loading


SUPASIZE 30 capsules. MEGA Performance. Boleh COD di KL

RM 170.00
Shipping
From Kuala Lumpur , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

ItemID
181959920
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Payment Method
Internet Banking,ATM / Bank In,Bank Transfer
Views
358
Available Quantity
29999
Time Left
Closed
This item has ended
Seller Information
herbapower2u
Store since 24 Mar 2014

Feedback Score
: 301+
Positive Feedback
: 100.00%
Total Product
: 26
Item Specification
 • Report
 • Conditions : New

  Product Description


  SUPASIZE 30 capsules. MEGA Performance. Boleh COD di KL

   

  SUPASIZE MEGA PERFORMANCE 30 CAPSULES (Free Pos Laju)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  PENGALAMAN SEKSUAL EKSTREM

   

  DAPATKAN EREKSI YANG KERAS DENGAN MUDAH.
  PEROLEH NAFSU DAN KEINGINAN UNTUK PERSETUBUHAN YANG PANJANG.

  PUASKAN ISTERI DAN DIRI ANDA SENDIRI DENGAN ORGASMA YANG BANYAK.
  DIA AKAN MENGAGUMI SAIZ ANDA YANG LEBIH BESAR DANPENGUASAAN SEKSUAL ANDA!

   

  MANFAAT

  + Kekerasan Ereksi Yang Maksimum

  +  Saiz Maksimum Besar & Panjang Zakar Stamina Persetubuhan Yang Berpanjangan

   

   

   

  JANGAN BUANG MASA, 
  SUPASAIZKAN KEHIDUPAN SEKS ANDA SEKARANG!

   

  RUMUSAN SEMULA JADI DAN SELAMAT

   

  Ekstrak proprietari kami memberikan nutrien pekat yang menggalakkan prestasi lelaki secara sinergi dengan 98% kadar kejayaan pada lelaki dalam semua peringkat umur.     Semua bahan adalah 100% semula jadi dan tanpa kesan sampingan.

  SupaSize dihasilkan di kilang bertaraf GMP di Singapura.
  Setiap kelompoknya diuji untuk kualiti dan keselamatan.

   

   

   

   

   

   

   

   

  1

   

  Ekstrak diambil dari bahan yang telah terbukti memberikanhasil yang cepat dan berkesan.

  4

   

  Pakar Perubatan Semula Jadi bersedia untuk memberikanrundingan prestasi lelaki secara percuma.

  2

   

  Dihasilkan di Kilang Diluluskan GMP di Singapura memberikan jaminan kualiti tinggi dan piawaian keselamatan.

  5

   

  Kami berpegang kepada Tiada Soalan 60-Hari 100% jaminan pulangan wang.

  3

   

  Syarikat AS dengan kepakaran selama 18 tahun di dalam prestasi lelaki menjamin kajian & perkembangan yang boleh dipercayai.

  6

   

  Lawati Pusat Kesihatan Lelaki dan Ibu Pejabat Kami di Singapura untuk mengesahkan ketulenan dan legitimasi.

   

   

   

   

   

   

  DARI PAKAR PRESTASI LELAKI
  DI DUNIA

  Syarikat kami telah menangani masalah prestasi lelaki sejak 1998. Selain mengedarkan jenama-jenama paling terkenal di dunia selama 18 tahun, kami juga telah merumuskan dan mengilangkan makanan tambahan selama 15 tahun. Kami telah berkhidmat secara peribadi kepada beribu-ribu orang lelaki di Pusat WOW Nutrition kami di Singapura.

  Melalui kajian dan pembangunan selama bertahun-tahun dan interaksi harian dengan para pelanggan, kami telah menjadi pakar yang paling berpengetahuan di dunia di dalam penyelesaian semula jadi untuk prestasi lelaki.

  SupaSize telah dirumuskan berdasarkan wawasan yang rumit yang diperoleh daripada eksperimentasi yang rapi dan maklum balas berterusan daripada pelanggan.

   

   

  S. Apakah bahan-bahan SupaSize?

  Ekstrak proprietari dari Ginkgo, Saw Palmetto, Ginseng Asia, Cayenne, Hawthorn, Tribulus, dan Oat. Vitamin E (sebagai d-alfa tokoferil asetat).

  SupaSize mengandungi semua bahan semula jadi. Ia TIDAK mengandungi yis, gluten dari gandum, jagung, susu / tenusu, natrium, gula, pewarna, pengawet, atau perasa tiruan.

   

  Q. Bagaimana nak ambil SupaSize?

  Untuk keputusan yang baik, ambil 1 kapsul setiap hari sama ada selepas sarapan pagi atau makan malam. Untuk keputusan yang lebih baik, ambil 2 kapsul sehari - 1 kapsul selepas sarapan pagi dan 1 kapsul selepas makan malam. Perbanyakkan minum air atau jus buah organik untuk penyerapan yang bagus dan mengejukkan badan.

   

  S. Adakah saya akan mengalami sebarang kesan sampingan?

  Anda tidak akan mengalami sebarang kesan sampingan. Kapsul SupaSize adalah terdiri daripada ekstrak dari semua Bahan Semula Jadi yang dianggap selamat untuk pengambilan oleh agensi kawal selia kesihatan. Ia adalah rumusan herba yang selamat dan tidak memerlukan preskripsi doktor.

   

  S. Berapa lamakah saya perlu mengambil Kapsul SupaSize?

  Anda harus mengambil SupaSize sekurang-kurangnya 3 hingga 4 bulan. Semasa tempoh ini, kesan sinergi rumusan ini akan membiak di dalam badan anda untuk menghasilkan nafsu seks yang berterusan, meningkatkan kereningan zakar, menjadikan ereksi lebih keras, kawalan ejakulasi yang lebih baik, dan pengalaman seks yang hebat. Anda akan mendapat manfaat penuh dan menikmati seks yang hebat setiap malam.

   

   

  TESTIMONI SUPASIZE

   

  Cheong – Singapore

  Dulu saya sangat malu untuk keluar temu janji kerana selepas temu janji tersebut teman wanita saya pasti ingin mengadakan hubungan seks dan saya mempunyai ereksi yang lembik dan terkulai. Kemudian seorang rakan saya mengesyorkan supaya saya melawat WOW nutritions. Mereka memberikan saya botol percubaan Supasize. Selepas sebulan saya sangat terkejut kerana mengetahui ereksi saya lebih penuh, pekat dan lebih keras. Saya keluar temu janji dan melakukan hubungan seks. Wow, dia merasakan kepuasan seks yang amat sangat, dan terus memanggil saya untuk hubungan seks yang lebih. Supasize benar-benar berkesan!

   

   

  Quek – Singapore

  Saya berpaling ke TCM untuk membantu saya dengan masalah libido rendah selepas pembedahan 3 tahun yang lalu. Saya sangat terdesak kerana saya dan isteri semakin hilang minat di antara satu sama lain. Kemudian seorang rakan mengesyorkan WOW nutritions. Pakar perubatan herba mereka mengesyorkan Supasize. Saya fikir ‘Kapsul herba lain pula, mengarut’, tetapi disebabkan ia percuma untuk sebulan, kenapa tidak? Satu malam selepas tiga minggu saya tidak dapat tidur. Saya bangun dengan ereksi yang paling besar pernah saya alami. Saya bangun dan pergi kepada isteri saya. Saya melalui hubungan seks yang sangat hebat pada malam itu dan keesokan harinya isteri saya menyediakan makan malam yang romantik. Supasize sebenarnya telah mengubah perkahwinan saya!

   

   

  Jeremy H. - KL Malaysia

  Rasanya apa yang paling sukar dalam hidup saya adalah untuk mengaku bahawa saya perlu melakukan sesuatu. Saya sentiasa mendapatkan respons yang biasa-biasa sahaja daripada rakan-rakan wanita saya dan ia tidak memberikan inspirasi yang dasyat. Saya mempunyai rakan yang mengesyorkan produk anda dan membuat keputusan untuk mencubanya. Ia nampaknya seperti perjudian yang berbaloi. Apa yang anda lihat adalah penggunaan selama lebih kurang 4 bulan yang memberikan saya perubahan yang ketara. Hasilnya, selain daripada yang ketara itu, ialah keyakinan diri yang lebih tinggi. Tidak lupa juga raut wajah teman wanita saya yang menunjukkan kepuasan. Tahniah, semua! Saya kini adalah pelanggan tetap anda.

   

   

  Ismail – K.L, Malaysia

  Dahulu saya menggunakan vimax setiap hari dan hasilnya setakat ini memuaskan. Kemudian agen tempatan yang menjual vimax kepada saya mengesyorkan supasize. Pada mulanya saya agak skeptikal. Alamak, jenama Singapura. Bagus atau tidak? Kemudian saya membuat keputusan untuk mencubanya selama sebulan. Hebat betul!! Saya sangat terangsang dan bersetubuh dengan teman wanita saya sehingga dia terpaksa mengambil cuti sakit sepanjang hari. Selepas ejakulasi, ia masih keras seperti kayu. Walaupun agen saya katakan bahawa ia adalah pek percubaan, saya ingin menunggu untuk jualan Supasize yang sebenar di pasaran. Jika anda rasa bahawa vimax terbaik, tunggu sehingga anda mencuba supasize!

   

   

  Isabel – J.B, Malaysia

  Teman lelaki saya bekerja dalam masa yang panjang dan kebelakangan ini berasa sangat penat. Jadi kami mencuba semua kaedah – sup herba, minuman tenaga, urutan, dsb. Dia masih sama dan tiada mood untuk seks. Kemudian saya ke WOW nutritions untuk mendapatkan nasihat. Pakar konsultan memberikan saya pek percubaan supasize. Jadi saya meminta teman lelaki saya untuk mencubanya. Saya tidak menyangka bahawa selepas 2 minggu dia kelihatan seperti lelaki yang berbeza. Tenaga dan keinginannya di atas katil sangat hebat. Dia juga kurang berasa penat selepas kerja dan kami mempunyai banyak masa bersama berbanding dahulu. Supasize ini memang hebat – bukan sahaja untuk seks tetapi tenaga!

   

   

  Khairul – J.B, Malaysia

  Dahulu saya sangat susah hati tentang kekuatan ereksi dan ejakulasi pramatang saya. Saya mencuba vimax seperti yang disarankan oleh pakar dari WOW nutritions dan amat kagum dengan hasilnya. Kemudian baru-baru ini mereka memberitahu bahawa mereka mempunyai produk baru yang dipanggil Supasize dan ia lebih baik. Ok, mengapa tidak? Selepas hanya 5 hari saya dapati diri saya berasa lebih terangsang, lebih kuat dan lebih bertenaga. Saya juga mula keluar dengan wanita yang berusia 15 tahun lebih muda daripada saya dan dia rasa saya seperti lelaki berusia 20 tahun apabila di ranjang. Produk yang hebat!

   

   

  Rajoo – Malacca, Malaysia

  Jujurya, saya fikir produk ini menipu. Kerana saya telah mencuba pil biru kecil sebelum ini dan fikir, bagaimana produk yang berasaskan herba semata-mata boleh berfungsi? Tapi cincailah, sebab saya percayakan rakan saya yang memberitahu bahawa produk ini akan membantu zakar saya menjadi kuat seperti kuda, jadi saya cuba. Selepas satu minggu, saya melakukannya dengan teman wanita saya, dia menjerit sehingga semua jiran boleh dengar. Produk ini memang baik, bila WOW akan menjualnya? Sampel sahaja tidak cukup!

   

   

   

   

  Theophilus – K.L, Malaysia

  Saya dan kekasih kadangkala berasa sangat penat dengan aktiviti harian kami. Kami memerlukan tonik atau herba yang akan memberikan kami tenaga – minum kopi sahaja tidak membantu kerana ia adalah kafein, walaupun kami adalah penggemar bar kopi di sini. Ketika itulah seorang rakan mencadangkan rumusan yang dipanggil Supasize dari Singapura. Kami macam, Singapura? Kami lebih menggemari produk dari AS tetapi disebabkan ia produk percubaan jadi saya cuba. Hebat, saya tidak pernah berasa sangat bertenaga di dalam hidup saya. Kami mempunyai tenaga untuk melakukan perkara-perkara lain selepas kerja. Ia benar-benar produk yang hebat dan sepatutnya dijual di farmasi di sini.

   

   

  Yeo – Singapore

  Sebagai seorang lelaki lewat 40-an, saya tidak mempunyai tenaga dan stamina seperti dulu. Mempunyai jadual yang sibuk, saya menginginkan kecergasan dan kelelakian seperti lelaki berusia 30 tahun supaya saya boleh bermain golf, melakukan hubungan seks, berlayar, tetapi tetap jaguh di dalam dunia korporat. Saya mengambil vimax sekejap dan ia bagus, tetapi apabila doktor di WOW nutritions mencadangkan Supasize, hasilnya amat hebat. Saya menghabiskan hujung minggu saya melakukan hubungan seks dengan wanita muda ini di dalam kapal layar saya dan dia berasa kagum dengan stamina saya. Tidak sabar menunggu Supasize masuk ke pasaran sebenar!

   

   

  HARGA RM170 FREE POSLAJU. Tiada acc lelong? whssup./ SMS 0173559527 untuk order

   

  Desmond- Singapore

  Sebagai seseorang yang berkhidmat sebagai tentera, saya susah mendapat tidur yang mencukupi dan pada hujung minggu saya pergi ke kelab malam. Ada masanya tahap tenaga saya menjadi sangat rendah dan saya terpaksa minum sekaton red bull. Saya juga risau saya tidak dapat memuaskan gadis-gadis cantik yang saya temui pada hujung minggu. Saya pergi ke WOW nutritions kerana diberitahu oleh rakan bahawa terdapat herba hebat yang dipanggil vimax dan boleh membantu. Pakar perubatan yang mesra memberitahu saya bahawa mereka telah melancarkan Supasize yang baru dan lebih berkuasa dan dia memberikan saya sampel percuma selama sebulan. Wah, hebat. Saya tidak pernah mempunyai begitu banyak tenaga untuk latihan padang, IPPT dan hujung minggu. Saya bertuah mendapat wanita ini dan dia kini adalah rakan seks saya. Seksnya sangat bagus. Supasize amat hebat!

   

   

   

  Tiada acc lelong? SMS / Whassup 0173559527 untuk order.

   

   

   

   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

    

   

   

  HARGA RM270 sekotak untuk 2 bulan makan. 

  sms / whassup 0173559527 jika tiada acc lelong. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Last Updated @ 8/27/2016 4:56:02 AM
       Buy with confidencewe have 423 Good Ratings from buyers !

  BuyerItem IDDateRatings
  da**** 197843122 10/31/2017 11:33:00 PM super fast service.. will deal again.. tq
  ka**** 186602855 9/29/2017 9:38:00 AM -
  wc**** 194276723 9/25/2017 7:59:00 PM fast delivery..
  ab**** 194276723 9/5/2017 11:45:00 AM perkhidmatan yang diberi amat memuaskan
  Fa**** 190631913 8/19/2017 10:10:00 AM -
  md**** 182439407 8/6/2017 3:56:00 PM -
  Ar**** 185030075 8/5/2017 5:54:00 PM Good & fast..recommended seller "thumbs up"
  bj**** 185030075 8/2/2017 4:59:00 PM thank you

  Questions & Answers   Ask Seller


  - Cash on Delivery in KL (Jalan Tun Razak, Bukit Bintang, Ampang Dan Kawasan Berdekatan.

  - Poslaju

  Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller

  0.0

  0.0 stars out of 5
  5 star
  0
  4 star
  0
  3 star
  0
  2 star
  0
  1 star
  0
  Share your thoughts with others
  Write a review
  Only buyers who purchased the product may leave a review  Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
  Back to Top
  Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my