loading


Madu Honey Lebah Liar Tualang Confirm Asli Botol Trial Percubaan 200gm

RM 50.00
Normal Price
RM 70.00    You save RM 20.00 (29%)
Shipping
RM 10.00 by courier to Peninsular Malaysia
RM 15.00 by courier to Sabah, Labuan
RM 15.00 by courier to Sarawak
From Bertam, Kepala Batas / Penang , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
100 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
191878902
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect,Others :,GDEX,POSLAJU
Payment Method
Internet Banking,ATM / Bank In,Bank Transfer,Cash on Collection (COC)
Weight
<C>400gm (kg or dimension)
Views
128
Available Quantity
100
Seller Information
azzawebstore
Store since 17 Jan 2012

Feedback Score
: 87+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 169
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU : Madu Segar Terus dari Hutan Dr Bazrul
    Conditions : New

    Product Description


    Madu Honey Lebah Liar Tualang Confirm Asli Botol Trial Percubaan 200gm

    TAK BERAPA NAK PERCAYA MADU KAMI ASLI?
    NAK CUBA YANG TRIAL PALING KECIK? πŸ€”

    Jangan risau! Kami ada prepare madu yang untuk trial punya.
    Kandungan dalam 200gm dengan harga ekonomi je RM50 sebotol sahaja. πŸ™‚

    Kepada Siapa Kena Cuba Botol Trial/Percubaan Ni?

    βœ”οΈ Untuk yang masih ragu2 dengan keaslian madu kami.
    βœ”οΈ Untuk ada merasai sendiri keenakkan madu yg sebenarnya.
    βœ”οΈ Untuk bajet ciput tapi dah x tahan asyik kena tipu madu tiruan je.
    βœ”οΈ Kalau ada rasa perubahan selepas makan barulah boleh percaya kan.
    βœ”οΈ Kalau dah yakin, bolehlah beli botol besar sikit lebih tahan lama & jimat dari botol kecil. hehe

    Apa Manfaat atau Kebaikan Yang Dapat Minum Madu Lebah Asli Dr Bazrul ni? 🌺🐝🌸


    ~ Sabda Rasulullah swt., "Demi Allah yang aku dalam genggaman Nya, minumlah madu. Malaikat akan memohon rahmat pada penghuni rumah yang ada madu di dalamnya. Jika seorang itu makan madu, seribu ubat masuk keperutnya dan sejuta penyakit keluar darinya." ~

    🌺 Khasiat Madu Lebah Dr Bazrul 🌺

    MENGEMBALIKAN KEKUATAN TUBUH πŸ’ͺ
    1. Memulih. menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
    2. Memulihkan sel-sel urat besar.
    3. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
    4. Merangsang tenaga batin.

    MEMBERSIH DAN MENAMBAH DARAH πŸ’’
    1. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
    2. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
    3. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
    4. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

    BAYI / KANAK-KANAK πŸ‘Ά πŸ‘¦ πŸ‘§
    1) Membantu pertumbuhan janin dan bayi dari segi fizikal dan mental.
    2) Menyembuh dengan segera cirit-birit.
    3) Mengelak daripada cacing perosak dalam perut.
    4) Mengeluarkan lendir dalam badan bayi dan menguatkan minda kanak-kanak.

    REMAJA 🚴
    1) Membantu menyempurnakan kesihatan berkekalan.

    WANITA πŸ‘Έ
    1) Menambah kejelitaan rupa paras yang asli dan tubuh badan yang menarik.
    2) Mempunyai kulit yang halus, bersih dan berseri-seri.

    LELAKI 🀴
    1) Tampan dengan kekuatan asli dan kelihatan lebih muda.
    2) Menguatkan tenaga batin.

    PENGHIDAP KENCING MANIS (DIABETIS) πŸ‘΄ πŸ‘΅
    1) Menstabilkan kandungan gula dalam darah. (Gantikan gula kepada madu lebah)

    UNTUK SEMUA πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘΄πŸ‘΅
    1) Mengelak dari kegemukan yang tidak terkawal.
    2) Memudahkan proses penghadapan dan lawas buang air.
    3) Memulihkan penyakit berpanjangan.
    4) Menguatkan jantung, buah pinggang dan badan.
    5) Menyembuhkan penyakit dalam perut.
    6) Mempercepatkan luka atau kesan pembedahan sembuh.
    7) Memulihkan batuk dan lelah.
    8) Menghindarkan badan letih dan lesu.
    9) Kurangkan kesakitan bila datang haid.
    11) Membantu terangkan mata yg kabur.

    IBU MENGANDUNG 🀰
    1) Menambahkan tenaga untuk ketahanan diri semasa mengandung semasa menghadapi saat kelahiran cahaya mata.
    2) Mencegah dari berbagai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi,kencing kotor, batuk selsema, lelah dan lain-lain.

    ANAK DALAM KANDUNGAN πŸ‘Ά
    1) Mencegah dari pelbagai penyakit kerana kandungan antibiotik dalam madu dapat membunuh kuman-kuman.
    2) Kandungan zat galian dalam madu boleh membantu membina dan menguatkan janin.
    3) Kulit yang bersih dan sihat dengan terdapatnya vitamin C yang penuh kuasa dalam madu asli.
    4) Membantu secara khusus pertumbuhan fizikal dan mental janin.
    5) Penyakit Hepatitis B yang biasa menyerang bayi dapat dihindar dengan amalan madu oleh para ibu yang mengandung.

    BAGI BAYI YANG BARU LAHIR πŸ‘Ό
    1) Meneruskan pemberian madu asli pada bayi yang baru lahir dapat mengeluarkan secara positif lendir yang mungkin terminum semasa bayi itu dilahirkan yang merupakan punca lelah jika tidak habis dikeluarkan.
    2) Membersihkan perut bayi dari najis gagak yang menyelaputi dinding perut. Proses penghadaman dapat berjalan dengan sempurna menghindar dari sakit perut.
    3) Bayi membesar dengan sempurna dan sihat.
    4) Mengelak dari kembung perut bayi.

    BAGI IBU SELEPAS MELAHIRKAN ANAK πŸ’†
    1) Amalkan madu bersama jamu dan telur untuk membina darah serta mempercepatkan proses penyembuhan luka dalam perul atau rahim.
    2) Membantu proses penghadaman dan lawas buang air.

    Lihat di antara testimoni- testimoni sebenar kami :-



    Jadi... tunggu apa lagi?

    Stok 200gm MADU TRIAL TIDAK SELALU ADA dan AMAT-AMAT TERHAD so buat pembelian anda SEKARANG sehingga stok masih ada sahaja demi untuk INSAN TERSAYANG kita juga. πŸ‘

    kalau ada nak tanya/order, lekaih Call/Wassap kak di : ⬇

    πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
    πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
    πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
    .
    #madulebah #madulebahtrial #madulebahasli#madulebahtualang #madulebahtualangasli#madulebahterbaik #hargamadulebahtualangasli#honeytualang #tualanghoneycancer#tualanghoneywholefoods
    #tualanghoneysale #honeybeesforsale





    Questions & Answers   Ask Seller


    For Malaysia Bidders Only

    Preferably thru Online Transfer/CASH Deposit to:

    No.Akaun : 157410092309
    Bank : MAYBANK
    Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

    No.Akaun : 7018894666
    Bank : CIMB BANK
    Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

    No. Akaun : 4-4054582-12
    Bank : PUBLIC BANK
    Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

    No. Akaun : 07043020219139
    Bank : BANK ISLAM
    Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

    Please Noted!!!

    Payment must be received within 3 days after the auction ends. Otherwise, non-payment alert will be sent to you and negative feedback will be left.

    For Malaysia Bidders Only

    I will ship out use ABX Courier or POSLAJU EXPRESS within 48 hours after I received your payments.

    The delivery usually takes about 1 - 3 working days (not include Sat Sun).

    I will inform your ABX tracking number or Poslaju then you can check your parcel at www.abxexpress.com.my. or www.pos.com.my. So your parcel cannot missing when still in transit.

    FEEDBACK

    If you like this item after you receive it, or you are satisfied with my service, a positive feedback will be much appreciated, which is the greatest support to my item and me.

    If you are not satisfied with this item or my service, please contact me at azzalelong@gmail.com via email first and I will help you resolve the problem within 24 hours.

    CONTACT ME

    If you have any enquiry, please feel free to write me at azzalelong@gmail.com via email or lelong messages. For Malaysia you can contact or sms me at 013 -4268676 for quick response. I will reply you as soon as posibble.

    RETURN POLICY

    I accept for exchange and return if the goods are broken or damaged due to postal or courier. I will resend you another new item. Buyer pay for shipping.

    If you still not received the item more than 3 days (Malaysia) after you pay for it, please contact me via email asap at azzalelong@gmail.com

    If you find any quality problem of the item after you receive it within 2 days, please also contact me asap, I will help you solve the problem.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    azzawebstore' Best Seller

    Promotion Items

    azzawebstore' Items



    You may also be interested in Tag:
    * Honey Bee Health Products



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my