loading


MYSTIQUE SWISS : Wangian Wanita HEBAT

RM 59.00
Shipping
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
 • RM 6 by courier to Peninsular Malaysia
 • RM 9 by courier to Sabah, Labuan
 • RM 9 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.00 
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
187727120
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Normal Post
Views
269
Available Quantity
29999
Seller Information
ubattenagabatin
Store since 04 May 2009

Feedback Score
: 956+
Positive Feedback
: 98.68%
Total Product
: 598
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
 • Report
 • Conditions : Antique

  Product Description


  MYSTIQUE SWISS : Wangian Wanita HEBAT

  Mystique Swiss:
  Androstenone Pheromone:
  The Science Of Attraction:
  Made In Switzerland

  Mystique Swiss Copulins | Mystique Switzerland – Attract Men Faster

  HORMON PEMIKAT LELAKI

  MYSTIQUE SWISS adalah copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromones adalah hormon yang dapat memikat manusia.
  Manusia terpikat antara satu sama lain bergantung kepada faktor pheromones. Jika anda mempunyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda!

  Pheromones adalah sel hormon yang hanya boleh dikesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang dinamakan VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromones,ianya seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berada berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra

  Manfaat dari penggunaan Mystique Swiss:

  ++ Lebih Eye Contact dari senyuman lelaki
  ++ Lelaki akan terpesona dengan daya memikat anda.
  ++ Heigten Love Making Prowess
  ++ Expect More Dates & Better Still – More Sex (yang dah berkahwin je la )
  ++ Lelaki sentiasa mahu bersembang dengan anda.
  ++ Meningkatkan “Self Confidence” si pemakai.
  ++ Mendapat lebih “respect” Dari wanita lain.
  ++ Lebih success dalam perniagaan dan perhubungan seharian.

  Mystiqeu Swiss adalah TEKNIK BERKESAN MEMIKAT LELAKI

  Cubalah… Anda pasti teruja!!!

  HARGA HANYA RM 69.00


  Mystique Swiss adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif.

  Mystique adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Mystique Swiss telah membuktikan - dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia - ia memiliki kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. Mystique Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi.

  Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Swiss akan menjadi sedikit ghairah.


  Perhatian; Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.


  Mystique Swiss Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna.

  Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. Wanita yang menggunakan Mystique Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry).

  Mystique Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.


  Mahukah Anda;

  Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
  Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
  Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
  Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
  Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
  Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman  Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis gel yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Swiss COpulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.


  Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor;

  1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
  2. Kedinginan Seks Suami-Isteri
  3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
  4. Keharmonian Rumahtangga


  Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini;

  1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda
  2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
  3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
  4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.


  Aturcara Penggunaan;

  Kenakan Pada Pakaian atau Pada Kulit (nadi). Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.


  Hormon Copulins yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.


  Sekiranya anda percaya bahawa Mystique Swiss Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.


  Mistique Swiss Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari


   


  Last Updated @ 3/27/2017 11:14:19 AM


    Buy with confidencewe have 1407 Good Ratings from buyers !

  BuyerItem IDDateRatings
  lv**** 186342322 1/19/2018 6:05:00 PM Good seller!
  lv**** 191638457 1/19/2018 6:05:00 PM Good seller!
  so**** 191638526 1/18/2018 1:55:00 PM -
  fi**** 183295652 1/18/2018 10:47:00 AM Fasttttt
  li**** 182957272 1/17/2018 11:16:00 AM Very good seller! continue support!
  li**** 179994652 1/17/2018 11:16:00 AM Very good seller! continue support!
  du**** 190619187 1/14/2018 2:04:00 PM -
  li**** 194780808 1/10/2018 1:16:00 AM Very fast delivery. Recommended seller.

  Questions & Answers   Ask Seller


  POSLAJU

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

  0.0

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review

  Frequently Bought Together

  Customers Who Bought This Item Also Bought

  Related Products

  Recently Viewed Items

  ubattenagabatin' Best Seller

  Promotion Items

  ubattenagabatin' Recently Sold

  ubattenagabatin' Items  You may also be interested in Tag:  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my