loading


Top Man 3 / Top Men 3

Our Price
RM 37.00
Normal Price
RM 45.00    You save RM 8.00 (18%)
Shipping
From Selangor , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
136 left
ItemID
191200530
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services
Views
259
Available Quantity
136
Seller Information
adamma
Store since 08 Sep 2006

Feedback Score
: 849+
Positive Feedback
: 99.88%
Total Product
: 516
NetPay
Buyer Protection Program
Payments are covered by BPP (Learn More)
Item Specification
  • Report
  • Model / SKU :
    Conditions : New

    Product Description


    Top Man 3 / Top Men 3

    Topman 3
     
    Memperkenalkan kepada anda satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA hanya dengan sebiji mutiara – 100% asli tanpa sebarang bahan kimia.Topman 3 dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!
     
    Apa itu TOPMAN 3?
    Ubat Kuat Untuk Lelaki - Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
    Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima
    Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung
     
    WARNING : JANGAN AMBIL LEBIH DARI SEBIJI KAPSUL DALAM MASA 24 JAM!!!!
     
    Masalah-masalah yang anda mahu atasi oleh TOPMAN 3:
     
    • Topman 3 mengawal Mati Pucuk
    • Topman 3 mengawal Ejakulasi Pramatang
    • Topman 3 mengawal Ereksi Tak Cukup Keras/Tegang
    • Topman 3 mengawal Lemah Nafsu Seks
    • Topman 3 mengawal Cepat Layu/Tewas
    • Topman 3 mengawal Sperma Cair
    • Topman 3 mengawal Zakar Tak Cukup Besar
    • Topman 3 mengawal Zakar Tak Cukup Panjang

     

     
    Topman 3 pil sangat berkesan untuk menyelesaikan masalah-masalah di atas dan membantu anda mengatasi saat-saat sukar ketika bersama isteri tersayang.
     
    Pill Herba yang paling kuat dan berkesan untuk Lelaki
     
    Kenapa Pilih Topman 3
     
    • Topman 3 mampu Selepas ejakulasi, zakar masih lagi tegang- anda masih mampu untuk meneruskan.
    • Topman 3 Selamat, kandungan 100% herba.
    • Topman 3 Meningkatkan tenaga dan stamina.
    • Topman 3 Memanjangkan tempoh ereksi.
    • Topman 3 Lebih kuat daripada Viagra, cialis …
    • Topman 3 Merawat Pancutan Pramatang.
    • Topman 3 Boleh diambil dengan minuman keras.
    • Topman 3 Nafsu Sek Bertambah Kuat.
    • Topman 3 Meningkatkan libido.
    • Topman 3 Mampu Bertahan Lama.
    • Topman 3 Meningkatkan pengeluaran air mani.
    • Topman 3 Merawat kegagalan erektil.
    • Topman 3 Mampu  Ereksi Cukup Tegang dan sebagainya.
    • Topman 3 Mampu  Zakar akan menjadi lebih besar dan panjang selepas mengambil 10 pill sahaja (ambil 1 pil tiap-tiap hari).
    • Topman 3 Berkesan dalam 10-15 minit dan tahan selama 168 jam.

     

     
    Kelebihan Kapsul Topman 3
     
    • Merawat kegagalan erektil laris dengan banyak repeat orders!
    • Topman 3 Merawat pancutan pramatang
    • Topman 3 Memanjangkan masa ereksi
    • Topman 3 Meningkatkan pengeluaran air mani
    • Menambah kayakinan diri di ranjang
    • Topman 3 Memanjangkan tempoh ereksi
    • Menambah pengeluaran hormon semulajadi. 
    • Melancarkan perjalanan darah
    • Menambah air mani
    • Menambah size dan panjang zakar dalam jangka masa panjang
    • Menghapuskan sakit pinggang & sakit belakang
    • Topman 3 Merawat masalah prostat
    • Topman 3 Meningkatkan libido
    • Menambah keharmonian dan kebahagian dalam hubungan
    • Topman 3 Meningkatkan tenaga dan stamina

     

     Topman 3
     
    Bilakah anda perlu mengambil Topman 3?
    Hanya ambil sebiji Topman 3 untuk jangkamasa 3 hari sekiranya anda mengambilnya untuk membantu mengekalkan atau menguatkan ketegangan.
    Hanya ambil sebiji Topman 3 untuk jangkamasa 2 hari sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk mencapai ketegangan.
    Ambil sebiji Topman 3 setiap hari untuk merawat masalah serius ketegangan dimana anda tidak boleh mencapai ketegangan sama sekali. Rawatan ini biasanya mengambil masa selama 2-3 minggu.
     
    KANDUNGAN Topman 3
     
    • Aweto
    • Peru gingseng
    • Eurycoma Lonifolia Jack
    • Bompound-B-2 Epimedium Saggitatum Acetate
    • Desi Tribulus
    • Tongkat Ali
    • Nicotinate
    • L-Arginine (HCL)
    • Herbal plant Essences
     
     
    Cara Guna Topman 3
    Cara: 1 pill 15 minit sebelum melakukan seks. 
     
    Untuk mendapat zakar yang besar dan panjang, ambil 1 pil tiap-tiap hari.
    Untuk kegunaan biasa, ambil 1 pil jika perlu sahaja.
     
    Amaran: Jika zakar selalu tegang, minum lah air suam atau air sejuk untuk melegakan.


      Buy with confidencewe have 1100 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    gm**** 181229440 10/11/2017 9:38:00 PM fast..reliable
    ka**** 158355867 9/29/2017 9:37:00 AM -
    ha**** 194068049 9/23/2017 8:29:00 AM Recommended
    ap**** 180338527 9/21/2017 10:53:00 PM Fast service. Will trade again. Thank u :)
    sy**** 169226382 8/23/2017 9:25:00 PM So far so good
    uc**** 158336712 8/11/2017 9:03:00 AM The item is in good condition & item arrived faster than expected, Good Job
    fa**** 127127502 8/10/2017 1:32:00 PM -
    fa**** 193851236 8/10/2017 1:32:00 PM -



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    mu**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    19/09/2017
    Me**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    31/08/2017
    mt**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    20/08/2017
    iz**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    04/08/2017
    Mr**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    31/07/2017
    ke**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    27/07/2017
    qt**** Top Man 3 / Top Men 3 3 pcs
    08/07/2017
    iz**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    20/06/2017
    eg**** Top Man 3 / Top Men 3 1 pcs
    19/06/2017
    mh**** Top Man 3 / Top Men 3 2 pcs
    14/06/2017


    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   Mrl****31/07/2017 11:07 PM
    Question:   Hello nak tanya..top man 3 ni ori kah tdk ah?
    Answer:   Ya ori tuan. Boleh cuba dgn maxman juga31/07/2017 11:09 PM
    User:   ali****27/04/2017 08:59 AM
    Question:   Satu box ada bp biji? Utk panjang bp lama perlu mkn utk dptkn keputusannya yg nyata? Mcm mn nk tau original atau x? Cz harga tgk beza?
    Answer:   1 box ada 12 biji.. Nak tau ori mcmmana? PM saya, saya hantar gambar.27/04/2017 10:10 AM
    User:   ali****27/04/2017 08:09 AM
    Question:   Dlm pic tu ada dua warna berbeza gel dgn hitam, kena mkn dua sekali ke?
    Answer:   Ya kena ambil 2-2 sekali..27/04/2017 08:33 AM
    View All
    User:   Mrl****31/07/2017 11:07 PM
    Question:   Hello nak tanya..top man 3 ni ori kah tdk ah?
    Answer:   Ya ori tuan. Boleh cuba dgn maxman juga31/07/2017 11:09 PM
    User:   ali****27/04/2017 08:59 AM
    Question:   Satu box ada bp biji? Utk panjang bp lama perlu mkn utk dptkn keputusannya yg nyata? Mcm mn nk tau original atau x? Cz harga tgk beza?
    Answer:   1 box ada 12 biji.. Nak tau ori mcmmana? PM saya, saya hantar gambar.27/04/2017 10:10 AM
    User:   ali****27/04/2017 08:09 AM
    Question:   Dlm pic tu ada dua warna berbeza gel dgn hitam, kena mkn dua sekali ke?
    Answer:   Ya kena ambil 2-2 sekali..27/04/2017 08:33 AM
    View All

    PAYMENT METHOD

    • CASH PAYMENT
    • Maybank2u
    • Maybank CDM
    • CimbClicks
    • CIMB CDM
    • RHB Now
    • RHB CDM
    • iRakyat
    • Bank Rakyat CDM
    • ATM Transfer
    • IBG Transfer
    • NetPay

     

    Why No Netpay?

    http://www.lelong.com.my/merchant/Default.asp?UserID=adamma&show=Announcements&newsid=16061

    Jaminan Penghantaran

     

    Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Kami akan UPDATE Tracking Number Di Dalam WebSite www.lelong.com.my atau yang beli terus dari saya (bukan melalui web lelong) akan dihantar Tracking Number melalui SMS. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila hubungi 0192278312 atau Email kepada kami: adamma@rocketmail.com

    Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju, Kangaroo Ekspress, GDex Express dan CityLink untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

    Selepas kami pos pesanan anda, kami akan sms anda untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

    Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

     

    HARGA PENGHANTARAN:

    RM 6.60 SEMENANJUNG MALAYSIA (Untuk 500gram pertama saja)

    Kami akan maklumkan jika perlu ditambah (melebihi 500gram)

    RM 9.00 SABAH/SARAWAK

     

    Free Combine Shipping...... Beli banyak mana pun boleh......

    About Combine Shipping

    We allowed Combine Shipping helping customers to save some shipping charge.

    How it work?

    Lets explain with an example:-

    You buys 3 items using the Shopping Cart (add all items you need into shopping cart, do not click BUYNOW separately) :
    Item A: Shipping fee RM8
    Item B: Shipping fee RM20
    Item C: Shipping fee RM12

    System will pick up the most expensive Shipping fee, which isRM20 in this case, and add RM3.00 to each additional items.
    RM20 + RM3 + RM3

     

    You only need to pay RM26.00 instead of RM40.00

     

    PLEASE READ THE FOLLOWING BEFORE BUYING THIS ITEM

    1. All confirmation order will be delivered on the next day subject to stock availability.
    2. Goods sold are NOT RETURNABLE or EXCHANGEABLE.
    3. We will only send out the item after the payment has credited into our bank account.
    4. Please note that Interbank/Giro Transfers have 24 to 48 hours delay before payment credited into our bank account.
    5. At the moment, we only accept bank in / fund transfer to our Maybank and CIMB Bank account as a method of payment. For the time being, we DO NOT accept Credit Card Cheque.

       

       

      1.  
      2.  
      3.  

       

       

    Any information please email to adamma@rocketmail.com or
    contact me 0192278312

     

     

    Please accept all the above terms and condition before buying.

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   Mrl****31/07/2017 11:07 PM
    Question:   Hello nak tanya..top man 3 ni ori kah tdk ah?
    Answer:   Ya ori tuan. Boleh cuba dgn maxman juga31/07/2017 11:09 PM
    User:   ali****27/04/2017 08:59 AM
    Question:   Satu box ada bp biji? Utk panjang bp lama perlu mkn utk dptkn keputusannya yg nyata? Mcm mn nk tau original atau x? Cz harga tgk beza?
    Answer:   1 box ada 12 biji.. Nak tau ori mcmmana? PM saya, saya hantar gambar.27/04/2017 10:10 AM
    User:   ali****27/04/2017 08:09 AM
    Question:   Dlm pic tu ada dua warna berbeza gel dgn hitam, kena mkn dua sekali ke?
    Answer:   Ya kena ambil 2-2 sekali..27/04/2017 08:33 AM
    View All
    User:   Mrl****31/07/2017 11:07 PM
    Question:   Hello nak tanya..top man 3 ni ori kah tdk ah?
    Answer:   Ya ori tuan. Boleh cuba dgn maxman juga31/07/2017 11:09 PM
    User:   ali****27/04/2017 08:59 AM
    Question:   Satu box ada bp biji? Utk panjang bp lama perlu mkn utk dptkn keputusannya yg nyata? Mcm mn nk tau original atau x? Cz harga tgk beza?
    Answer:   1 box ada 12 biji.. Nak tau ori mcmmana? PM saya, saya hantar gambar.27/04/2017 10:10 AM
    User:   ali****27/04/2017 08:09 AM
    Question:   Dlm pic tu ada dua warna berbeza gel dgn hitam, kena mkn dua sekali ke?
    Answer:   Ya kena ambil 2-2 sekali..27/04/2017 08:33 AM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    adamma' Best Seller

    Promotion Items

    adamma' Recently Sold

    adamma' Items



    You may also be interested in Tag:



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my