loading
NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)

    NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)

    RM 49.90
    RM 70.00
    -29% Off

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    38 left
    Delivery From Seremban / Negeri Sembilan
    Estimated Arrival : 1-3 working days.
    First unit : RM 7.00 
    Shipping Fee
    RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 11 by courier to Sabah, Labuan
    RM 11 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist (1)
    Since 06 Sep 2014
    Chat Now
    We accept
    and more
    Buyer Protection
    with NetPay
    Full Refund if you don't receive your order*
    N/A
    N/A
    Popular Products
    Product ID : 196529474 Brand : NURRAYSA Model / SKU : NURRAYSA ~ Vit C, Vit E & Gluta Plus Conditions : New


    NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)

    NURRAYSA VIT C, VIT E & GLUTA PLUS
     
    ================================
     
     
    NURRAYSA DAH ADA VITAMIN C

    Produk terbaru Nurraysa uols. 
    Sesuai untuk kita yang sentiasa aktif dalam urusan harian. 
    Penting tau vitamin C ni, supaya kita sentiasa sihat dan bertenaga. 
     
     
    No automatic alt text available.
     

    Yang lagi best, dalam satu tablet tu bukan je ada kandungan vitamin C, Vitamin E & Gluta pun ada. 
     
    Memang sesuai sangat la kalau nak gebu gebaskan kulit muka dan badan kita. 
     

    Dah la badan sihat bertenaga, dapat pulak kulit yang cantik glowing glowing. 
    Memang puas hati la makan Vitamin Nurraysa ni.
     

    No automatic alt text available.
     
     
    Nak kulit cantik dan ploles macam nelopah? Tapi kebanyakkan supplement kat luar sana berasaskan kolagen?

    Nah! Perkenalkan Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus
    Kami membantu menyelesaikan masalah anda yang tak boleh consume kolagen tapi still nak kulit cantik 
     
     
    boleh amalkan Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus 
    dengan selamat dan yang paling penting vitamin ini 5X SKIN BOOSTER!
     
     
    Berbentuk tablet , rasanya yang masam-masam manis seperti gula-gula, perisa anggur yang sangat sedap!

     
    No automatic alt text available.
     
     
    Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus kaya dengan:
     
    • L-Glutathione
    • D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
    • Polypodium Leucotomos Leaf Extract
    • Ascorbic Acid (Vitamin C)

    Image may contain: 1 person, text

     
    KELEBIHAN VITAMIN-C NURRAYSA

    Produk terbaru Nurraysa uols. Sesuai untuk kita yang sentiasa aktif dalam urusan harian. 
    Penting tau vitamin C ni, supaya kita sentiasa sihat dan bertenaga. 

    Yang lagi best, dalam satu tablet tu bukan je ada kandungan vitamin C, Vitamin E & Gluta pun ada. 
    Memang sesuai sangat la kalau nak gebu gebaskan kulit muka dan badan kita. 

    Dah la badan sihat bertenaga, dapat pulak kulit yang cantik glowing glowing. 
    Memang puas hati la makan Vitamin Nurraysa ni.

    Satu botol ada 50 tablet. 
    Tahan sebulan. 
    Jom la cuba. 

     
    No automatic alt text available.
     
     
     
    Kelebihan:

    • Membantu mencerahkan dan meningkatkan kualiti kulit
    • Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
    • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolesterol
    • Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
    • Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh tubuh daripada rosak
    • Membantu merawat masalah kulit seperti ekzema
     
    No automatic alt text available.


    NURRAYSA VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS. 

    Vitamin cantik untuk anda yang inginkan kecantikan yang menyerlah dari dalam. 
    Supplement tanpa kolagen, tanpa suntikan yang menyakitkan, selamat dan halal.

    Cara makan
     
    Makan 2 biji je tau

    Sebab bau dia wangi, rasa sedap
    Rasa sweet2 sour
     
     
    No automatic alt text available.

    Last Updated @ 9/20/2017 3:20:26 PM



    Buy with confidence
    We have 356 Good Ratings from buyers View More Rating >
    Buyer
    Item ID
    Date
    Ratings
    ma****
    10/30/2018 12:21:00 AM
    -
    an****
    10/15/2018 11:23:00 AM
    Barang dah sampai. Terima kasih :)
    zh****
    9/22/2018 8:40:00 PM
    Very fast delivery & smooth transaction, recommended seller. A+++++
    as****
    8/23/2018 5:24:00 PM
    -
    an****
    8/3/2018 3:19:00 PM
    Item received in a good condition. Ordered yesterday and received today. So fast! Thank you:)
    er****
    7/28/2018 11:45:00 PM
    -
    er****
    7/28/2018 11:45:00 PM
    -
    er****
    7/28/2018 11:44:00 PM
    -
    Recent Transactions
    Buyer
    Product
    Details
    ve****
    NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)
    2 pcs
    13/12/2017

    Postage by POS LAJU

    Free Postage Semenanjung and Sabah/Sarawak

    Postage on same day for confirmed payment before 3pm

     

    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    maysaracollect' Best Seller

    Promotion Items

    maysaracollect' Recently Sold

    maysaracollect' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.