loading
SECRET HORMON PIL ADVANCE GLUTA WHITE

    SECRET HORMON PIL ADVANCE GLUTA WHITE

    RM 65.00

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    10 left
    Delivery From Klang / Selangor
    Estimated Arrival : 1-3 working days.
    First unit : RM 8.00 
    Shipping Fee
    RM 8 by courier to Peninsular Malaysia
    RM 11 by courier to Sabah, Labuan
    RM 12 by courier to Sarawak
    Ship To : Within Malaysia
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist
    Since 01 Nov 2007
    We accept
    and more
    Buyer Protection
    with NetPay
    Full Refund if you don't receive your order*
    Popular Products
    Product ID : 214947737
    Brand : None
    Model / SKU : SYHBP48
    Conditions : New


    SECRET HORMON PIL ADVANCE GLUTA WHITE


    DETAILS
    FUNGSINYA!!!
    Packaging Lama= 30 Capsul (Tahan 2 Mggu) Dah Habis Stok
    Packaging Baru= 60 Capsul (Tahan 1 Bulan) Ready Stok
    Harga terkini= Mampu Miliki :)

    SECRET HORMON PIL 
    PRODUK PEMBESARAN PAYUDARA YG PALING HOT DAN TERLARIS DI PASARAN NEGARA ASIA TERKINI !! 
    Kerja 50 kali ganda daripada mirifica biasa. Dari CUP A ke CUP D !! 

    SECRET HORMON PIL merupakan produk terbaru dan paling kesan di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica thai untuk pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk payudara yang lebih besar dan penuh. Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah. Produk secret hormon pil ni bukan utk payudara dan rahim je, dan juga bagi sesiapa yang kulit sensitif, kering, berjerawat dan jeragat 

    Secret Hormon Pil: 
    • Menganjalkan payudara dan punggung 
    • Mengetatkan dan mengecutkan rahim (bagi wanita yang bersalin dan keguguran) 
    • Mengetatkan dan menguatkan otot faraj 
    • Merawat jangkitan kuman dan bakteria di faraj 
    • Meningkatkan tahap tenaga batin kepada wanita yang berumur 
    • Melambatkan proses menopause 
    • Meningkatkan tahap keghairahan seksual 
    • Mengatasi masalah keputihan dan senggugut 
    • Menstabilkan hormon 
    • Membantu mengurangkan mood swing akibat kekurangan hormone estrogen 
    • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan) 
    • Anti penuaan 
    • Mengurangkan kedutan, jerawat dan jeragat serta kulit kusam atau tidak sekata 
    • Wajah akan menjadi lebih segar dan kemerah-merahan, tegang dan gebu 
    • Memperbaiki pertumbuhan rambut dan tumit yang merekah 
    • Membantu menghilangkan bau badan dan vagina mengurangkan pertumbuhan bulu roma pada muka,sekitar mulut,tangan dan kaki.

    "saiz dada membesar kak, dada pun dah naik balik, punggung pun tak jatuh. semudah dua biji setiap hari, en suami pn tegur, lain macam kencangnya, kejang abg, tq kak " 

    saiz dada boleh mendorong lelaki untuk menghargai perwatakan, kualiti, dan tingkah laku seorang wanita & Wanita dengan saiz dada yang lebih besar akan memberi tanggapan yang lebih mesra kepada lelaki secara umumnya. 

    antara kelebihan SHP, kini dah upgrade jadi SECRET HORMON PIL ADVANCE GLUTA WHITE, lebih mudah menyerap, hanya perlu dua biji setiap hari anda mampu tampil yakin terutama di hadapan suami, 

    hadiah untuk suami di kala dingin ketika bersama.
    PHOTOS




    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    mybracelets Highlights

    Recently Viewed Items

    mybracelets' Best Seller

    Promotion Items

    mybracelets' Items



    You may also be interested in Tag:
    * rahsia



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2019 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.