loading
Set Mini Water Filter Kenko (Beli 1 PERCUMA 1)

    Set Mini Water Filter Kenko (Beli 1 PERCUMA 1)

    RM 149.00
    RM 198.00
    -25% Off

    Please select option below

    X

    Quantity
    - +
    29999 left
    Delivery From Kedah
    Estimated Arrival : 1-3 working days.
    Free Shipping
    ADD TO CART
    BUY NOW
    Add to wishlist
    Since 21 Nov 2016
    We accept
    and more
    Buyer Protection
    with NetPay
    Full Refund if you don't receive your order*
    Popular Products
    Product ID : 212885868 Brand : Kenko Conditions : New


    Set Mini Water Filter Kenko (Beli 1 PERCUMA 1)

    📢 Siapa yg belum guna Penapis Air di rumah wajib baca ni :
    🛑 Masih guna air terus dari paip di rumah yg kotor? Bahaya tu. Air penuh kuman,bakteria kotor dan berkarat.Walau kita masak air pun takkan bersih pun.
    🛑 Atau masih perlu susah2 ke kedai tapis air utk minum?
    "Tapi, kami faham klu nak pakai penapis air mesti mahal kena keluar duit beribu @ pening kepala kan nak tanggung hutang ansuran bulan2"
    Ok, skrg dah tak perlu risau lagi klu nak pasang dan guna Set Penapis Air di rumah.
    Memperkenalkan Set Mini Water Filter Kenko yang menggunakan teknologi 8 kali tapisan daripada Jepun
    .
    .
    DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ
    .
    .
    .
    .
    • KENKO 8 LAYER MINI WATER FILTER
    • PALING UNIK, JIMAT & EKONOMI
    • PENAPIS AIR MINI INI KECIK TAPI POWER, ON THE SPOT MAMPU TUKAR AIR KOTOR JADI BERSIH - AUTOMATIK
    .
    .
    .
    .
    BELI 1 SET, PERCUMA 1 SET
    .
    .
    .
    .
    ☑ Yg pertama mestilah pasal harga sebab mmg murah sgt (jangka hayat tahan boleh guna sampai 4 tahun pulak tu. HANYA SEKALI BELI !
    ☑ Walaupun murah tapi filter ni guna JAPAN ORGANIC TECHNOLOGY sbb dlm ceramic filter ni ada 8 Lapisan Bahan yg berkualiti khas utk tapis air hingga bersih jernih setanding dgn filter yg mahal ribu2 tu.
    ☑ Lepas pasang, kita boleh terus tgk kesan segera LEPAS 2 MINIT JE air berubah jadi jernih dh takde kotor & keladak lagi.
    ☑ Lagi satu filter ni kecik power & mmg jimat ruang bila pasang tak nampak semak kat rumah kita.
    ☑ Filter ni jugak boleh pusing 360 darjah,jadi mudah lah nk buat kerja2 dapur kt rumah.Air kat sinki pun akan jadi lebih laju.
    ☑ Hilangkan parasit, bahan kotor, cacing, klorin, alga, logam berat, karat, giardia, cryptosporidium, bahan tercemar organik dlm air. (Guna basuh sayur dan masak nasi lambat basi)
    ☑ Nak pasang benda ni pun sgt2 lah mudah org pompuan pun boleh pasang sendiri hanya 3 minit siap.
    ☑ Paling penting 100% ada SIJIL SAH HALAL JAKIM dan selamat utk digunakan.Tak ada tulang haiwan.
    Lepas pasang filter ni,1 family boleh terus minum air dari sinki sbb yakin air mmg dh ditapis bersih. Dah tak perlu tapis air kat kedai lagi.
    .
    .
    .
    .
    HALAL & SELAMAT
    .
    .
    .
    DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ
    .
    .
    KETAHUI TUJUH (7) SEBAB KENAPA RAMAI MEMILIH SET BERBANDING PENAPIS AIR MAHAL.
    1. Penapis air ini menggunakan teknologi dari Jepun dengan kuasa 8 tapisan bagi menapis semua kotoran bhya dalam air. (Kualiti tinggi)
    2. Kesan serta merta. (Pasang dan tak sampai 1 minit akan lihat perbezaan warna dan rasa)
    3. Tiada ansuran bulanan langsung. Sekali bayar sahaja. (Itupun tak sampai RM150 pun satu set lengkap.)
    4. Sangat menjimatkan ruang. (Pasang kat kepala paip sahaja)
    5. Sesuai hampir pada semua kepala paip kediaman di Malaysia. (Semua disediakan)
    6. Cara pasang yang sangat mudah dan cepat. Budak darjah 6 pun boleh buat.
    7. Paling best! Tak perlu guna elektrik langung..dah dapat air bersih dan hilang bau. Sedap pun sedap
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    🚫 TAK PERLU BAZIR HUTANG BULAN-BULAN.
    🚫 AUTOMATIK ! TAK PERLU ELEKTRIK.
    🚫 5 MINIT SIAP PASANG TERUS GUNA TAHAN
    • Pertama di Malaysia,
    • Pakar Rawatan air dgn harga rakyat mampu milik.
    • Kenko Mini Water Filter.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    BELI 1 SET, PERCUMA 1 SET
    .
    .
    .
    .
    DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ
    .
    .
    Murah Cepat Jimat Berkualiti
    .
    .


    sms/whtsApp KENKO ke +6013-9512445

    • Postage by POSLAJU only around Malaysia. Take 1-5 working days to deliver depend on location.


    Please buy with confident. Trusted seller with registered company.



    Buy with confidence
    We have 65 Good Ratings from buyers View More Rating >
    Buyer
    Item ID
    Date
    Ratings
    jo****
    212200501
    4/2/2019 2:24:00 PM
    -
    mi****
    211755251
    3/21/2019 6:06:00 AM
    Super Fast Service
    mi****
    211733757
    3/21/2019 6:06:00 AM
    Super Fast Service
    ve****
    209729613
    3/21/2019 12:29:00 AM
    Belum try lagi. Terima kasih
    ro****
    208640560
    3/15/2019 8:32:00 AM
    -
    ri****
    201829014
    3/8/2019 6:53:00 PM
    -
    Li****
    208640559
    3/4/2019 11:33:00 PM
    Excellent seller
    ha****
    211750957
    3/2/2019 3:26:00 PM
    very good seller

    Postage on Sunday , Tuesday and Thursday at 12.00 pm every week by POSLaju around Malaysia

    Average Product Rating

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    MyMurahdotcom Highlights

    Recently Viewed Items

    MyMurahdotcom' Best Seller

    Promotion Items

    MyMurahdotcom' Recently Sold

    MyMurahdotcom' Items



    You may also be interested in Tag:



    Seller & Buyer Communication
    We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform.
    Save Money & Time
    We give an access to everything buyer need at competitive prices.
    Secured & Protected
    All the information & transaction are secure with our Netpay system.
    MOBILE APPS
    app store
    google play
    RECEIVE NEWS & SPECIAL OFFERS TODAY
    Subscribe
    WE ACCEPT THE FOLLOWING PAYMENT METHODS
    netpay maybank publicbank cimb hongleong
    STAY CONNECTED
    Copyright © 2019 Interbase Resources Sdn. Bhd. (465435-U).
    All product names are trademarks of their respective companies.
    Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site.