loading


Tanyaporn ORIGINAL RM40

Our Price
RM 40.00
Shipping
RM 5 by courier to Peninsular Malaysia
RM 10 by courier to Sabah, Labuan
RM 10 by courier to Sarawak
Every subsequent item add RM 0.80 
From Perlis , Estimated Arrival 5-7 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
3 left
ItemID
126959028
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
2777
Available Quantity
3
Seller Information
adamma
Store since 08 Sep 2006

Feedback Score
: 849+
Positive Feedback
: 99.88%
Total Product
: 516
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Brand : Thanyaporn
    Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Tanyaporn ORIGINAL RM40

     
     

    INGINKAN MENJADI PERHATIAN SUAMI ATAU LELAKI!!!
    INGINKAN PAYUDARA YANG MONTOK DAN CANTIK
    INGIN TUKAR SAIZ BRA ANDA KE SAIZ XXX
    INGIN TAMPIL MENAWAN SEPERTI WANITA THAILAND YANG MENJADI KEGILAAN LELAKI SELURUH DUNIA

     
    DAPATKAN PRODUK TERLARIS DAN TERHEBAT DARI THAILAND INI
     


    Tanyaporn adalah sejenis kapsul yang dihasilkan dari tumbuhan pueraria mirifica yang banyak tumbuh di tanah tinggi utara Thailand yang amat berkesan dalam membentuk,membesar dan menganjalkan payudara yang menjadi idaman setiap wanita,ia dihasilkan secara teliti dan kandungannya dijamin tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh menjejaskan kesihatan.Pueraria mirifica juga mampu melambatkan proses penuaan dan amat digalakkan diambil oleh wanita yang hampir menghampiri monopaus.

    Sementara pueraria mirifica atau dikenali sebagai phytoestrogen telah ditemui mengandungi banyak jenis estrogen(hormon wanita),estrogen inilah yang membawa kepada perkembangan hormon pada bahagian payudara dan pinggul wanita.ia menjadikan payudara menjadi tegang dan halus bila disentuh.pinggul juga menjadi lebih cantik dan nampak lebih seksi. 
     
    Keistimewaan tanyaporn

        * membesarkan payudara sehingga 2-3 inci
        * menegangkan payudara seperti anak dara
        * menjadikan kulit payudara halus dan lembut
        * melambatkan proses penuaan
        * anti kanser payudara
        * menganjalkan otot pinggul
        *menjadikan pinggul semakin pejal dan montok

    pueraria mirifica juga bertindak sebagai anti kanser yang dapat mengelakkan dari kanser payudara yang menjadi pembunuh no 1 di dunia jika digunakan secara berterusan.kesan penggunaan tanyaporn dapat dilihat selepas 2-3 minggu pengambilanya.Tisu-tisu di bahagian payudara akan berkembang dan akan menjadikan payudara membesar secara perlahan-lahan,anda akan merasai perubahannya apabila teman-teman anda mula menegur saiz payudara anda.

     

    Cara guna

    ambil sebiji sehari tanyaporn setiap pagi untuk kesan yang maksimum

     

    Tips Terbaik:

     

    Pertama : Ambil 1 biji selepas sarapan pagi. Jika terlupa anda boleh ambil pada waktu tengahari atau mana-mana waktu.Pastikan perut sudah beralas.

    Kedua: Semasa mengamalkan thanyaporn,hendaklah mengambil makan dan minuman yang lebih kalsium seperti susu,keju,bayam dan lain-lain lagi.

    Ketiga : Amalkan tanpa ragu sehingga 2 bulan keatas.Insyallah anda akan dapat perubahan yang diinginkan.

    Keempat : Bolehkah ambil semasa period? Jawapannya : Boleh



    kandungan 60 biji kapsul

     

    Testimonial Thanyaporn Breast Enhancement Products


    Image Hosting by PictureTrail.com

    PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)


    Last Updated @ 7/4/2017 11:58:40 AM


      Buy with confidencewe have 1100 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    gm**** 181229440 10/11/2017 9:38:00 PM fast..reliable
    ka**** 158355867 9/29/2017 9:37:00 AM -
    ha**** 194068049 9/23/2017 8:29:00 AM Recommended
    ap**** 180338527 9/21/2017 10:53:00 PM Fast service. Will trade again. Thank u :)
    sy**** 169226382 8/23/2017 9:25:00 PM So far so good
    uc**** 158336712 8/11/2017 9:03:00 AM The item is in good condition & item arrived faster than expected, Good Job
    fa**** 127127502 8/10/2017 1:32:00 PM -
    fa**** 193851236 8/10/2017 1:32:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    ya**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    15/06/2017
    na**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    28/05/2017
    sa**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    05/04/2017
    Ka**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    25/01/2017
    az**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    23/12/2016
    sa**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 1 pcs
    04/10/2016
    ed**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 2 pcs
    31/08/2016
    rm**** Tanyaporn ORIGINAL RM40 2 pcs
    25/07/2016


    Questions & Answers   Ask Seller



    PAYMENT METHOD

    • CASH PAYMENT
    • Maybank2u
    • Maybank CDM
    • CimbClicks
    • CIMB CDM
    • RHB Now
    • RHB CDM
    • iRakyat
    • Bank Rakyat CDM
    • ATM Transfer
    • IBG Transfer
    • NetPay

     

    Why No Netpay?

    http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

    Jaminan Penghantaran

     

    Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

    Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

    Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

    Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

     

    HARGA PENGHANTARAN:

    RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

    Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

    RM 9.00 SABAH/SARAWAK

     

    Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

    About Combine Shipping

    We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

    How it work?

    Lets explain with an example:-

    You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
    Item A: Shipping fee RM8
    Item B: Shipping fee RM20
    Item C: Shipping fee RM12

    System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
    RM20 + RM3 + RM3

     

    You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

     

    PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

    1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
    2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
    3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
    4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
    5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

       

       

      1.  
      2.  
      3.  

       

       

    Any information please email to adamma@rocketmail.com or
    contact me 0192278312

     

     

    Please accept all the above terms and condition before buying.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    adamma' Best Seller

    Promotion Items

    adamma' Recently Sold

    adamma' Items



    You may also be interested in Tag:
    *



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my