loading
MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA

  MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA

  RM 85.00

  Please select option below

  X

  Quantity
  - +
  29999 left
  ADD TO CART
  BUY NOW
  Add to wishlist (4)
  Since 04 May 2009
  Chat Now
  Delivery From Selangor
  Estimated Arrival :
  1-3 working days.
  Free Shipping
  Full Refund if you don't receive your order*
  984+
  98%
  Within an hour
  Very Responsive
  Popular Products
  Product ID 198511627
  Conditions New


  MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA

  100 ml sebotol

   

   

   MINYAK BELACAK + LINTAH GUNUNG plus BULU PERINDU dan HABBATUS SAUDA


  FUNGSI UTAMA :

  MINYAK BELACAK 

  Petua rawatan Minyak Belacak  ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah.  Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat. 

  Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

   

  APA ITU BELACAK?
   

   

  Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut.[2]Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka.
  Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika.
   
  SIFAT SEMULA JADI BELACAK IALAH SUKA MENGAWAN (SANGAT AKTIF)

   

   

   

  APA ITU LINTAH GUNUNG?  Mungkin anda telah pun sedia maklum, penggunaan lintah dalam rawatan perubatan adalah salah satu sejarah perbatan paling lama telah direkodkan. Penggunaannya boleh di dokumenkan sehingga zaman keunggulan pemerintahan Mesir dan cara penggunaannya adalah secara aplikasi perubatan yang standard sehinggalah pertengahan tahun 1800 apabila ahli terapi mengambil alih tugas mereka.
  Beberapa dekat yang lalu, penggunaan lintah perubatan sekali lagi menjadi satu cabang utama dalam amalan perubatan moden. Para penyelidik dan pakar bedah sangat tertarik dengan kelebihan terapi lintah sebagai aplikasi untuk memulihkan pengaliran darah dalam venus setelah menjalani pembedahan kosmetik dan pembedahan penjanaan semula.

  Biologi Lintah
  Dalam dunia, didapati 650 spesis lintah yang telah wujud dikawasan paya, kolam, laut dan kawasan berair. Seekor lintah mempunyai kedua-dua jenis organ pembiakan iaitu jantan dan betina. Walau pun begitu, ia tidak boleh membiak secara sendiri tetapi perlu megawan dengan lintah lain untuk membiak. Kebanyakkan lintah memiliki penghisap di bahagian hujung badannya untuk berpegang pada perumah ketika makan. Sesetengah lintah memiliki organ penghisap yang dimasukkan untuk menghisap keluar cecair.

  Lintah penghisap darah perlu mempunyai kemahiran untuk makan. Air liur mereka mengandungi bahan bius, bahan anti pembekuan darah dan bahan kimia yang membantu penghasilan bahan kimia melalui tisu setempat. Factor penyebaran ini memecahkan ikatan semen yang mengikat sel bersama dan ia juga menunjukkan sebagai bahan antibiotic yang berkesan. Lintah itu juga mempunyai bacterium Aeromonan hydrophila. Bacteria ini digunakan oleh lintah untuk mencerna darah dan ia sebenarnya menhasilkan bahan antibiotic untuk membunuh bacteria lain yang mungkin menyebabkan pembekuan.

  Kajian perubatan terus menemui bahan-bahan kimia yang menarik dalam air liur lintah dari spesis yang lain. Di Amazon, lintah menghasilkan bahan anti pembekuan darah dikenali sebagai hematin. Bahan ini menyerang fibrinogen dan mempunyai potensi sebagai antipembekuan yang berkesan. Pada masa kini, kejuruteraan genetic digunakan untuk menghasilkan hematin dalam kuantiti yang banyak.

  Fakta Lintah

  terdapat 650 spesis lintah 
  lintah terbesar dijumpai berukuran 18 inci 
  kira-kira 1/5 dari sepsis lintah hidup dilaut yang mana memakan ikan 
  lintah mempunyai 32 otak iaitu 31 lebih dari manusia 
  lintah Hirudo mengeluarkan anak dalam kokun dimana lintah itu membawa anak-anaknya diatas perut sendiri. Kadangkala mencapai sebanyak 300 ekor 
  tidak semua lintah adalah penghisap darah.kebanyakkanny a adalah pemburu yang memakan cacing tanah dan lain-lain. 
  Lintah Amazon menggunakan kaedah yang berlainan untuk menghisap darah. Ia memasukkan proboscic panjang ke dalam mangsa tanpa menggigitnya 
  Gigitan lintah tidak menyakitkan kerana mempunyai bahan bius 
  Lintah Hirido menyuntik anti pembekuan serum ke dalam mangsanya untuk mengelakkan pembekuan darah 
  Lintah akan mengembang sendiri sehingga kenyang dan jatuh dari mangsa dengan sendiri 
  Lintah akan memgembang sendiri sehingga 5 kali berat badannya 
  Lintah pertama yang digunakan dalam perubatankira- kira pada 1000 sebelum masihi. Kemungkinan ketika India purba
  Pada masa lampau, orang ramai akan berdiri di tepi tasik dan kolam, bila lintah melekat pada kaki mereka, ia dimasukkan dalam bakul untuk dijual. Pada masa kini, lintah Hirudo merupakan spesis terancam 
  Pakar bedah yang asal adalah seorang tukang dan mereka menggunakan lintah untuk memulihkan apa sahaja penyakit bermula dari sakit kepala ke penyakit gaut 
  Sistem saraf lintah mempunyai banyak persamaan dengan sistem saraf manusia 
  Saudara terdekat lintah adalah cacing tanah 
  Lintah boleh menggigit walaupun pada paha badak air yang tebal.
   
   APA ITU BULU PERINDU?
   
   Bulu Perindu atau lebih dikenali sebagai Janggut Adam ini adalah yang asli. Ianya akan bergerak sama ada dimasukkan ke dalam air atau dikenakan asap. Walaupun bulu perindu ada banyak jenisnya, Bulu Perindu ialah yg berwujud seperti akar kecil semacam rumput kering yang jika diletakkan di air, maka ianya akan bereaksi dan berputar-putar dan saling mengikat diri. Nah dari jenis akar ini saja dia ada beberapa yakni bulu perindu hitam, bulu perindu jantan-betina,Ini sebenarnya yg aslinya ialah terdapat di puncak gunung biasanya (sukar diperolehi)
   

   

   

  APA ITU HABBATUS SAUDA?
   
   
  Khasiat Habbatus Sauda | Habbatus Sauda adalah sejenis tumbuhan dalam bentukrumput kecil, mempunyai batang yang tingginya lebih kurang setengah hasta, mengeluarkan bunga yang berwarna biru yang terdapat di dalamnya biji Habbatus Sauda. Tumbuhan ini terdapat di negara Arab dan dikenali dengan pelbagai nama sepertiHabbatussauda (Mesir , Syam), dalam Bahasa Inggeris dipanggil Nigella Sativa atauBlack Cumin. Produk Habbatus Sauda ini mempunyai khasiat yang amat tinggi.
  Mengandungi lebih drp 67 kandungan bahan aktif di dalamnya. Bahan-bahan ini dapatmembantu menyembuhkan beberapa penyakit yang sering dihadapi oleh manusia. Habatusssauda ini ialah satu supplement/ubat yg membetulkan perjalanan sistem tubuh seseorang individu itu. Ianya akan membersihkan darah dan menjadikan individu itu lebih bertenaga dan sihat .
  Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
  Gunakanlah Habbatus Sauda kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)
  Antara bahan-bahan kandungan Habbatus Sauda ialah Fixed Oil (saturated dan unsaturated), Minyak-minyak Asas (sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine, cymene), Alkaloids, Saponin dan Asid Amino
   
  Dalam kitab Al Tibb An-Nabawi (Pengobatan Cara Nabi) yang ditulis Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah, Habbatus Sauda dikenal juga sebagai Al Habbah Al Barokah. Dalam kitab tersebut disebutkan bahwa Habbatus Sauda’ dapat mengubati 50 macam penyakit tanpa efek. Suatu ulasan ilmu kedoktoran menampilkan bahawa kandungan Habbatus Sauda’ antara lain:
  • Antiinflamasi, mengubati perih/radang tenggorokan.
  • Antiarthritis, mengubati reumatik.
  • Analgesik, mengubati sakit gigi dan sakit kepala (migrain).
  • Aktivitas hormon, mengatur haid dan meningkatkan aliran susu.
  • Antiseptik, mengubati bau mulut.
  • Antivirus, mengubati demam dan flu.
  • Dermatologi, mengubati jerawat dan eksim.
  • Urinary tract, mengubati saluran kemih dan batu ginjal.
  • Sistem kekebalan, meningkatkan daya tahan tubuh untuk menangkal penyakit.
  • Gastrointestinal tract, mengubati mabuk, diare, kejang konstipasi, dan empedu.
  • Sistem sirkulasi, meningkatkan kinerja jantung.
  • Nematocidal, mengubati cacing pita.
  • Respiratory tract, mengubati sesak nafas (asma).
  •  

  HASIL GABUNGAN 4 BAHAN ASAS MAKA:

  Khasiat Minyak Belacak kami: 

  • Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga. 
  • Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa. 
  • Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”. 
  • Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang. 
  • Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam. 
  •  
  • 100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan. 

   

  TESTIMONI MINYAK BELACAK

  PERUBAHAN YANG MENAKJUBKAN!!!

  Saya baru mencuba minyak ini untuk beberapa minggu dan hasilnya amat menakjubkan. kali pertama saya menggunakan minyak belacak, rasa agak leceh sedikit memandangkan saya agak malas untuk melakukan senaman dan urutan yang diajar. Namun, setelah mendapati perubahan yang agak ketara selepas sekali sapuan dan urutan, saya mula yakin bahawa produk ini bukanlah seperti yang sangkakan. Malah lebih baik dan kesannya juga dapat dilihat dalam tempoh beberapa minggu sahaja.-Zambri
   
  UKURAN DAN SAIZ BERTAMBAH!!!SECARA SEMULA JADI DAN KIAN TEGUH

  Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya!!! Kenapa, anda tak percaya? Cubalah dulu baru tahu!!! Kesihatan dan keman
  tapan senjata saya lebih bernilai dari harga sebotol minyak belacak. Hasilnya, kepuasan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Terlalu bernilai beb!!!-Hasyim
   
  Mengalami masalah zakar kecil, pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama.
  Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak  barulah mendapat kesan perubahan. Kini zakar saya menjadi lebih besar, panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa d. Saya amat berterima kasih kepada beliau.-Akram
  Sekian lama saya dan isteri mendirikan rumah tangga tetapi kami tidak mendapat zuriat. Setelah menemui kawan sepejabat saya, dia memberitahu kepada saya yang dia pernah memakai Minyak Belacak yang dibelinya dari En Adam,. Lantas saya terus lah mencuba Minyak Belacak tersebut selama 5 bulan dan ianya amat berkesan. Kini, isteri saya mengandung 3 bulan. Saya rasa bersyukur kepada Allah dan terima kasih saya ucapkan kepada En Adam.-Faris

   

  Mengalami masalah buah batu bengkak (HENINIA).
  Saya mengalami masalah pada buah zakar saya sehinggakan ketika memakai seluar pun terasa amat sakit. Setelah saya menemui Minyak Belacak . Saya menceritakan masalah saya kepada mereka dan saya mendengar penerangan yang diberikan. Saya disyorkan untuk berjumpa dengan En Adam untuk membuat rawatan di rumah. Setelah 3 hari saya menyapu minyak belacak ini,perubahan pada zakar saya semakin pulang pulih seperti sediakala.-Mat Shah

   

  Ukuran zakar saya kecil dan kurang keras.
  Setelah saya mencuba Minyak Belacak selama 12 hari ia telah memberi kesan perubahan pada zakar saya dimana perubahan ini disuarakan oleh isteri saya. Zakar saya besar, kuat dan tahan lama daripada biasa. Kini saya telah menjadi agen .-Zam

   

  Saya mengalami masalah kencing tak lawas, kurang teguh dan tak tahan lama. Saya telah cuba Minyak Belacak ini. Dalam masa 8 hari saya mengamalkannya tanpa henti . Sebelum bersama minyak belacak menjadi amalan saya setiap hari. Dengan ini zakar saya menjadi besar, kuat, keras, tahan lama dan kencing saya kembali teratur dan lancar. Kini saya dapat menunaikan solat dengan Sempurna. Saya amat berpuas hati setelah mencuba produk ini.-Farid


   

  Saya amat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan di sini kerana setiap soalan saya dijawab dengan pantas dan jujur. Servis cepat dan berkualiti.-Rahman

  Buy with confidence
  We have 1443 Good Ratings from buyers View More Rating >
  Buyer
  Item ID
  Date
  Ratings
  mo****
  8/20/2018 11:59:00 AM
  best aftersale service!
  CK****
  8/17/2018 3:31:00 PM
  -
  CK****
  8/17/2018 3:31:00 PM
  -
  ok****
  8/16/2018 2:34:00 PM
  good
  ok****
  8/16/2018 2:34:00 PM
  good
  Er****
  8/16/2018 9:14:00 AM
  -
  ma****
  8/16/2018 8:52:00 AM
  Awesome seller😊
  al****
  8/15/2018 2:21:00 PM
  Fast and genuine product
  Recent Transactions
  Buyer
  Product
  Details
  dm****
  MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA
  1 pcs
  31/07/2018
  kh****
  MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA
  1 pcs
  09/04/2018
  bk****
  MINYAK BELACAK + L. GUNUNG + BULU PERINDU & H. SAUDA
  2 pcs
  18/01/2018

  POSLAJU


  Display:
  User
  :
  pog****
  Question
  :
  Nombo whatsapp ade tak? Plz whatsapp 0124089964...serious buyer...fauZi
  01/08/2016 09:44 AM
  View All
  User
  :
  pog****
  Question
  :
  Nombo whatsapp ade tak? Plz whatsapp 0124089964...serious buyer...fauZi
  01/08/2016 09:44 AM
  View All
  Average Product Rating

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review

  Frequently Bought Together

  Customers Who Bought This Item Also Bought

  Related Products

  Recently Viewed Items

  ubattenagabatin' Best Seller

  Promotion Items

  ubattenagabatin' Recently Sold

  ubattenagabatin' Items  You may also be interested in Tag:
  *  Seller & Buyer Communication
  We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
  Save Money & Time
  We give an access to everything buyer need at competitive prices.
  Secured & Protected
  All the information & transaction are secure with our Netpay system.
  MOBILE APPS
  app store
  google play
  RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
  Subscribe
  WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
  netpay maybank publicbank cimb hongleong
  STAY CONNECTED
  Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
  All product names are trademarks of their respective companies.
  Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.