loading
ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA

    ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA

    RM 10.00

    Please select option below

    X

    Since 28 Aug 2007
    Chat Now
    Delivery From SKUDAI / Johor
    Shipping Fee
    RM 0 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 5 by courier to Sabah, Labuan
    RM 5 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    Popular Products
    Product ID 206997115
    Brand ETIQA
    Model / SKU LIBERTY
    Conditions New


    Click To Enlarge
    ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA


    ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA


    ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA


    ROADTAX EXPRESS INSURAN MOTOR RM80 kereta RM115 SAHAJA

    >>>ROADTAX FREE!!!!! <<<
    >> INSURAN MOTOR SERENDAH RM80<<
    >>INSURAN KERETA SERENDAH RM115<<

    Assalammualaikum....jom sape nak murah roadtax kete moto pm jer ...rugila u olls klau wat kat luar,x dpt kautim harga murah mcm kita buat tau 😍😬😄😄yg isteri2 tu tlg la bgtau kat suami2 awk buat roadtax insurans kat kita ni,sebab harga mmg murah,kita kirakan sampai puas hati tau,free je quotation..
    ada liberty,etiqa,pacific,kurnia,ambank semua lain2 harga jika pandai adjust ikut budget anda...ini betull betulll tau....👍🏽👍🏽
    Yg jauh jgn risau kita pos laju je yg dekat kita hantar dpn pintu rumah lgi....

    Jom check & renew cepat jgn tunggu sampai dh lma roadtax mati nanti kena g puspakom lgi susah,leceh dn buang masa,skrg kn semua boleh online je....

    Lg 1 nk bgtau loyal cust bulan dpn nk buat cabutan BERTUAH menang PHONE ANDROID bgi yg dh renew roadtax kereta motor dgn kami,OK x? nk join x? dpt phone PERCUMA tu!!!!!😊😁😁😁
    Tpi kenalah daftar dulu kereta@motor anda dgn kami yer utk dpt sertai cabutan PHONE FREE ni:

    👉🏽Isi detail ni sahaja dn wasap sy tak perlu balik rumah amik geran 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽

    Nama
    Ic
    Alamat
    Jenis motor @ kerete
    Cc brapa
    No flat
    No phone

    FB :ROADTAX EXPRESS

    Untuk Jawapan Pantas,klik je:

    http://0137772414.wasap.my
    http://0137772414.wasap.my
    http://0137772414.wasap.my

    ROADTAX EXPRESS INTERPRISE
    NO.53,JLN PI 12/9
    TMN PULAI INDAH
    JOHOR BAHRU






    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2018 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.