loading


PEARL PLUS

Our Price
RM 35.00
Shipping
From Oversea , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Buyer is responsible for import duty and GST where applicable
Please select option below

X

Quantity
- +
84 left
ItemID
181229440
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
224
Available Quantity
84
Seller Information
adamma
Store since 08 Sep 2006

Feedback Score
: 839+
Positive Feedback
: 99.88%
Total Product
: 523
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
 • Report
 • Model / SKU :
  Conditions : New

  Product Description


  PEARL PLUS

  PACAK LANGIT PEARL PLUS
  Memperkenalkan kepada anda satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA - hanya dengan sebiji mutiara - 100% asli tanpa sebarang bahan kimia.
  Pacak Langit dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!

  Tidak pasti jika anda memerlukan Pacak Langit Pearl

  Ketahui sekiranya anda ada mengalami tanda - tanda (simptom) masalah ereksi:
  Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
  Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
  Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
  Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.

   

  Mengapakah masalah ereksi boleh terjadi

  Masalah ereksi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Sama ada anda berusia 20'an ataupun 60'an, ianya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Namun begitu apakah menyebabkan berlakunya keadaan ini?
  Masalah ereksi boleh terjadi dari akibat kesan fisiologi atau psikologi.
   
   

   

   

  Kesan Psikologi

  Apakah yang anda makan sepanjang hari? Kemungkinan besar anda bersarapan dengan Nasi Lemak atau Roti Canai, makan nasi tengahari dengan ikan/ayam kari atau goreng dan makan malam juga dengan nasi dengan makanan berkuah atau goreng. Seperti yang dapat anda lihat, hampir setiap waktu makanan kita pasti mengandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Apakah kesan pemakanan seperti ini pada kesihatan seksual kita? Tahun demi tahun, lemak dan kolestrol ini akan membina di dalam tubuh badan mengakibatkan pengaliran darah yang tidak lancar.
  KETEGANGAN PENUH hanya boleh dicapai sekiranya darah dapat mengalir kedalam organ zakar tanpa halangan dan ianya kekal di dalam organ zakar. Kolestrol yang tinggi menghalang pengaliran darah yang optimum dan akhirnya mengakibatkan kesukaran untuk mendapatkan ketegangan yang sempurna.

  Kesan Psikologi

  Dalam keadaan dunia yang semakin pantas dan semua orang berlumba - lumba untuk mengejar kemewahan hidup, ramai yang tidak dapat menumpukan perhatian kepada kehidupan keluarga. Tekanan hidup yang tinggi juga membawa kesan kepada masalah ereksi.
  Kapsul pacak langit pada asalnya adalah gabungan akar - akar kayu yang perlu direbus selama sekurang - kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang. Dengan perkembangan zaman, Pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar - akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.

   

  KANDUNGAN PACAK LANGIT

   

  Produk Pacak Langit ini mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masaalah berkaitan dengan libido lelaki. Pada setiap kapsul Pearl digabungkan dari ekstrek Ginko Biloba, Tribulus Terristris , Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax ke jumlah dosej sebanyak 500 mg.

   

  Kenapa Pilih Pacak Langit

  Meningkatkan tenaga dan stamina.
  - Memanjangkan tempoh ereksi.
  - Merawat Pancutan Pramatang.
  - Meningkatkan libido.
  - Meningkatkan pengeluaran air mani.
  - Merawat kegagalan erektil.
  - Membersihkan buah pinggang.
  - Merawat masalah Prostate.

   

         Kelebihan Kapsul Pacak Langit

  - Merawat kegagalan erektil laris dengan banyak repeat orders!
  - Merawat pancutan pramatang
  - Meningkatkan libido
  - Meningkatkan pengeluaran air mani
  - Memanjangkan tempoh ereksi
  - Merawat masalah prostat
  - Membersihkan buah pinggang
  - Meningkatkan tenaga dan stamina

   

   

   

   

  Pacak Langit Pearl Plus
  BUKAN HANYA
  Untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual anda.

   

  Apa Keunikan Pill Ini

  -Pacak Langit Pearl merupakan produk yang dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada BILA-BILA masa yang anda mahu

   

  Bagaimana Terciptanya Kapsul Pacak Langit

   

  -Kapsul Pacak Langit pada asalnya adalah gabungan akar - akar kayu yang perlu direbus selama sekurang - kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang.
  Dengan perkembangan zaman, Pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar - akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.

   

  Bagaimana Pacak Langit Pearl Boleh Membantu

   

  Pacak Langit Pearl bukan hanya untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual dan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari. 
  Pacak Langit Pearl dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik.
  Herba ramuan Pacak Langit Pearl akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar anda untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksimum,lebih ampuh dan mengelakan pancutan pra-matang.

   

  KANDUNGAN PACAK LANGIT

  Produk Pacak Langit ini mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masaalah berkaitan dengan libido lelaki. Pada setiap kapsul Pearl digabungkan dari ekstrek Ginko Biloba, Tribulus Terristris , Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax ke jumlah dosej sebanyak 500 mg.

  ginko1 GINKO BILOBA
  Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya  berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paruparu dan alat kelamin untuk berfungsi.
  eurycoma EURYCOMA LONGIFOLIA
  Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan
  tribulus TRIBULUS TERRISTRIS
  Tribulus Terristris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.
  butea BUTEA SUPERBA
  Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah kekawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.
  eurycoma SMILAX ( UBI JAGA)
  Ubi jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac atau perangsang nafsu untuk kaum lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testerone

   

  Pacak Langit Ini Berasal Dari Bahan Kimia Atau Herba
  Pacak Langit dibuat dari akar-akar kayu yg terdiri daripada -


  Jangan biarkan kehampaan menguasai anda. Munkin Pacak Langit pearl akan menjadi penyelesainya.

  Bilakah anda perlu mengambil Pearl plus

  1. Hanya ambil sebiji Pacak Langit Pearl untuk jangkamasa 3 hari sekiranya anda mengambilnya untuk membantu mengekalkan atau menguatkan ketegangan.
  2. Hanya ambil sebiji Pacak Langit Pearl untuk jangkamasa 2 hari sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk mencapai ketegangan.
  3. Ambil sebiji Pacak Langit Pearl setiap hari untuk merawat masalah serius ketegangan dimana anda tidak boleh mencapai ketegangan sama sekali. Rawatan ini biasanya mengambil masa selama 2-3 minggu.

   

   

  - PERHATIAN -

  RAWATAN BERTERUSAN SELAMA 20 HARI DAPAT MENGHIDUPKAN KEMBALI YANG TELAH MATI.

  Ramuan: Rawatan tradisional dari adunan tongkat ali hitam, galak tua, buah wolfberry, ginseng, akar wong solo, genta emas dan lain - lain lagi.
  DIGUNAKAN KHAS UNTUK TENAGA dan Kuantiti dan Kualiti Air MANI.
  Kapsul PACAK Langit - Membantu mengeraskan zakar sehingga MAKSIMA, memberi kesihatan tubuh badan, melawaskan kencing dan membantu meningkatkan kuantiti dan kualiti Air Mani.
  ATURAN : Makan 1 kapsul, 30 minit sebelum bersama.
  Kalau MATI PUCUK : Makan 1 biji sehari selama 10 hari lagi, akan kembali 'HIDUP'.

  Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA -hanya dengan sebiji mutiara - 100% asli tanpa sebarang bahan kimia.


  Last Updated @ 3/6/2017 10:04:44 AM


    Buy with confidencewe have 1091 Good Ratings from buyers !

  BuyerItem IDDateRatings
  zs**** 138061512 7/24/2017 12:44:00 PM Very good
  to**** 158337430 7/17/2017 10:29:00 AM I have recieved the good in great condition. Tq for ur service
  hk**** 169226382 7/12/2017 6:29:00 PM Thanks
  di**** 159815578 7/6/2017 8:57:00 AM Thumbs up for you
  gm**** 181229440 6/28/2017 9:10:00 AM will trade again..fast response
  aj**** 169260167 6/19/2017 9:40:00 AM very good and fast delivery
  ja**** 189118402 6/15/2017 4:43:00 PM Fast delivery.
  fi**** 166773564 6/13/2017 5:54:00 PM -  Recent Transactions

  Buyer Product Details
  hu**** PEARL PLUS 2 pcs
  18/06/2017
  hu**** PEARL PLUS 1 pcs
  14/06/2017
  sy**** PEARL PLUS 1 pcs
  15/05/2017
  gm**** PEARL PLUS 1 pcs
  04/05/2017
  xr**** PEARL PLUS 1 pcs
  26/04/2017
  ma**** PEARL PLUS 1 pcs
  18/04/2017
  RA**** PEARL PLUS 1 pcs
  17/04/2017
  gm**** PEARL PLUS 1 pcs
  10/04/2017
  xr**** PEARL PLUS 1 pcs
  31/03/2017
  sp**** PEARL PLUS 2 pcs
  08/03/2017


  Questions & Answers   Ask Seller


  PAYMENT METHOD

  • CASH PAYMENT
  • Maybank2u
  • Maybank CDM
  • CimbClicks
  • CIMB CDM
  • RHB Now
  • RHB CDM
  • iRakyat
  • Bank Rakyat CDM
  • ATM Transfer
  • IBG Transfer
  • NetPay

   

  Why No Netpay?

  http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

  Jaminan Penghantaran

   

  Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

  Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

  Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

  Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

   

  HARGA PENGHANTARAN:

  RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

  Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

  RM 9.00 SABAH/SARAWAK

   

  Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

  About Combine Shipping

  We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

  How it work?

  Lets explain with an example:-

  You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
  Item A: Shipping fee RM8
  Item B: Shipping fee RM20
  Item C: Shipping fee RM12

  System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
  RM20 + RM3 + RM3

   

  You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

   

  PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

  1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
  2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
  3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
  4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
  5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

    

    

   1.  
   2.  
   3.  

    

    

  Any information please email to adamma@rocketmail.com or
  contact me 0192278312

   

   

  Please accept all the above terms and condition before buying.

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

  0.0

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review

  Frequently Bought Together

  Customers Who Bought This Item Also Bought

  Related Products

  Recently Viewed Items

  adamma' Best Seller

  Promotion Items

  adamma' Recently Sold

  adamma' Items  You may also be interested in Tag:  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  lelong class
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my