loading


Mania Power Booster 70 Tablets [ Original ]

RM 160.00
Normal Price
RM 200.00    You save RM 40.00 (20%)
Shipping
RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
RM 7 by courier to Sabah, Labuan
RM 7 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 5.00 
From SHAH ALAM / Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
14 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
195039687
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect
Views
53
Available Quantity
14
Seller Information
Pharmazone
Store since 25 Jan 2016

Feedback Score
: 34+
Positive Feedback
: 92.50%
Total Product
: 269
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Brand : Mania
    Model / SKU : MNIAPWERBSTER
    Conditions : New

    Product Description


    Mania Power Booster 70 Tablets [ Original ]

    PERNAH TAK KORANG RASA MCM NI??

    - Suka sangat nak bersenam tapi badan cepat letih?

    - Pastu dh bersenam badan jadi lemah maksimum.

    - Dah puas makan ubat sana sini tp tk dapat bentuk badan yg dihajati.

    - Siap suntik sana sini sbb nak cepat sgt dapatkan Muscle yg diingini.

    - Pas bersenam balik rumahtangga terabai. Isteri dibiarkan tak bersentuh. Yerlah kan dh guna semua tenaga masa time bersenam.

    - Jeles tgk badan org cantik jer terbentuk. Muscle pun kemain weii. perut pun sixpack. Nak jadi mcm tu mmg tklah kan.

    - Kadang-kadang terlalu kerap training menyebabkan pretasi kita tak konsisten dengan pencapaian yang kita inginkan. Terlalu menharapkan stamina sendiri, sering membuatkan kita kecewa kerana terlalu banyak kita gunakan stamina untuk aktiviti harian bukan sahaja untuk focus pada sukan yang kita minati

    KALAU ADA SEMUA DIATAS NI? JGN RISAU KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!!!


    " Saya pergi ke gym, banyak org bercerita bagaimana nak tingkatkan kekuatan.
    Mereka juga sering tertanya-tanya macam mana nak dapatkan pembentukan otot yg baik. Siap ada jalur2 lagi pada otot itu.
    Mereka juga mengidamkan otot perut yg '6pack' umpama susunan roti bun 6keping.
    Beberapa teori mengatakan ia datang daripada genetik. Yup itu salah satu sebab.
    Ada juga teori mengatakan corak latihan. Ya betul juga tapi corak latihan macam mana?
    Kena ingat Setiap org x sama proses metabolisma mereka.
    Jadi macam mana nak buat?
    Tidak ada ke supplement yg dapat membantu?
    Oh ya! Ramai mengatakan tidak perlu supplement. Buang duit sahaja.. Oh really?!
    Sebenarnya ada kajian saintifik yg membuktikan tindak balas sejenis bahan terhadap kekuatan otot serta membantu membentukan otot dengan baik.
    Terpulang pada mereka untuk mempercayainya atau tidak.
    Tapi percayalah individu yg memiliki otot yang cantik tidak akan berkongsi rahsia mereka. Tapi sy akan kongsikanya nanti supplement apa yang sy gunakan sekarang ini."

    - Encik Syakir - Kuala Terengganu.

    ==================================================

    KENAPA perlu guna POWER BOOSTER????

    Ini adalah GROWTH HORMONE booster sebenar dengan keputusan SEBENAR dalam tablet kunyah.
    * Ia adalah 200% LEBIH BAIK dengan laporan klinikal dan terbukti.
    * Disahkan oleh ujian klinikal manusia.
    * Meningkatkan tahap HGH secara semulajadi.
    * Meningkatkan jisim otot lebih padat.
    * B0dyfat dikurangkan.
    * Meningkatkan tumpuan dan daya tahan secara mendadak!
    * Meningkatkan $ex drive secara mendadak hanya dalam minggu pertama.
    * Membina massa manakala memotong sekali gus fat dan ditukarkan kepada tenaga!
    .
    FIKIRKAN INI: hormon pertumbuhan manusia ditingkat kan, meningkat prestasi fizikal, meningkatkan jisim otot, mengurangkan lemak badan dan meningkatkan pemulihan, tenaga muscle recovery fast, dan daya tahan ... ia tidak diharamkan oleh organisasi sukan profesional dan amatur, recomended! .
    GROWTH HORMONE POWER BOOSTER. di cadangkan oleh Athelete PRO & AMATUR untuk meningkatkan tahap hormon pertumbuhan badan sendiri dengan 200% Diluluskan oleh JAKIM dan KKM atas certificate makanan tambahan dan tidak mengandungi $teroid .

    =================================================
    kELEBIHAN POWER BOOSTER.

    * Ia adalah 200% LEBIH BAIK dengan laporan klinikal dan terbukti.
    * Disahkan oleh ujian klinikal .
    * Meningkatkan tahap HGH secara semulajadi.
    * Meningkatkan jisim otot lebih padat.
    * Meningkatkan tumpuan dan daya tahan secara mendadak!
    * Meningkatkan $3x drive secara mendadak hanya dalam minggu pertama.
    * Membina massa manakala memotong dan ditukarkan kepada tenaga.
    * Produk kami jugak mendapat kelulusan daripada KKM dan JAKIM. Jadi tk perlu was2 lagi.

    SO SKRG APA TUNGGU LAGI?? KHAS UTK PEMBELI TERAWAL PERCUMA TSHIRT.





    Questions & Answers   Ask Seller


    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    Pharmazone' Best Seller

    Promotion Items

    Pharmazone' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my