loading


Royal Slim Lishuo Magic - 2 Boxes *Free Poslaju

Our Price
RM 190.00 16 Sold
Price includes GST (6%)
Normal Price
RM 260.00    You save RM 70.00 (27%)
Shipping
*Incl GST (6%)
RM 0 by courier to Peninsular Malaysia
RM 0 by courier to Sabah, Labuan
RM 0 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.00 
From Seri Kembangan / Selangor
Please select option below

X

Option
:
Please select an option
Quantity
- +
ItemID
159847309
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect
Views
1908
Seller Information
andrewlyf
Store since 24 Sep 2007
GST ID: 001481904128

Feedback Score
: 737+
Positive Feedback
: 99.20%
Total Product
: 450
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU : Royal Slim
    Conditions : New

    Product Description


    Royal Slim Lishuo Magic - 2 Boxes *Free Poslaju

    royal slim

    Free Gift
    1. 1 x Mask
    2. Free Poslaju to Malaysia (include Sabah & Sarawak)

    Produk yang hangat diperkatakan produk slimming yang enot makan turun 20kg, wowww memang super, so ladies2 kat luar sana apa tunggu lagi, Jom dapatkan Royal Slim Lishou Magic…

    Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!

    For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

    KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
    Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

    KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
    1. Menjadi kenyang 8 jam
    2. Hari pertama berat dah turun
    3. Membuang toksin
    4. Melicinkan kulit
    5. Membaiki hormon
    6. Mengecutkan jerawat
    7. Memudarkan jeragat
    8. Memutihkan kulit


    kesan royal slim



    royal-slim-ingredients


    CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ?
    1- Campur dengan air biasa 200ml
    2- Shake-shake sambil menari-nari
    3- Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
    4- Minum 3 liter air sehari

    cara royal slim



    Perasa epal ada collagen untuk anti aging, Sila kurangkan pengambilan kafien, kerana akan mengurangkan tindak balas anti aging (collagen) dalam badan.

    1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat.

    Testimonial ROYAL SLIM

    testimonial royal slim

    testimonial royal slim

    testimonial royal slim

    testimonial royal slim

    testimonial royal slim









    Last Updated @ 7/11/2014 1:54:48 PM


    Last Updated @ 3/5/2015 8:30:56 AM


      Buy with confidencewe have 955 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    Fa**** 159847348 7/27/2017 2:49:00 AM Very fast in delivery.
    cr**** 184868539 7/16/2017 11:37:00 PM -
    cr**** 175290789 7/16/2017 11:37:00 PM -
    cr**** 185167311 7/16/2017 11:37:00 PM -
    cr**** 175291300 7/16/2017 11:37:00 PM -
    No**** 175291300 7/14/2017 8:00:00 AM good seller thank you
    bo**** 173804925 7/13/2017 9:48:00 AM Thank you very much!
    bo**** 157606268 7/13/2017 9:48:00 AM Thank you very much!





    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   roblyney08/07/2014 04:30 AM
    Question:   Hi, is it genuine and when is the expiry date? Thanks.
    Answer:   Hi, confirm original.
    Expire date April 2016
    07/08/2014 12:30 PM
    User:   cuttycallquen07/08/2014 12:18 PM
    Question:   surprisingly cheap and interested to buy, but is this genuine and when is the expiry date?
    Answer:   Hi, confirm original.
    Expire date April 2016
    07/08/2014 12:30 PM
    View All

    Make Payable To:

    Maybank 562807533991 Bubble Marketing Sdn Bhd

    Public Bank 3193331904 Bubble Marketing Sdn Bhd

    Your order will be send out at same day if payment received before 4pm.

    Tracking number will be updated as soon as possible to you once we have sent the parcel.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   roblyney08/07/2014 04:30 AM
    Question:   Hi, is it genuine and when is the expiry date? Thanks.
    Answer:   Hi, confirm original.
    Expire date April 2016
    07/08/2014 12:30 PM
    User:   cuttycallquen07/08/2014 12:18 PM
    Question:   surprisingly cheap and interested to buy, but is this genuine and when is the expiry date?
    Answer:   Hi, confirm original.
    Expire date April 2016
    07/08/2014 12:30 PM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    andrewlyf' Best Seller

    Promotion Items

    andrewlyf' Recently Sold

    andrewlyf' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    lelong class
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my