loading
RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)

    RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)

    RM 100.00
    RM 138.00
    -28% Off

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    50 left
    Delivery From Seremban / Negeri Sembilan
    Estimated Arrival : 1-3 working days.
    First unit : RM 7.00 
    Shipping Fee
    RM 7 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 11 by courier to Sabah, Labuan
    RM 11 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist
    Since 06 Sep 2014
    Chat Now
    We accept
    and more
    Buyer Protection
    with NetPay
    Full Refund if you don't receive your order*
    N/A
    N/A
    Popular Products
    Product ID : 201944628 Brand : RIFFAA Dhati Model / SKU : RIFFAA Dhati COMBO Conditions : New


    RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)

    RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)


    RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)


    RIFFAA Dhati COMBO ~ Magic Lotion (100ml) + Pinkyy Lip Scrub (10gm)

    RIFFAA Dhati
     
    COMBO Set 2 items:
     
    MAGIC LOTION ~ 100ml
     
    PINKYY LIP SCRUB + MASK ~ 10gm
     
    =========================
     
    RIFFAA D'HATI ~ MAGIC LOTION
    Hand & Body Whitening Lotion
     
    INSTANT WHITENING LOTION ~ PILIHAN MUA BELLA
     
    Image may contain: 1 person
     
    Riffaa D'hati Magic Lotion merupakan losyen pencerah kulit yang berkesan untuk mencerah dan melembabkan kulit secara maksimum.
     
    Sesuai untuk semua jenis kulit dan digunakan secara harian. Losyen Riffaa D'Hati merupakan losyen pencerah instant whitening yang dikeluarkan oleh bumiputera Malaysia, 100% semulajadi, suci, halal, dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit.
     
    Image may contain: text
     
    Korang, ni la lotion riffa yg MUA bellaz suka sangat tuu.Memang nampak terus tauu warna kulit kita berbeza
     
    RIFFAA D'HATI MAGIC LOTION
     
    Magic losyen by riffaa tanpa melekit ,putih gebu sepantas 5 saat, fav losyen mua bellaz, sangat berbeza dengan losyen yg lain, sangat-sangat hot selling tau
     
    Image may contain: one or more people
     
    Kelebihan riffaa d'hati magic lotion
     
    • SPF60 
    • KKM approve
    • Halal
    • Tiada bahan kimia
    • Natural products
    • High quality losyen
     
    HARGA : 100ML cuma RM69 tak termasuk postage.
     
    Image may contain: 1 person
     
    Magic Lotion RIFFAA Dhati ~ Sekali sapu terus putih
     
    • Kesannya serta merta
    • Harum berasaskan bunga lily
    • Menjadikan kulit putih & gebu
    • Mempunyai perlindungan UV spf 60
    • Mempunyai kelulusan kkm NOT170703956k
    • Isi kandungan: 100ML
    No automatic alt text available.
     
    RIFFA DHATI MAGIC LOTION 
     
    KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI
     
    • Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
    • Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
    • Mengekalkan haruman sepanjang hari
    • Ramuan extrac bunga lily
    • Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
    • Kesan seawal 7 hari
    • yang penting ada logo halal
    • keluaran bumiputra
     
    Image may contain: makeup and text
     
    Image may contain: one or more people and text


    RIFFAA

    PINKYY LIP SCRUB + MASK~ 10gm
     
    by Riffaa Dhati
     
    =================
     
    NAK BIBIR MUNGGIL !
    NAK BIBIR PINKY !
    NAK BIBIR SEKSI !

    sebelum pakai lipstick.. tonyoh scrub ni..

    Bibir Merah Jambu Semulajadi.. Yang nak bibir nmpk merah2 pinky..
    uolls ptut try ni..
     
    Image may contain: 1 person, closeup
     
    RIFFAA PINKY LIP SCRUB
    Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!
     
    Terutama yg Smoking tuu
    WAJIB ry this scrub tau, kompom Cerah

    Lelaki perempuan pun boleh guna
     
    No automatic alt text available.

    Kebaikan:
     
    • Menghaluskan kulit bibir
    • Bibir jadi lembab
    • Bibir lebih cerah

    Bkn setakat bibir ja. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink.
    nama dh Organik. harus la Selamat dgunakan.

    Rawatan untuk bibir halus, wangi, lembut, mungil tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik.
    Image may contain: food

    Fungsi dan Kelebihan :
     
    • Bibir pastinya kelihatan cantik, anjal, halus dan licin.
    • Mengurangkan masalah bibir yang menggelupas, kering atau merekah.
    • Membantu melancarkan peredaran darah sekitar bibir.
    • Sangat bagus untuk mereka yang bibir kasar, kusam, gelap (merokok).
    • Membuat bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi.
    • Mengurangi kedutan / garis halus pada bibir.
    • Bibir jadi lebih lembab dan segar.
    • Guna sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'.
    • Boleh digunakan pada mana2 bahagian badan lain juga seperti tumit kaki, siku, ketiak dll.
     
    Image may contain: 1 person, closeup
     
    Cara pakai:
     
    • pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih
    • Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
    • Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.
    Image may contain: 6 people, selfie and closeup

    Sebagai mask
     
    • sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih
    • biarkan selama 5 hingga 10 minit
    • selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit
    • bilas bersih
     
    Image may contain: food

    Isi kandungan : 10gm / pcs
     
    RIFFA PINKY SCRUB
     
    Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi
    daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik.
     
    Image may contain: text
     
    RIFFAA PINKY SCRUB

    KELEBIHAN RIFFA PINKY SCRUB :-
     
    • kelihatan cantik, berisi dan licin
    • Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
    • membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna
    • Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
    • Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
    • Menghaluskan kulit bibir
    • Mengurangi kedutan pada bibir
    • Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi
    • Bibir jadi lebih lembab
    • Bibir lebih cerah
    • sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
    • mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas
    • membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas
    • memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis
    • Formula buah buahan n bahan organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda
    • menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis
    • sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami
    • kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami
    • melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah .
     
    Image may contain: 1 person, text
     
    PINKYY Scrub Riffa D’Hati

    Sebelum aply lipstick.
    Dap2 dulu Scrub Bibir dap2 kt bibir kasi glowing
     
    No automatic alt text available.
     
     
    No automatic alt text available.

     


    Last Updated @ 3/15/2018 3:44:45 PM



    Buy with confidence
    We have 356 Good Ratings from buyers View More Rating >
    Buyer
    Item ID
    Date
    Ratings
    ma****
    10/30/2018 12:21:00 AM
    -
    an****
    10/15/2018 11:23:00 AM
    Barang dah sampai. Terima kasih :)
    zh****
    9/22/2018 8:40:00 PM
    Very fast delivery & smooth transaction, recommended seller. A+++++
    as****
    8/23/2018 5:24:00 PM
    -
    an****
    8/3/2018 3:19:00 PM
    Item received in a good condition. Ordered yesterday and received today. So fast! Thank you:)
    er****
    7/28/2018 11:45:00 PM
    -
    er****
    7/28/2018 11:45:00 PM
    -
    er****
    7/28/2018 11:44:00 PM
    -

    Postage by POS LAJU

    Free Postage Semenanjung and Sabah/Sarawak

    Postage on same day for confirmed payment before 3pm

     

    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    maysaracollect' Best Seller

    Promotion Items

    maysaracollect' Recently Sold

    maysaracollect' Items



    You may also be interested in Tag:
    Losyen



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.