loading


RONADO MEN GEL – Losyen Besarkan Zakar

RM 92.00
Shipping
RM 6 by courier to Peninsular Malaysia
RM 9 by courier to Sabah, Labuan
RM 9 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.00 
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
29999 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
198511706
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Normal Post
Views
456
Available Quantity
29999
Seller Information
ubattenagabatin
Store since 04 May 2009

Feedback Score
: 944+
Positive Feedback
: 98.66%
Total Product
: 601
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Conditions : New

    Product Description


    RONADO MEN GEL – Losyen Besarkan Zakar

    RAHSIA SAIZ ZAKAR MAT SALEH KINI DI DEPAN MATA ANDA. DAPATKAN SEBOTOL SEKARANG!

    PRODUK: RONADO MEN GEL
    FUNGSI: MEMBESAR DAN MEMANJANGKAN ZAKAR
    HARGA  RM100



    KENALI RONADO MEN GEL

    GEL PEMBESAR ZAKAR. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak.

    Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.Produk Hebat. Formulasi Dari France. Pasti Berkesan.

    FUNGSI RONADO MEN GEL

    Membesarkan zakar agar lebih panjang dan padat
    Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
    Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
    Meningkatkan prestasi seksual
    Memberikan Ereksi Berulang
    Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
    Anti-bakteria
    Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

    CARA PENGGUNAAN

    Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi. Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.

    KANDUNGAN

    Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.

    Berat: 50ml

    TESTIMONI PENGGUNA

    Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak. kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni, bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan. Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa. bayangkan wife bukan main seronok sekali. Kadang kadang bila menonton tv, tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar. Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.

    -Farid Ahmad,Sabak Bernam.

    Lama juga saya fikir, macam mana zakar suami saya berubah ketara pembesarannya, sebelum ini bila bersama senang sahaja masuk, tapi sejak akhir akhir ni bukan main susah nak masukkan, bila saya tanya dia hanya tersenyum gelak gelak hinggalah saya terjumpa celah kain dalam almari produk ini. Sekarang ni, saya pula sanggup keluarkan duit untuk belikan untuk suami tercinta. Seronok sangat sebab bukan setakat besar tapi tahan lama.

    -Adriana,Sepang

    Tak nak cakap banyak, siapa tak try memang rugi, berbaloi dengan harga. Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli. TQ bro.



      Buy with confidencewe have 1394 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    sw**** 194161390 11/21/2017 1:55:00 PM good services...fast respon...
    sw**** 183294458 11/21/2017 1:55:00 PM good services...fast respon...
    Ga**** 178952558 11/21/2017 12:48:00 PM good seller , fast shipment , recommended
    za**** 183295652 11/20/2017 4:44:00 PM -
    Mc**** 197028772 11/18/2017 6:37:00 PM fast deliver
    ms**** 194161390 11/14/2017 3:56:00 PM Tq bro...
    as**** 183295891 11/10/2017 10:06:00 PM -
    as**** 178952558 11/10/2017 10:05:00 PM The best seller





    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   seg****05/05/2017 06:44 PM
    Question:   nak tanje satu betul ke jadi besar ke
    Answer:   ya05/05/2017 06:44 PM
    User:   mai****01/12/2016 03:51 PM
    Question:   berapa lama boleh nmpak kesannya....dan lagi satu berapa tiub baru nmpak kesan dia
    Answer:   2 mggu sapu hari203/12/2016 03:00 PM
    User:   Pir****20/05/2016 11:01 AM
    Question:   Bagaimana cara pembungkusan penghantaran
    Answer:   pembungkusan rahsia.pengalaman 7 tahun jual barang lelaki20/05/2016 11:02 AM
    User:   mai****17/04/2016 12:11 PM
    Question:   Salam..sy ingin bertanya..Selamat ke gunakan produk krim besar zakar ni.sbb sy rasa tertarik dgn prudok ni
    Answer:   ya selamat.dah jual 6 tahun17/04/2016 01:12 PM
    User:   are****24/04/2016 09:11 AM
    Question:   Ada nombor whatsap???
    View All
    User:   seg****05/05/2017 06:44 PM
    Question:   nak tanje satu betul ke jadi besar ke
    Answer:   ya05/05/2017 06:44 PM
    User:   mai****01/12/2016 03:51 PM
    Question:   berapa lama boleh nmpak kesannya....dan lagi satu berapa tiub baru nmpak kesan dia
    Answer:   2 mggu sapu hari203/12/2016 03:00 PM
    User:   are****24/04/2016 09:11 AM
    Question:   Ada nombor whatsap???
    View All
    ;

    POSLAJU

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   seg****05/05/2017 06:44 PM
    Question:   nak tanje satu betul ke jadi besar ke
    Answer:   ya05/05/2017 06:44 PM
    User:   mai****01/12/2016 03:51 PM
    Question:   berapa lama boleh nmpak kesannya....dan lagi satu berapa tiub baru nmpak kesan dia
    Answer:   2 mggu sapu hari203/12/2016 03:00 PM
    User:   Pir****20/05/2016 11:01 AM
    Question:   Bagaimana cara pembungkusan penghantaran
    Answer:   pembungkusan rahsia.pengalaman 7 tahun jual barang lelaki20/05/2016 11:02 AM
    User:   mai****17/04/2016 12:11 PM
    Question:   Salam..sy ingin bertanya..Selamat ke gunakan produk krim besar zakar ni.sbb sy rasa tertarik dgn prudok ni
    Answer:   ya selamat.dah jual 6 tahun17/04/2016 01:12 PM
    User:   are****24/04/2016 09:11 AM
    Question:   Ada nombor whatsap???
    View All
    User:   seg****05/05/2017 06:44 PM
    Question:   nak tanje satu betul ke jadi besar ke
    Answer:   ya05/05/2017 06:44 PM
    User:   mai****01/12/2016 03:51 PM
    Question:   berapa lama boleh nmpak kesannya....dan lagi satu berapa tiub baru nmpak kesan dia
    Answer:   2 mggu sapu hari203/12/2016 03:00 PM
    User:   are****24/04/2016 09:11 AM
    Question:   Ada nombor whatsap???
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    ubattenagabatin' Best Seller

    Promotion Items

    ubattenagabatin' Recently Sold

    ubattenagabatin' Items




    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my