya,menyebabkan saya jadi lebih rajin untuk bersenam.Selera makan pula tidak la keterlaluan.Kemudian,bila buang air besar jadi mudah.Mudah tu bukanlah cirit birit macam ubat-ubatan yang lain tu.Memang best.Yang paling penting Lemonex ni sedap.Rasa lemon yang buatkan anda rasa lebih segar dan bertenaga.

     

    Kesan terhadap ‘weight loss’ dan ‘inch loss’ sangat-sangat best.Sebab baru dalam beberapa hari saya dah hilang 4 kilogram.Wow! memang buat saya semakin bersemangat.Yang paling penting lutut dah tak rasa sakit bila bersolat dan stamina lebih mantap bila bersenam.Untuk pengetahuan anda,saya masih lagi berusaha untuk dapatkan berat badan yang saya impikan.InshaaAllah Lemonex pasti jadi titik mula untuk saya jadi lebih sihat dan kurus.Yeah! Jom cuba Lemonex!

     

     

     

     

    lemonex malaysia

     

    limau gedang grapefruits

     

    KHASIAT BUAH LIMAU GEDANG (GRAPEFRUIT)

     

    1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.

    2. Mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.

    3. Bioflavonoid – Mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.

    4. Meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.

    5. Mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.

    6. Antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.

    7. Membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,

    8. Mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.

    9. Tryptophan – Membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.

    10. Vitamin A dan vitamin C – Membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.

     

    lemonex malaysia

    9 KELEBIHAN LEMONEX

    Tidak perlu berlapar

    Tidak wajib bersenam

    Metabolisma cepat naik

    Detox

    Cepat mencairkan lemak

    3x lebih pantas melangsingkan berat badan

    Tenaga bertambah

    3x lebih pantas kecilkan perut

    Kurus dalam masa 14 hari

     

    CARA MINUM LEMONEX

    1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan

    2. Minum air 2-3L sehari

    3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula

     

    APA KATA MEREKA?

    testimoni lemonex malaysia
    testimoni lemonex malaysia
    testimoni lemonex malaysia
    testimoni lemonex malaysia

     

     

     

     

     

    HARGA LEMONEX

     

    ubat kurus

    Satu botol RM189.00
    Postage rm10.00

    Tapi ni nak bagi DISKAUN KHAS
    hanya rm139.00 sahaja!
    Postage PERCUMA
    TOTAL RM139 sahaja!

    dengan extra FREE GIFT

    JIMAT RM60.00!

    ***30 sachet,Sehari satu sachet

     

     



    Last Updated @ 8/21/2017 9:39:16 AM

     


    Last Updated @ 8/21/2017 9:41:00 AM


    Last Updated @ 8/22/2017 10:15:28 AM


      Buy with confidencewe have 1100 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    gm**** 181229440 10/11/2017 9:38:00 PM fast..reliable
    ka**** 158355867 9/29/2017 9:37:00 AM -
    ha**** 194068049 9/23/2017 8:29:00 AM Recommended
    ap**** 180338527 9/21/2017 10:53:00 PM Fast service. Will trade again. Thank u :)
    sy**** 169226382 8/23/2017 9:25:00 PM So far so good
    uc**** 158336712 8/11/2017 9:03:00 AM The item is in good condition & item arrived faster than expected, Good Job
    fa**** 127127502 8/10/2017 1:32:00 PM -
    fa**** 193851236 8/10/2017 1:32:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ha**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN! 1 pcs
    23/09/2017
    ha**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN! 1 pcs
    03/09/2017
    su**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN! 1 pcs
    27/08/2017
    ar**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    26/08/2017
    am**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    25/08/2017
    kh**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    24/08/2017
    jk**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    22/08/2017
    mr**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    22/08/2017
    bu**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    18/08/2017
    bi**** LEMONEX-Terkurus Tnpa Sengaja. Seawal 4 Hari! with shaker AWAS TIRUAN!
    ( 1 Botol )
    1 pcs
    15/08/2017


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   haz****02/09/2017 07:19 PM
    Question:   Hai still instock? Free shipping to miri sarawak ?

    Tq
    Answer:   Ready stock. Yes free shipping 03/09/2017 05:53 PM
    View All
    User:   haz****02/09/2017 07:19 PM
    Question:   Hai still instock? Free shipping to miri sarawak ?

    Tq
    Answer:   Ready stock. Yes free shipping 03/09/2017 05:53 PM
    View All

    PAYMENT METHOD

    • CASH PAYMENT
    • Maybank2u
    • Maybank CDM
    • CimbClicks
    • CIMB CDM
    • RHB Now
    • RHB CDM
    • iRakyat
    • Bank Rakyat CDM
    • ATM Transfer
    • IBG Transfer
    • NetPay

     

    Why No Netpay?

    http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

    Jaminan Penghantaran

     

    Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

    Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

    Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

    Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

     

    HARGA PENGHANTARAN:

    RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

    Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

    RM 9.00 SABAH/SARAWAK

     

    Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

    About Combine Shipping

    We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

    How it work?

    Lets explain with an example:-

    You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
    Item A: Shipping fee RM8
    Item B: Shipping fee RM20
    Item C: Shipping fee RM12

    System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
    RM20 + RM3 + RM3

     

    You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

     

    PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

    1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
    2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
    3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
    4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
    5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

       

       

      1.  
      2.  
      3.  

       

       

    Any information please email to adamma@rocketmail.com or
    contact me 0192278312

     

     

    Please accept all the above terms and condition before buying.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   haz****02/09/2017 07:19 PM
    Question:   Hai still instock? Free shipping to miri sarawak ?

    Tq
    Answer:   Ready stock. Yes free shipping 03/09/2017 05:53 PM
    View All
    User:   haz****02/09/2017 07:19 PM
    Question:   Hai still instock? Free shipping to miri sarawak ?

    Tq
    Answer:   Ready stock. Yes free shipping 03/09/2017 05:53 PM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    adamma' Best Seller

    Promotion Items

    adamma' Recently Sold

    adamma' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my