loading
Losyen Bro (Power 31 Brutal)

    Losyen Bro (Power 31 Brutal)

    RM 65.00
    RM 70.00
    -7% Off

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    Notify me when it is available again
    Add to wishlist (11)
    Since 08 Sep 2006
    Chat Now
    Delivery From Pahang
    Estimated Arrival :
    1-3 working days.
    First unit : RM 10.00 
    Shipping Fee
    RM 10 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 10 by courier to Sabah, Labuan
    RM 10 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    Full Refund if you don't receive your order*
    867+
    99%
    Within an hour
    N/A
    Popular Products
    Product ID 127127502
    Conditions New


    Losyen Bro (Power 31 Brutal)

    Losyen Power 31 Brutal KHUSUS UNTUK SUAMI TAHAN LAMA

    Dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

     

    KANDUNGAN

    VCO, aqua, Glycerin, novemer EC1, Virgin coconut oli, Mineral oil, neolone PE, fragrance.

     

    KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

    • Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
    • Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
    • Menyegarkan dan menghangatkan.
    • Pelayaran lancar dan jauh..

     

    CARA PENGGUNAAN

    Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan ataulumur rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

    Testimonial

    Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

    ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

    Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

    Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

    MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA cerai TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

    Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara yang beliau baca di internet(www.bio-asli.com). Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi dan Bio-asli kerana membantu mengatasi masalah beliau.

     

    Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT080802728K Kilang Bumiputera. Produk Halal.


    Last Updated @ 6/27/2018 8:43:55 PM





    Buy with confidence
    We have 1126 Good Ratings from buyers View More Rating >
    Buyer
    Item ID
    Date
    Ratings
    gm****
    7/31/2018 11:32:00 PM
    satisfied..recommended seller..
    pi****
    7/18/2018 6:25:00 PM
    Very good product..5 stars..
    Ma****
    7/4/2018 6:44:00 PM
    -
    kk****
    6/26/2018 10:09:00 PM
    Received.
    am****
    6/12/2018 5:19:00 AM
    Good and fast delivery
    mf****
    6/6/2018 1:16:00 PM
    -
    53****
    6/6/2018 11:08:00 AM
    -
    ma****
    5/4/2018 9:58:00 PM
    too fast delivery good service
    Recent Transactions
    Buyer
    Product
    Details
    az****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    27/06/2018
    fa****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    11/05/2018
    mi****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    30/04/2018
    al****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    23/03/2018
    az****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    11/11/2017
    pa****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    26/10/2017
    fa****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    06/08/2017
    de****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    29/07/2017
    ki****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    2 pcs
    11/07/2017
    ba****
    Losyen Bro (Power 31 Brutal)
    1 pcs
    03/07/2017

    PAYMENT METHOD

    • CASH PAYMENT
    • Maybank2u
    • Maybank CDM
    • CimbClicks
    • CIMB CDM
    • RHB Now
    • RHB CDM
    • iRakyat
    • Bank Rakyat CDM
    • ATM Transfer
    • IBG Transfer
    • NetPay

     

    Why No Netpay?

    http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

    Jaminan Penghantaran

     

    Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

    Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

    Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

    Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

     

    HARGA PENGHANTARAN:

    RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

    Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

    RM 9.00 SABAH/SARAWAK

     

    Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

    About Combine Shipping

    We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

    How it work?

    Lets explain with an example:-

    You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
    Item A: Shipping fee RM8
    Item B: Shipping fee RM20
    Item C: Shipping fee RM12

    System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
    RM20 + RM3 + RM3

     

    You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

     

    PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

    1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
    2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
    3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
    4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
    5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

       

       

      1.  
      2.  
      3.  

       

       

    Any information please email to adamma@rocketmail.com or
    contact me 0192278312

     

     

    Please accept all the above terms and condition before buying.

    Display:
    User
    :
    iza****
    Question
    :
    Apa perbezaan antara Losyen BRO dengan Extra Oil (VCO31)? TQ..
    16/05/2016 10:27 AM
    Answer
    :
    losyen bro - Krim
    vco oil - minyak (oil based)
    16/05/2016 10:47 AM
    View All
    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    adamma' Best Seller

    Promotion Items

    adamma' Items



    You may also be interested in Tag:
    * * kejam



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.