loading


NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)

RM 49.90
Normal Price
RM 70.00    You save RM 20.10 (29%)
Promotions
Shipping
From Seremban / Negeri Sembilan , Estimated Arrival 1-3 working days.  
  • RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
  • RM 11 by courier to Sabah, Labuan
  • RM 11 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.00 for Peninsular 
Please select option below

X

Quantity
- +
38 left
*Quantity exceeds maximum allowed
Do you have question regarding this product?
Live chat with maysaracollect now.
Chat with me
ItemID
196529474
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
684
Available Quantity
38
Seller Information
maysaracollect
Store since 06 Sep 2014

Feedback Score
: 279+
Positive Feedback
: 99.29%
Total Product
: 326
Full Refund if you don't receive your order*
Popular Products
Item Specification
  • Report
  • Brand : NURRAYSA
    Model / SKU : NURRAYSA ~ Vit C, Vit E & Gluta Plus
    Conditions : New

    Product Description


    NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets)

    NURRAYSA VIT C, VIT E & GLUTA PLUS
     
    ================================
     
     
    NURRAYSA DAH ADA VITAMIN C

    Produk terbaru Nurraysa uols. 
    Sesuai untuk kita yang sentiasa aktif dalam urusan harian. 
    Penting tau vitamin C ni, supaya kita sentiasa sihat dan bertenaga. 
     
     
    No automatic alt text available.
     

    Yang lagi best, dalam satu tablet tu bukan je ada kandungan vitamin C, Vitamin E & Gluta pun ada. 
     
    Memang sesuai sangat la kalau nak gebu gebaskan kulit muka dan badan kita. 
     

    Dah la badan sihat bertenaga, dapat pulak kulit yang cantik glowing glowing. 
    Memang puas hati la makan Vitamin Nurraysa ni.
     

    No automatic alt text available.
     
     
    Nak kulit cantik dan ploles macam nelopah? Tapi kebanyakkan supplement kat luar sana berasaskan kolagen?

    Nah! Perkenalkan Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus
    Kami membantu menyelesaikan masalah anda yang tak boleh consume kolagen tapi still nak kulit cantik 
     
     
    boleh amalkan Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus 
    dengan selamat dan yang paling penting vitamin ini 5X SKIN BOOSTER!
     
     
    Berbentuk tablet , rasanya yang masam-masam manis seperti gula-gula, perisa anggur yang sangat sedap!

     
    No automatic alt text available.
     
     
    Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus kaya dengan:
     
    • L-Glutathione
    • D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
    • Polypodium Leucotomos Leaf Extract
    • Ascorbic Acid (Vitamin C)

    Image may contain: 1 person, text

     
    KELEBIHAN VITAMIN-C NURRAYSA

    Produk terbaru Nurraysa uols. Sesuai untuk kita yang sentiasa aktif dalam urusan harian. 
    Penting tau vitamin C ni, supaya kita sentiasa sihat dan bertenaga. 

    Yang lagi best, dalam satu tablet tu bukan je ada kandungan vitamin C, Vitamin E & Gluta pun ada. 
    Memang sesuai sangat la kalau nak gebu gebaskan kulit muka dan badan kita. 

    Dah la badan sihat bertenaga, dapat pulak kulit yang cantik glowing glowing. 
    Memang puas hati la makan Vitamin Nurraysa ni.

    Satu botol ada 50 tablet. 
    Tahan sebulan. 
    Jom la cuba. 

     
    No automatic alt text available.
     
     
     
    Kelebihan:

    • Membantu mencerahkan dan meningkatkan kualiti kulit
    • Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
    • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolesterol
    • Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
    • Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh tubuh daripada rosak
    • Membantu merawat masalah kulit seperti ekzema
     
    No automatic alt text available.


    NURRAYSA VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS. 

    Vitamin cantik untuk anda yang inginkan kecantikan yang menyerlah dari dalam. 
    Supplement tanpa kolagen, tanpa suntikan yang menyakitkan, selamat dan halal.

    Cara makan
     
    Makan 2 biji je tau

    Sebab bau dia wangi, rasa sedap
    Rasa sweet2 sour
     
     
    No automatic alt text available.

    Last Updated @ 9/20/2017 3:20:26 PM


      Buy with confidencewe have 351 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    as**** 167165395 6/6/2018 11:48:00 PM -
    zu**** 177394154 5/22/2018 3:38:00 PM good seller ....honest fast shipping thanks
    br**** 197753015 4/25/2018 1:46:00 PM Very good..very fast
    an**** 166301090 4/13/2018 11:44:00 AM Terima kasih. Barang sampai dalam keadaan yang baik :)
    ms**** 198038740 4/13/2018 11:27:00 AM Good seller.
    ms**** 171556676 4/13/2018 11:27:00 AM Good seller.
    ms**** 198043151 4/13/2018 11:27:00 AM Good seller.
    pi**** 197974862 4/3/2018 8:02:00 AM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ve**** NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets) 2 pcs
    13/12/2017
    ah**** NURRAYSA ~ Vitamin C, Vitamin E & Gluta Plus (50 x 1000mg Tablets) 10 pcs
    22/09/2017


    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Postage by POS LAJU

    Free Postage Semenanjung and Sabah/Sarawak

    Postage on same day for confirmed payment before 3pm

     

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    maysaracollect' Best Seller

    Promotion Items

    maysaracollect' Recently Sold

    maysaracollect' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my